Kurz asistent pedagoga jaro 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Asi to zrušímmusela bych dělat ještě praxi a to bych s ročním miminem nedala navic tady nikoho prej neshani maji uz své AP
škoda…
Dělám praxi se skoro ročním a osmiletým a jde to..bez praxe by jsi těžko hledala uplatnění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka ja se bojim ze i když udělám kurz, vrazim do toho tolik peněz tak ze diky tomu ze mam jen učnak me nikde nevezmou…bydlím v menším městě a dneska jsem všude psala a nikde neberou nebo chtějí někoho kdo má aspoň výšku
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Salorka ja se bojim ze i když udělám kurz, vrazim do toho tolik peněz tak ze diky tomu ze mam jen učnak me nikde nevezmou…bydlím v menším městě a dneska jsem všude psala a nikde neberou nebo chtějí někoho kdo má aspoň výšku
tak to asi ne. Ale jak už jsem psala výš, s učňákem bych do toho nešla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No tak aspoň výšku chtít můžou..Ta je u AP docela nadstandard. Ale maturita zase standard. Pokud tohle řekli, tak mají nejspíš převis poptávky nad nabídkou volných míst. Na druhou stranu teď nemůžou ještě vědět, co budou potřebovat v září. Děti ještě nebyly u zápisu. Ale vypovídá to tedy spíš o tom, že u vás ve městě opravdu bys byla s učňákem těžko umístitelná.
Praxe je tuším 40h.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Salorka a jak to chodí prosim ta praxe? Nebo kolik h to je?
Do tří měsíců od ukončení kurzu musíme odchodit 40hod praxe. Ale u jiné firmy to může být jinak. Já dělám přes scholaservis. Já to stihla od začátku kurzu za cca 1,5 měsíce. A jak píšu, jsem na RD se skoro ročním a do toho ještě školáček a manžel věčně v práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka a ty mas maturitu? A na te praxi se dělá co? To si člověk zařizuje sam nebo mu kurz urci kde ma dělat praxi?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Salorka a ty mas maturitu? A na te praxi se dělá co? To si člověk zařizuje sam nebo mu kurz urci kde ma dělat praxi?
Mám. Praxi si každý zařizuje sám - ať už škola nebo školka. Na praxi získáváš zkušenosti, jak co funguje, jak to kde chodí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka me totiž vcera říkaly ze praxi potřebuji jen ti co mají vyucni list tak to je asi všude opravdu jiné
co kdyz me nikde na praxi nevezmou
???
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Salorka me totiž vcera říkaly ze praxi potřebuji jen ti co mají vyucni list tak to je asi všude opravdu jinéco kdyz me nikde na praxi nevezmou
???
Praxe je součástí toho kurzu a musí ji mít všichni. že by nevzali není pravděpodobné, ale člověk si to musí zajistit sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, aktuálně hledám práci jako AP s nástupem až od září. Nicméně už teď jsem odeslala životopisy, ozval se zlomek zařízení s tím že nemají zájem a brát nikoho od září nebudou. Zbytek se vůbec neozval. Má smysl do těch samých škol psát v průběhu těch dalších pěti měsíců znovu? Moc ráda bych jako AP pracovala, ale prostě nevím…jak jste si práci našli vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 Našla jsem tak jako ty. Až na to, že ač jsem původně chtěla od září, tak nakonec nastupuju 1 dubna. Z 10 obeslaných škol se zpět ozvala většina, ale taky s tím, že teď nemají volné místo, ale že si poptávku uloží. Teď opravdu nemůžou ještě vědět, jestli budou AP potřebovat nebo ne. Doporučení píšou PPP a SPC i v průběhu roku. Počítám, že po prázdninách a v 1 pololetí bude poptávka větší a šance bude.
Jinak bych tam kam jsi posílala nabídku zavolala po zápisech, to už by mohli mít větší představu o tom, jaké děti budou mít.
Já mám třeba chlapce, který doporučení na AP dostal v únoru. Mému synovi dali doporučení v květnu. Jednu AP měl od září a potom od Vánoc jinou a tu má už druhý rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Salorka a ty jsi kolik hodin na te praxi a kolik dní v týdnu??🤔
Co to je za dotaz? Psala jsem 40hod, tak opravdu musíš odchodit 40hod… A ostatní jak se domluvíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 píše:
Ahoj, aktuálně hledám práci jako AP s nástupem až od září. Nicméně už teď jsem odeslala životopisy, ozval se zlomek zařízení s tím že nemají zájem a brát nikoho od září nebudou. Zbytek se vůbec neozval. Má smysl do těch samých škol psát v průběhu těch dalších pěti měsíců znovu? Moc ráda bych jako AP pracovala, ale prostě nevím…jak jste si práci našli vy?
ja rozeslala zivotopisy s tim, ze jsem je pozadala, aby si ho ulozili pro pozdejsi mozne pouziti. Ozyvali se mi roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit