Kurz Stop obezitě - STOB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3278
4.2.11 12:07

Kattkko, moje měla ve dvou letech přesně 25 kg :mrgreen: …ona je macek od narození…ale prý normál je 14-15 kg…takže mi měli mega nadváhu :zed: jinak co se týče výšky, je velká na 3 a půl roku právě moc vysoká: má 107 cm…doktorka nás poslala na endokrinologii- ale nic vážného- prej jen upravit jídelníček třeba a udržet tu váhu 29 kg co máme- nesmí nabírat už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.2.11 12:18

Valaško…to je skvělé…škoda že nevím sehnat si i pro moji malou poradnu. Tady mi jen na endokrinologii dala příkaz psát týdenní jídelníček a za 4 měsíce kontrola- jestli nabrala či ne- zatím máme stále stejně…diety držet prý nesmí, je ve vývinu a zhubnout by taky neměla- máme se snažit jen tu váhu udržet - jakmile se zase vytáhne do výšky- už spadne zpátky do tabulek percentilu- ted jsme momentálně mimo percentilové grafy- nevejdeme se tam- máme vysoko nad 95% :oops: :mrgreen: má 107 cm/ 29 kg- dle mudr: obezita 8-o . Ona právě moc nejí- normálně- jen je macek od mala no :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.2.11 15:34

Vanesko: a jaka byla porodni vaha??
Jako podle fotky co mas v profilu mi neprijde.
Omlouvam se ze se tak ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.2.11 15:47

Kattkko: Ona se mi narodila předčasně, ve 34.týdnu, porodní váha 2 510 gr. 47 cm.......a pak strašně rychle rostla :mrgreen: … V porodnici říkali, že na tak předčasné narození velká a macek - byla buclatá… :mrgreen: Tady posílám foto, jak vypadá ted- na té fotce co ji mám jako v rámečku v levo pod nickem má přesně tři- a tady posílám 2 fotky o půl roku později- vidíš ten rozdíl? Rychle roste :zed: :lol:

Příspěvek upraven 04.02.11 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.2.11 15:58

Takže evidentně je bačulka malá ,no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
4.2.11 16:11
Vanesanka píše:
Valaško…to je skvělé…škoda že nevím sehnat si i pro moji malou poradnu. Tady mi jen na endokrinologii dala příkaz psát týdenní jídelníček a za 4 měsíce kontrola- jestli nabrala či ne- zatím máme stále stejně…diety držet prý nesmí, je ve vývinu a zhubnout by taky neměla- máme se snažit jen tu váhu udržet - jakmile se zase vytáhne do výšky- už spadne zpátky do tabulek percentilu- ted jsme momentálně mimo percentilové grafy- nevejdeme se tam- máme vysoko nad 95% :oops: :mrgreen: má 107 cm/ 29 kg- dle mudr: obezita 8-o . Ona právě moc nejí- normálně- jen je macek od mala no :dance:

No to se mi teda nezdá že by tvoje dcerka nejedla a měla takovou váhu.
Moje dcerka má 11 let a váží 35 kg tak si to srovnej.
Měla by si jí pomoct,to přece není možné.
A macek od mala,když neměla ani 3 kg,to si děláš srandu?
To bych teda chtěla vědět co je to podle tebe že jí normálně :think:

• Citovat
  • Upravit
3278
4.2.11 16:17

Jenko: ona jí opravdu průměrně ,jako jiné vrstevnice…od prosince chodí na endokrinologii, má trošku problémek s hormony, ale ještě to není dle dr. tak vážné, mělo by se to upravit, začčali jsme právě novým složením jídelníčku a pak se uvidí- moje starší dcera byla tak samo jako ona a v pěti letech se prudce vytáhla …pohybu má dost, je strašně neposedná- takže jídlem to opravdu není, prostě některé děti jsou takto stavěné, silnější , nemáme plašit dle dr. se to srovná, má jen zvyšenou produkci hormonů- nic vážného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.2.11 16:19

Vanesko vidim.Je to zvlastni.Jenomze kdyz se divam na ty fotky tak ona vypada na vic.
Mala mela pri narozeni 4620 a 54cm .A je narozena 40+6.
34tydnu tak to mela fakt hodne.A ty jsi mas jaou postavu a manza nema??

