Kurz asistent pedagoga jaro 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@g.sandova píše:
@vokishka no právě, tak bych nikoho neodrazovala od kurzu.
tak kdybych neměla maturitu, tak bych se do toho kurzu moc nehnala, pokud bych potřebovala slušně placenou práci. Fakt dostane tak pětku třídu, to jsou sranda peníze. Pokud teda bydlí v místě, kde je asistentů nedostatek. U nás v okrese by bez maturity těžko vzali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V družině máme 9. pl. třídu. Nerozumím, že učitelky ve školce nemají automaticky taky devítku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
V družině máme 9. pl. třídu. Nerozumím, že učitelky ve školce nemají automaticky taky devítku.
taky bych řekla, že podle té náplně práce teda devět nebo deset. Ale ne osmičku, kterou mají asistenti s úplně jinou zodpovědností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Kdyz jsem si dodelavala skolu, tak ze tridy o 30 ucitelkach MS mela osmicku jen jedna. Vsechny ostatni 9. Pred rokem taky -ucitelka 9., asistentka 8.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
taky bych řekla, že podle té náplně práce teda devět nebo deset. Ale ne osmičku, kterou mají asistenti s úplně jinou zodpovědností.
Ono je to celkově ve školství postavené na hlavu. Tak proč se divit? Učitelka má za třídnictví příplatek. Že v družině si každá vedeme své třídnictví, staráme se o svůj počet dětí, vedeme si třídnici, děláme přípravy a vše. To se hore nevidí. Přitom je to stejné. Ale je to bez příplatku. Jak můžou teda vidět, že má učitelka ve školce neodpovídající platovou třídu, když se nevidí mnohé jiné věci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevím podle toho co tu čtu
kurz musim zaplatit v utery nejpozději a nevím jestli to má tedy cenu dělat kdyz mám jen učňák ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
Ono je to celkově ve školství postavené na hlavu. Tak proč se divit? Učitelka má za třídnictví příplatek. Že v družině si každá vedeme své třídnictví, staráme se o svůj počet dětí, vedeme si třídnici, děláme přípravy a vše. To se hore nevidí. Přitom je to stejné. Ale je to bez příplatku. Jak můžou teda vidět, že má učitelka ve školce neodpovídající platovou třídu, když se nevidí mnohé jiné věci?
tridnicky priplatek byl donedavna od 500 Kc, kdyby to bylo za vedeni tridni knihy, bylo by to super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
tridnicky priplatek byl donedavna od 500 Kc, kdyby to bylo za vedeni tridni knihy, bylo by to super.
Však víš, jak to myslím. Pochopitelně né za třídnici. Ale to je jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Však víš, jak to myslím. Pochopitelně né za třídnici. Ale to je jedno.
neni to jedno, podarilo se mi nekolikrat nebyt tridni, rekla bych, ze jsem mela o tretinu mene prace a mene nervu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak nevím podle toho co tu čtukurz musim zaplatit v utery nejpozději a nevím jestli to má tedy cenu dělat kdyz mám jen učňák
Tak se koukni na inzeraty na AP u vas, co pozaduji. Evidentne je to vsude jinak. Na druhou stranu se koukni na tu 5. platovou tridu, zda by ti ty penize stacili. Ja koukala a je to 18tis hrubeho pri plnem uvazku(do 12 let praxe). To neni moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
ono se to ale nerozlišuje, u nás mají stejnou třídu jak s kurzem, tak bakaláři
Já jsem mgr a jsem v 8, stejně jako by byl AP s maturitou a kurzem ( resp jakýkoli, který by měl vyšší než pomocnou činnost). Takže souhlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak nevím podle toho co tu čtukurz musim zaplatit v utery nejpozději a nevím jestli to má tedy cenu dělat kdyz mám jen učňák
Já bych v takovém případě dělala kurz až jako zaměstnaná. Tam kde je AP nedostatek, takový, že vezmou AP s učňákem, tak by mohlo jít nastoupit a kurz si teprve v průběhu dodělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to zruším
musela bych dělat ještě praxi a to bych s ročním miminem nedala navic tady nikoho prej neshani maji uz své AP
škoda…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Asi to zrušímmusela bych dělat ještě praxi a to bych s ročním miminem nedala navic tady nikoho prej neshani maji uz své AP
škoda…
Jj, v rámci kurzu je praxe, tu si musíte najít. Ohledně uplatnění fakt záleží, kde žijete. Moje sestřenice si kurz udělala a po RD šla do školy, ale věděla že potřebují, mají jen jednu školu ve vesnici, věděla, že místo bude a docela dlouhodobé. V mé škole je teď AP pět. Obvykle co jsem se dívala tak u nás školy mají 4-5 AP ( školy spádové, v obvodě jich máme 11). U těch školek je AP míň, u nás je čtyřtřídní a synova AP byla tam jediná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit