Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja kourila. Krabicku denne. Viceroy. Hlavne s bilym filtrem. Zitra to budou 3 tydny co nekourim. Bojuju se sebou, ale zatim se dari ![]()
LM a viceroitky i kdyz ted je na nich novej filtr a vubec netahnou-takze od viceroitek upostim. Kourim akorat u piva ci akcich. Doma ne.
@papajaka píše:
Ja kourila. Krabicku denne. Viceroy. Hlavne s bilym filtrem. Zitra to budou 3 tydny co nekourim. Bojuju se sebou, ale zatim se dari
Já kouřila modrý LM v rozmezí pár kousků až jedné krabičky za den.
Kourila jsem 7 let krabicku-2 denně, zacinala jsem s modrymi lm, poté,,cvakaci" mentolky, zachutnaly i boruvkove lm, zkousela jsem ps, chvilku modre viceroy, nakonec lucky strike s dutym filtrem. Koncila jsem s ruzovymi ld. Uz 6 měsíců nekourim
manžel kouří od 16ti malborky, viceroy, camel, ty těžší kolem 20-25 denně..
Kouřila jsem krabičku dlouhých, červených startek, pak jsem přešla na clea modré (taky tak 18 jsem jich vykouřila). V současné době nekouřím už sedm let, ale chuť by byla pořád.(
Milovala jsem to pohrabání se v kabelce, pak v krabičce, pak to škrtnutí zapalovače, ta pohoda, nebo naopak to uklidnění, když mě někdo nasr-al a já si zapálila. Tvl. mně to tak chybí, tak chybí.(
Já kouřívala Karelia Slim 15 denně a víc. Manžel 25-30 ks Sparet. Dříve červene Marlbora ![]()
Borůvkový Camelky
krabku denně cca…taky už není pravda -doufám, že už se k tomu nikdy nevrátim…
Já si kvůli financím cigarety balím (černý tabák PS) protože vykouřím 20 a víc denně. Zkouším přejít na elektronickou, no moc mi to nejde, hlavně když mě někdo nase.re…
Dobrý den, jsou tu kuřáci/kuřačky? Dělám malý výzkum okolo značek cigaret, tak se ptám jaké cigarety kouříte(značku, popřípadě chut) a kolik vykouřite denně cigaret? děkuji za odpovědi anonym kvůli hejtům nikdy se neví