Jenka píše:
Vanesanka píše:
Valaško…to je skvělé…škoda že nevím sehnat si i pro moji malou poradnu. Tady mi jen na endokrinologii dala příkaz psát týdenní jídelníček a za 4 měsíce kontrola- jestli nabrala či ne- zatím máme stále stejně…diety držet prý nesmí, je ve vývinu a zhubnout by taky neměla- máme se snažit jen tu váhu udržet - jakmile se zase vytáhne do výšky- už spadne zpátky do tabulek percentilu- ted jsme momentálně mimo percentilové grafy- nevejdeme se tam- máme vysoko nad 95% :oops: :mrgreen: má 107 cm/ 29 kg- dle mudr: obezita 8-o . Ona právě moc nejí- normálně- jen je macek od mala no :dance:
No to se mi teda nezdá že by tvoje dcerka nejedla a měla takovou váhu.
Moje dcerka má 11 let a váží 35 kg tak si to srovnej.
Měla by si jí pomoct,to přece není možné.
A macek od mala,když neměla ani 3 kg,to si děláš srandu?
To bych teda chtěla vědět co je to podle tebe že jí normálně :think:

Nauc se cist.Mala byla narozena ve 34tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.2.11 16:21
Vanesanka píše:
Jenko: ona jí opravdu průměrně ,jako jiné vrstevnice…od prosince chodí na endokrinologii, má trošku problémek s hormony, ale ještě to není dle dr. tak vážné, mělo by se to upravit, začčali jsme právě novým složením jídelníčku a pak se uvidí- moje starší dcera byla tak samo jako ona a v pěti letech se prudce vytáhla …pohybu má dost, je strašně neposedná- takže jídlem to opravdu není, prostě některé děti jsou takto stavěné, silnější , nemáme plašit dle dr. se to srovná, má jen zvyšenou produkci hormonů- nic vážného :nevim:

Vsak hlavne ze nekam chodite a vite ze je to ok.Ze ji nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.2.11 16:21

Jo a macek teda byla na tak předčasně narozené dítě… na to, že měla být v bříšku ještě min.6 týdnů a měla 2 510gr , tak to právě měla na tak předčasné narození opravdu dost…srandu si nedělám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.2.11 16:24

Jinak mate strasne krasne vlasy.Ja chci aby mala mela taky takove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
4.2.11 16:28
Vanesanka píše:
Jo a macek teda byla na tak předčasně narozené dítě… na to, že měla být v bříšku ještě min.6 týdnů a měla 2 510gr , tak to právě měla na tak předčasné narození opravdu dost…srandu si nedělám :roll:

Jen jsem ještě neslyšela o mackovi který by měl kolem 2500g a to ani když byla předčasně narozena,
to se nemusíš zlobit proto se ptám.

• Citovat
  • Upravit
3278
4.2.11 16:30

Kattkko: No právě , ona vypadá tak na 5 let viď? :lol: a přitom 4 roky ji budou až v září 25-tého…Jinak já mám 168 a manžel má 196- obr :-) Malá je celá babička a ta má skoro dva metry :jazyk: Jsou tam silní a vysocí…dle dr. malá bude mít výšku dost vysokou až vyroste. Malá je fakt silná na kostech…proto tolik váží. Moje starší holka ( 17 let) byla taky tak-a dnes? Je babisko- ani chudá ani hubená :lol: Očekávám, že i ta naše cácorka bude taky tak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.2.11 16:32

Jenko …vždyť já se nezlobím :wink: Pro mě zkrátka byla a je macek, no :mrgreen: Jiné maminkyco tam se mnou ležely a měli předč. narozené-měly váhy 2 120gr, nebo ještě nižší, na 34- tý týden…tak ji říkáme macek, no :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.2.11 16:34
Vanesanka píše:
Kattkko: No právě , ona vypadá tak na 5 let viď? :lol: a přitom 4 roky ji budou až v září 25-tého…Jinak já mám 168 a manžel má 196- obr :-) Malá je celá babička a ta má skoro dva metry :jazyk: Jsou tam silní a vysocí…dle dr. malá bude mít výšku dost vysokou až vyroste. Malá je fakt silná na kostech…proto tolik váží. Moje starší holka ( 17 let) byla taky tak-a dnes? Je babisko- ani chudá ani hubená :lol: Očekávám, že i ta naše cácorka bude taky tak. :wink:

Tak to bude ono.Podedila co se dalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast