Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jo a tady je i babička- no nejsou jako dvojčata?
Tam má malá dva roky ![]()
Vanesanka píše:
Jo a tady je i babička- no nejsou jako dvojčata?![]()
![]()
Tam má malá dva roky
Spis sem zvedava na co to dotahnem my.Pac mala uz ma ted 16kg a 92-94cm.
Spis sem zvedava na co to dotahnem my.Pac mala uz ma ted 16kg a 92-94cm.
Dva roky mela tedka 20.
jenomze kdyz sni nekam jdu tak sve vrstevniky prevysuje o pulku hlavy a kdyz je se 4chlapeckem tak je stejne vysoka. ![]()
http://www.rustovyhormon.cz/…-kalkulatory Zkoušela jsem ji zadat těch 16 kg a dala 92 cm a vyšlo normální váha
To bude dobrý neboj ![]()
Je v normě- mě dr. řekla, že váha tříletých je max. 22 kg… Tvoji jsou dva-to má krásně a ještě by ti i mohla klidně nabrat něco a budeš furt v percentilovém grafu
Moje vystřelila mimo nej už
Když oni se říděj podle těch grafů… ![]()
Vanes: spis me prekvapuje ten pristup tech doktoru.Nesmi pribrat,nesmi zhubnout,
Ted jsem zkousela ty grafy.Vahovy graf je ok.
Ale ten vyskovy jsem nepochopila. ![]()
Vanesanka píše:
Je v normě- mě dr. řekla, že váha tříletých je max. 22 kg… Tvoji jsou dva-to má krásně a ještě by ti i mohla klidně nabrat něco a budeš furt v percentilovém grafuMoje vystřelila mimo nej už
Když oni se říděj podle těch grafů…
tak mě dr. stále říkala (než jsme ji změnili) že je syn tlustej a musí držet dietu.budou mu ted v březnu 3roky a má 23kg.A to stále běhá ,pořád se pohybuje a jí normálně.Žádné přejídání a sladký mi moc nechce.
coblli píše:tak mě dr. stále říkala (než jsme ji změnili) že je syn tlustej a musí držet dietu.budou mu ted v březnu 3roky a má 23kg.A to stále běhá ,pořád se pohybuje a jí normálně.Žádné přejídání a sladký mi moc nechce.
No právě naše malá taky, na to že má takovou váhu, je taky neposedná, tancuje, zkrátka hyper, pořád lítá po domě, vůbec nevydrží sedět. Sladkosti ji taky skoro vůbec nedávám, jídlo ji nepřidávám, dali nám sice příkaz zapisovat co sní a kolik toho sní, tak z toho hlediska to je vyloučené, že by to měla z jídla, my měli podezření na štítnou žlázu, ale naštěstí se to nepotvrdilo, až pak dr. usoudila, že to, že je taková silná a vysoká, bude dědičné, že máme v rodině vysoké lidičky a manžel pochází z východního SR, tam jsou takové děti normálně takto stavěné, pro jistotu ještě budeme vedeni na endokrinologii, jestli v tom nejsou zvýšené sekrece hormonů, ale dala nám ještě do dubna čas, pokud přijdeme se stejnou váhou, tak to bude supér, jakmile se vytáhne o pár cm…spadneme zpátky do percentilových tabulek a už nás tam ukončí. A dobrá zpráva je, že od prosince 2010 držíme pořád stejně, nepřibrala ani nezhubla- vyrostla a máme 107 cm- v prosinci měla 105 cm
Tvůj malý se taky z toho dostane ,neboj, píšeš, že ti normálně jí a je v pohybu-to se srovná samo, uvidíš- vytáhne se a váha bude odpovídat pak. A kolik máte ve výšce? Myslím ty a malý a manžel…
Holky v čem zadáváte takový suroviny, kteý jdou navážit i v ml i v g. Například tatarka…? Líp se zváží, ale na sklenici je psaná v ml… ![]()
@Krkael v jednotkách, co mi víc vyhovujou
pokud dávám celou sklenici, nebo třeba přesnou půlku, tak ml, jinak na g. a OT, vítej zpět ![]()