kuřecí salát

234
26.3.07 11:31

kuřecí salát

Nemá někdo dobrý recept na salát z kuřecího masa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
511
26.3.07 11:43

My delame toto:
Kureci prsa (nebo asi jakekoliv kureci maso) udelas na prudko na panvi na masle, jen osolit, pak pokrajet na kousky. Pridame na kousky nakrajeny porek a kompotovane broskve. Smichame a pridame majonezu (ve zravejsi verzi bily jogurt) ci nejaky dresing. Dochutit korenim podle vlastni chuti…Ji se to nastudeno..

Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
26.3.07 11:44

samozrejme: … ve zdravejsi verzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.3.07 12:33

Kuřecí prsa nakrájet, osolit, okořenit (nám moc chutná kombinace : paprika, kari, bazalka - ale to záleží co má každý rád) a opéct na pánvi. Do větší mísy nakrájet zeleninu - opět jakou kdo má rád, zakápnout olivovým olejem (tak aby to nešlo poznat a přitom se uvolní vitamíny), smíchat s kuřecím a pak do toho ještě šoupnout těstoviny. Je to dobré a je toho „kotel“… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.4.07 09:11

Já mám ráda na oleji osmahnout cibulku, pak na ní dát malé nudličky kuř.prsou, dát dost kari a osolit když je usmažené, tak přidat na kousky nakrájený ananasový kompot, trochu sladké sojovky a na konec česnek. Směs zamíchat do těstovin, mooc dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
13.4.07 18:17

Ja mam oblibeny: varene kureci maso na kosticky, ananas z plechovky, sterilovany celer, pul bileho jogurty a pul majolky, osolit, opeprit, zamichat a papat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.5.07 16:07

Já dělám tento a je úplně boží!! :lol: :lol:
suroviny:celé kuře, 1 malá konzerva sterilovaných žampionů, 170 ml majonézy, 100 ml smetany ke šlehání, 2 lžíce kečupu, sůl, pepř, limetková šťáva, kopr, bazalka

příprava: Uvařím celé kuře, dávám pozor, aby jsem ho neuvařila moc do měkka, protože by se v salátu pak rozdrobilo. Po vychladnutí oberu na menší kousky a dám do mísy. Do úplně vychladlého kuřete přidám nakrájené žampiony, sůl, pepř, limetkovou šťávu, kopr, bazalku (ta je opravdu zapotřebí), smetanu, majonézu a kečup. Jemně ale důkladně promíchám. Podávám chlazené s pečivem :wink:

• Citovat
  • Upravit
1468
23.5.07 21:23

Tak tenhle odkaz jsem si uložila. Díky. Mňam, mňam. :lol:

Beruška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie