Kurz asistent pedagoga jaro 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Salorka me totiž vcera říkaly ze praxi potřebuji jen ti co mají vyucni list tak to je asi všude opravdu jinéco kdyz me nikde na praxi nevezmou
???
Někdo má totiž dávno smlouvu, tak místo praxe doloží pracovní smlouvu. Tak jsem to měla před lety. Měla jsem víc hodin odpracováno, než byla ta jejich požadovaná praxe. Nastoupila jsem do práce v průběhu roku. Kurz začínal později. Kdo nepracuje v oboru, tak si absolvuje praxi. Zkus kontaktovat spec. školy a školky, jestli budeš dělat kurz. Třeba tam praxi umožní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Salorka tak snad jestli tam jsi cely týden do pátku nebo jestli si to můžeš dát individuálně třeba pondělí až středa a další týden taky at mas 40h
To přeci záleží jak se domluvíš na té praxi
, musíš to stihnout nejpozději do tří měsíců od ukončení kurzu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A praxe teda tech 40h, ve školce teda spočívá v čem? Co se učíte tam? Dostaneme pak potvrzení o absolvování praxe? Nějaké hodnocení? U nás musí být praxe hotová než budou zkoušky.
- Citovat
- Upravit
Holky nemáte někdo otázky co jste měli v testu?🤔zajímalo by mě zda se člověk má ucit jen základní věci třeba co je pedagogika, didaktika, nějaké ty zákony atd nebo úplně celé lejstro papíru ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky nemáte někdo otázky co jste měli v testu?🤔zajímalo by mě zda se člověk má ucit jen základní věci třeba co je pedagogika, didaktika, nějaké ty zákony atd nebo úplně celé lejstro papíru
Knihovna nebo internet a odpovědi vyhledej sama. Když si hledáš a čteš. Tím se učíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My u scholaservisu seznam otázek dostaly - jak k ústní zkoušce tak i k písemnému testu. Ale je to výcuc všeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka a můžeš poslat neco k nahlédnutí? Jistě to ma každá skola jinak jen mrknout co a jak
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Salorka a můžeš poslat neco k nahlédnutí? Jistě to ma každá skola jinak jen mrknout co a jak
A nebylo by lepší se to prostě naučit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka ja jsem se jen chtěla podívat jakou formou to je a abych věděla co a jak nic víc ale pokud to je problém tak OK…nikdo přece neřekl že se učit nebudu chtěla jsem se jen podívat o nic nejde
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Salorka ja jsem se jen chtěla podívat jakou formou to je a abych věděla co a jak nic víc ale pokud to je problém tak OK…nikdo přece neřekl že se učit nebudu chtěla jsem se jen podívat o nic nejde
My jsme třeba na kurzu 6r. zpět podepsali všichni, že nebudeme nikde šířit a vynášet jakékoli materiály.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak jsem psala, je to výcuc všeho, tak je přeci úplně jedno jestli otázky máš nebo ne. Já se to taky musím naučit, byť otázky mám. A upřímně - zase toho učiva tolik není, aby se to naučit nestihlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
chci se přihlásit na kurz asistenta pedagoga. Chci se zeptat, jestli někdo chodil na tento kurz, zda to bylo těžké ( už jsem nějaký ten pátek ze školy :+)) kde a jestli našel nějaké uplatnění atd. a doporučit nějakou školu, jsem z Havířova. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ihal píše:
Ahoj holky,
chci se přihlásit na kurz asistenta pedagoga. Chci se zeptat, jestli někdo chodil na tento kurz, zda to bylo těžké ( už jsem nějaký ten pátek ze školy :+)) kde a jestli našel nějaké uplatnění atd. a doporučit nějakou školu, jsem z Havířova. děkuji
Koukni na Ostravskou univerzitu, celoživotní vzdělávání. Mozna to ještě stihnes, byvaji kurzy od září
- Citovat
- Upravit
@Salorka tak snad jestli tam jsi cely týden do pátku nebo jestli si to můžeš dát individuálně třeba pondělí až středa a další týden taky at mas 40h