Kurz asistent pedagoga jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
28.3.22 17:33
@Anonymní píše:
Asi to zruším :think: musela bych dělat ještě praxi a to bych s ročním miminem nedala navic tady nikoho prej neshani maji uz své AP :roll: škoda…

Dělám praxi se skoro ročním a osmiletým a jde to..bez praxe by jsi těžko hledala uplatnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.22 17:59

@Salorka a jak to chodí prosim ta praxe? Nebo kolik h to je? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.22 18:01

@Salorka ja se bojim ze i když udělám kurz, vrazim do toho tolik peněz tak ze diky tomu ze mam jen učnak me nikde nevezmou…bydlím v menším městě a dneska jsem všude psala a nikde neberou nebo chtějí někoho kdo má aspoň výšku

• Citovat
  • Upravit
65678
28.3.22 18:04
@Anonymní píše:
@Salorka ja se bojim ze i když udělám kurz, vrazim do toho tolik peněz tak ze diky tomu ze mam jen učnak me nikde nevezmou…bydlím v menším městě a dneska jsem všude psala a nikde neberou nebo chtějí někoho kdo má aspoň výšku

tak to asi ne. Ale jak už jsem psala výš, s učňákem bych do toho nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
28.3.22 19:12
@Anonymní píše:
@Salorka ja se bojim ze i když udělám kurz, vrazim do toho tolik peněz tak ze diky tomu ze mam jen učnak me nikde nevezmou…bydlím v menším městě a dneska jsem všude psala a nikde neberou nebo chtějí někoho kdo má aspoň výšku

No tak aspoň výšku chtít můžou..Ta je u AP docela nadstandard. Ale maturita zase standard. Pokud tohle řekli, tak mají nejspíš převis poptávky nad nabídkou volných míst. Na druhou stranu teď nemůžou ještě vědět, co budou potřebovat v září. Děti ještě nebyly u zápisu. Ale vypovídá to tedy spíš o tom, že u vás ve městě opravdu bys byla s učňákem těžko umístitelná.
Praxe je tuším 40h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
28.3.22 20:53
@Anonymní píše:
@Salorka a jak to chodí prosim ta praxe? Nebo kolik h to je? :think:

Do tří měsíců od ukončení kurzu musíme odchodit 40hod praxe. Ale u jiné firmy to může být jinak. Já dělám přes scholaservis. Já to stihla od začátku kurzu za cca 1,5 měsíce. A jak píšu, jsem na RD se skoro ročním a do toho ještě školáček a manžel věčně v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.22 21:44

@Salorka a ty mas maturitu? A na te praxi se dělá co? To si člověk zařizuje sam nebo mu kurz urci kde ma dělat praxi?

• Citovat
  • Upravit
6594
28.3.22 22:15
@Anonymní píše:
@Salorka a ty mas maturitu? A na te praxi se dělá co? To si člověk zařizuje sam nebo mu kurz urci kde ma dělat praxi?

Mám. Praxi si každý zařizuje sám - ať už škola nebo školka. Na praxi získáváš zkušenosti, jak co funguje, jak to kde chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.22 07:46

@Salorka me totiž vcera říkaly ze praxi potřebuji jen ti co mají vyucni list tak to je asi všude opravdu jiné :think: co kdyz me nikde na praxi nevezmou :think:???

• Citovat
  • Upravit
32941
29.3.22 08:17
@Anonymní píše:
@Salorka me totiž vcera říkaly ze praxi potřebuji jen ti co mají vyucni list tak to je asi všude opravdu jiné :think: co kdyz me nikde na praxi nevezmou :think:???

Praxe je součástí toho kurzu a musí ji mít všichni. že by nevzali není pravděpodobné, ale člověk si to musí zajistit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
29.3.22 08:49

Ahoj, aktuálně hledám práci jako AP s nástupem až od září. Nicméně už teď jsem odeslala životopisy, ozval se zlomek zařízení s tím že nemají zájem a brát nikoho od září nebudou. Zbytek se vůbec neozval. Má smysl do těch samých škol psát v průběhu těch dalších pěti měsíců znovu? Moc ráda bych jako AP pracovala, ale prostě nevím…jak jste si práci našli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
29.3.22 08:55

@marinka5 Našla jsem tak jako ty. Až na to, že ač jsem původně chtěla od září, tak nakonec nastupuju 1 dubna. Z 10 obeslaných škol se zpět ozvala většina, ale taky s tím, že teď nemají volné místo, ale že si poptávku uloží. Teď opravdu nemůžou ještě vědět, jestli budou AP potřebovat nebo ne. Doporučení píšou PPP a SPC i v průběhu roku. Počítám, že po prázdninách a v 1 pololetí bude poptávka větší a šance bude.
Jinak bych tam kam jsi posílala nabídku zavolala po zápisech, to už by mohli mít větší představu o tom, jaké děti budou mít.
Já mám třeba chlapce, který doporučení na AP dostal v únoru. Mému synovi dali doporučení v květnu. Jednu AP měl od září a potom od Vánoc jinou a tu má už druhý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.22 09:06

@Salorka a ty jsi kolik hodin na te praxi a kolik dní v týdnu??🤔

• Citovat
  • Upravit
6594
29.3.22 13:02
@Anonymní píše:
@Salorka a ty jsi kolik hodin na te praxi a kolik dní v týdnu??🤔

Co to je za dotaz? Psala jsem 40hod, tak opravdu musíš odchodit 40hod… A ostatní jak se domluvíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
29.3.22 14:21
@marinka5 píše:
Ahoj, aktuálně hledám práci jako AP s nástupem až od září. Nicméně už teď jsem odeslala životopisy, ozval se zlomek zařízení s tím že nemají zájem a brát nikoho od září nebudou. Zbytek se vůbec neozval. Má smysl do těch samých škol psát v průběhu těch dalších pěti měsíců znovu? Moc ráda bych jako AP pracovala, ale prostě nevím…jak jste si práci našli vy?

ja rozeslala zivotopisy s tim, ze jsem je pozadala, aby si ho ulozili pro pozdejsi mozne pouziti. Ozyvali se mi roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze