Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@martina.se píše:
@Krkael v jednotkách, co mi víc vyhovujoupokud dávám celou sklenici, nebo třeba přesnou půlku, tak ml, jinak na g. a OT, vítej zpět
OK, díky a díky
![]()
Podle toho v jakych jednotkach je udavana energeticka hodnota a slozeni na obalu (jestli na 100g nebo ml)
@Krkael A jak to jde? Já teď mám na břiše sushi a přemýšlim, co tam asi napíšu… Nejlépe kdybys měla nějakej inspirativní příběh, jak jsi už úžasně zhubla a už jen piluješ ![]()
@katehon Hele jak to jde..
Příspěvek upraven 04.02.14 v 18:43
@Krkael To je prima úspěch, gratuluju! Já jsem o svátcích lehla s angínou, přišla o mlíko a tak po uzdravení nebyl už žádnej prostor na vyčkávání. Mám dole čtyři kila… A deset dalších to go
Zatim mě to i baví, ale jen když vidim výsledek. Včera jsem třeba málem rozkopala váhu - kýžené číslo tam nebylo…
@katehon píše:
@Krkael To je prima úspěch, gratuluju! Já jsem o svátcích lehla s angínou, přišla o mlíko a tak po uzdravení nebyl už žádnej prostor na vyčkávání. Mám dole čtyři kila… A deset dalších to goZatim mě to i baví, ale jen když vidim výsledek. Včera jsem třeba málem rozkopala váhu - kýžené číslo tam nebylo…
přesně.. To je motivace jak něco. A cvičíš, nebo si jen hlídáš jídlo?? Já ještě kojím, takže s tímhle musím opatrnějc
@Krkael Chápu, já jsem si při kojení dala cíl nepřibrat, ale dietu jsem si nelajzla. No, stejně se mi mlíko ztratilo, to jsem mohla klidně začít hubnout dřív
Cvičim. Denně. Zatim.
@Krkael A jaké máš cíle? Jít na původní váhu? Jinak nežrat je klasika ![]()
@Krkael Mám to samý. Tak hodně štěstí a kdybys zas měla nějakou perlu s tatarkou, poděl se, ve dvou se to líp táhne ![]()