Kuřáci? Jaké cigarety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.16 12:14

Borůvkový LM, lehký Lucky strike nebo lehký Marlborky.

• Citovat
  • Upravit
2473
8.6.16 12:20

Jahodový kissky slimky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.6.16 12:23

Malbora touch modrý..miluji je..150-15 cigár záleží jak kdy :)

Kouřím 12 let s přestávkama..2× jsem přestala když jsem otěhotněla a kojila..Jinak pokaždé jsem se k cigarám vrátila…Chci přestat a proto du dneska konečně na plicní a začít sama se sebou něco dělat..Cítím že je čas přestat…Bude to boj ale du do toho…Jsem rozhodnutá…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.6.16 12:23

10-15 cigár..trošku překlep :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.16 12:25
@eva valoi píše:
Milovala jsem to pohrabání se v kabelce, pak v krabičce, pak to škrtnutí zapalovače, ta pohoda, nebo naopak to uklidnění, když mě někdo nasr-al a já si zapálila. Tvl. mně to tak chybí, tak chybí.(

Diky tvému prispevku, mam normalne abstak :lol: :lol: Mnam!

Ja teda kourila viceroy cervene, pak jsem ujizdela na boruvkovych roohnsonkach, no a ted asi tri mesice nekourim..kourila jsem cca 15 denne, nekdy vice.. Jako chut je, tak raaaada bych si sedla s kafem a hezky si kourila..uplne citim ten omamny pocit.. no ale peněženka je plna, deti stastne..ja tehotna, takze nic :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
8.6.16 12:29

@rea.sk, jsem si říkala, kdy bys stihla vykouřit 150 cigaret :mrgreen:

Přeju ti hodně štěstí v odvykání. Já pořád hledám způsob, jak přimět manžela, aby přestal. Zatím jsem přišla jen na to, že musí chtít on sám, což nejspíš nechce. Nebo možná chce, ale ne 100%, nemá vůli, vykrucuje se. Neplatí na něj nic, i ho citově vydírám. Jakože umře a nechá tu po sobě malé děti :mrgreen:. Na to neslyší vůbec. Tak na to jdu přes peníze. Říkám, že kdyby nehulil, mohl by si ušetřit 2500,– měsíčně (šílené, co prokouří :cert: ) a za rok je to pěkná suma. Neslyší. Říkám mu, že smrdí. Neslyší…
Pořád jen „já vím“ nebo „no, něco bych měl dělat“, a to už trvá sedm let, takže beznadějný případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
10.6.16 12:50
@KPKristy píše:
@rea.sk, jsem si říkala, kdy bys stihla vykouřit 150 cigaret :mrgreen:Přeju ti hodně štěstí v odvykání. Já pořád hledám způsob, jak přimět manžela, aby přestal. Zatím jsem přišla jen na to, že musí chtít on sám, což nejspíš nechce. Nebo možná chce, ale ne 100%, nemá vůli, vykrucuje se. Neplatí na něj nic, i ho citově vydírám. Jakože umře a nechá tu po sobě malé děti :mrgreen:. Na to neslyší vůbec. Tak na to jdu přes peníze. Říkám, že kdyby nehulil, mohl by si ušetřit 2500,– měsíčně (šílené, co prokouří :cert: ) a za rok je to pěkná suma. Neslyší. Říkám mu, že smrdí. Neslyší…
Pořád jen „já vím“ nebo „no, něco bych měl dělat“, a to už trvá sedm let, takže beznadějný případ…

Bohužel nesmíš tlačit to k ničemu nevede…Kuřák musí přijít sám nato že je čas toho nechat..zkoušet na něho argumenty není potřeba my všichni co kouříme víme že smrdíme obtěžujeme a způsobujeme si rakovinu…my tohle vše víme ale u nás musí sám přijít den D kdy si řeknem a dost…Když budeš tlačit tím víc kouřit bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.6.16 13:08
@rea.sk píše:
Bohužel nesmíš tlačit to k ničemu nevede…Kuřák musí přijít sám nato že je čas toho nechat..zkoušet na něho argumenty není potřeba my všichni co kouříme víme že smrdíme obtěžujeme a způsobujeme si rakovinu…my tohle vše víme ale u nás musí sám přijít den D kdy si řeknem a dost…Když budeš tlačit tím víc kouřit bude…

Však já tohle všechno vím. Jen jsem potřebovala vyzkoušet, jestli to platí nebo ne. Tak neplatí no :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
10.6.16 13:10
@KPKristy píše:
Však já tohle všechno vím. Jen jsem potřebovala vyzkoušet, jestli to platí nebo ne. Tak neplatí no :P
:lol: ne opravdu neplatí :D jsme prostě mimo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.6.16 13:14
@rea.sk píše: :lol: ne opravdu neplatí :D jsme prostě mimo :D

No to teda jste! :cert: :mrgreen:
Ale já taky kouřila. Deset let. Sice ne hodně a všude, ale určitě jsem tím taky někoho obtěžovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
10.6.16 13:29
@KPKristy píše:
No to teda jste! :cert: :mrgreen:
Ale já taky kouřila. Deset let. Sice ne hodně a všude, ale určitě jsem tím taky někoho obtěžovala..

Jako neboj i tvůj manžel časem pochopí…ja 22.6 nastupuji na léčbu a do poradny a docela se těším. trvalo pul roku než jsem si připustila myšlenku že skončím…ale chci…kvůli sobě dětem ale trvalo to než jsem to pochopila že tohle není dobré…
Je to zavislost a k tomu legální o to je to horší…A u nás v mozku pracuje myšlenka že nám je s cigaretou líp že ten pocit je lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.6.16 13:39

@rea.sk a mohla bych tě o něco poprosit? Kdybys měla náladu, a jestli to není moc osobní, tak bych uvítala nějaké informace o tom odvykání, poradně. Klidně do SZ, budu moc ráda :oops:
Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.11.16 16:27

Já jsem sice teď na elektronický cigaretě, ale jinak klasický cigarety jsem milovala, nejvíc Davidoff. Mě na nich nejvíc bavila ta vůně, když se otevřela krabička. Na elektronickou mě přivedla švagrová, a prý že se tam dají koupit i tabákový náplně. Zkusila jsem si balení objednat a první jsem to zkusila od ní, jestli to bude tak dobrý, abych si jí vůbec koupila. Já na ty slaďárny moc nejsem, ale ta tabáková nebyla vůbec špatná. Koupila jsem si celou sadu od vapour 2, teď si ještě párkrát dám normální, ale jinak jsem většinu dne na elektronický. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
22.11.16 17:49

Fialové slimky Viceroy, nebo růžové LD. V nouzi jakékoliv ultra tenké a slabé cigarety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.20 20:58

Za me žluty camel chut mi prijde takova sladší a kdyz ne camel tak zlatý marlboro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová