Kurz asistent pedagoga jaro 2022

Anonymní
27.3.22 11:21

Kurz asistent pedagoga jaro 2022

**Holky chci se zeptat, zda Kurz asistent pedagoga je těžký? Jestli mam za nej dat 9 tisic a udělat si ho ikdyž mam jen učňák. Zase si říkám, když bych to neudělala dávají nějaké opravné zkoušky? Přece jen to je moc peněz :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15227
27.3.22 11:41

Ani to nezkousej. S ucnakem tě stejně nikde nevezmou. Brzy prý nebude stačit ani střední škola plus kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.22 11:57

@karkarka tak přihlášku prej muzu poslat podminka byla zakladni skola a vek od 18 ti let ja se jen ptám jestli je těžký

• Citovat
  • Upravit
32941
27.3.22 11:58

Jestli jsi v oblasti, kde je po AP poptávka, tak by to smysl mělo. Ale jinak je velká konkurence, a vedení spíš vezme někoho s maturitou, VŠ, nebo dalším pedagogickým vzděláním. Je taky možné, že ti můžou dát jen nižší platovou třídu, že budeš moct dělat jen nižší činnost. I ta 8 třída není žádný zázrak, zvlášť bez praxe. Nevim no..asi bych si to dobře rozmyslela.
Já jako AP teď nastupuju a myslím, že u nás bych si jen s učňákem a kurzem neskrtla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
27.3.22 12:00
@Anonymní píše:
@karkarka tak přihlášku prej muzu poslat podminka byla zakladni skola a vek od 18 ti let ja se jen ptám jestli je těžký

Přihlášku poslat můžeš, ale zásadní by mělo být jak velkou šanci budeš mít pak se uplatnit. Co vím, tak těžké by to být nemělo, teorie, praxe, obhajoba závěrečné práce a zkouška. Dělá to spousta škol a agentur, takže podmínky i kvalita budou různé. Hlavní je ale to uplatnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
27.3.22 12:02

U nas ve skole bereme jen AP s maturitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
27.3.22 12:08

U nás široko daleko AP už neberou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
27.3.22 12:20

AP je ted ve skolstvi mene, protoze bylo rozhodnuto usetrit na inkluzi. A skoro vsechny penize urcene na inkluzi jsou platy AP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.3.22 12:23

Aktuálně kurz dělám, končím v dubnu. Zvládnout se to podle mě dá v pohodě. Hodně věcí Ti v hlavě zůstane z hodin, část je potřeba se doučit. Ale nic těžkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
27.3.22 12:25
@Anonymní píše:
@karkarka tak přihlášku prej muzu poslat podminka byla zakladni skola a vek od 18 ti let ja se jen ptám jestli je těžký

Když ti nebude vadit, že pak neseženeš práci, tak ji klidně podej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.22 12:27

@Salorka a ty mas maturitu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.22 12:28

@karkarka o práci se nebojím jsem v menším městě a tad shani furt někoho ale nikde nikdy nepsaly ze pozaduji maturitu tak spíš skrz penize nechci vyhazovat na mateřské tolik peněz a pak zjistit ze bez maturity me nikam nevezme.

• Citovat
  • Upravit
27767
27.3.22 12:34
@Anonymní píše:
@karkarka o práci se nebojím jsem v menším městě a tad shani furt někoho ale nikde nikdy nepsaly ze pozaduji maturitu tak spíš skrz penize nechci vyhazovat na mateřské tolik peněz a pak zjistit ze bez maturity me nikam nevezme.

na škole co chodí syn je AP asi 10 znám jich cca půlku všichni mají maturitu někteří i vyšší vzdělání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
27.3.22 12:35

A u nás je zase AP nedostatek. Mám spíše zkušenosti, že si lidé stěžují na nedostatek než na přebytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.22 12:35

@ka2ka ve skole ano ale ve školce prej maturita není třeba

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat