Kurz Pracovník v sociálních službách
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je to divci katolicka stredni skola platnerska 4 web meli www.divciskola.cz ale jsou to informace z roku 2008
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liren Moc děkuju! Jdu prozkoumat stránky
Můžu mít ještě otázku, kolik kurz stál? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka to prave nevim hradil mi to urad prace a bylo to pres eu ani netusim zda to jeste poradaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liren nojo, to si vlastně psala
pořádají a od března, tak uvidím, co mi odepíšou. Ještě jedno moc díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pracovník v sociálních službách-přímá obslužná péče
Dobrý den, chci se zeptat na váš názor a zkušenosti. Nyní jsem na ÚP zařazena do projektu cesta na trh práce. V projektu jsem si vybrala rekvalifikaci prac. v soc. službách přímá obslužná péče. Chtěla bych pak v nějakém peč. domě, domově důchodců najít si práci. Jaké máte zkušenosti? Mám šanci na základě jen nějakého papíru s rekvalifikací bez určité praxe najít si práci? Dost lidí mně to rozmlouvá, že je to dřina, ale jaká práce není dřina? Nechci to vzdát než jsem vůbec začala. Jak je to s místy, seženu práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mieček píše:
Dobrý den, chci se zeptat na váš názor a zkušenosti. Nyní jsem na ÚP zařazena do projektu cesta na trh práce. V projektu jsem si vybrala rekvalifikaci prac. v soc. službách přímá obslužná péče. Chtěla bych pak v nějakém peč. domě, domově důchodců najít si práci. Jaké máte zkušenosti? Mám šanci na základě jen nějakého papíru s rekvalifikací bez určité praxe najít si práci? Dost lidí mně to rozmlouvá, že je to dřina, ale jaká práce není dřina? Nechci to vzdát než jsem vůbec začala. Jak je to s místy, seženu práci?
Tento kurz Ti pro práci jako na pozici Pracovník v sociálních službách stačí.
Se sehnáním místa, záleží, kde bydlíš. U nás to je slabota, ale ve velkých městech si myslím, že se dá dost dobře uchytit. Záleží samozřejmě taky na tom, s jakou cílovkou chceš pracovat. Hodně jako prac. v soc. služ. jsou nabídky do domova pro seniory, domov se zvl. řezimem (Alzheimer). Lze se uplatnit s tímto kurzem také jako pečovatelka a i jako osobní asistentka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám dostupnost do Brna dobrou cca 30min. vlakem, vůbec nevím jakou cílovou skupinu chci vůbec pracovat. Které domovy patří do sociálních ústavů. Paní z agentury mně řekla že jen v soc. ústavech, ve zdravotních ústavech bych nemohla pracovat. Zdravotní ústav jsou Ldn, nemocnice a hospic?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mieček píše:
Ahoj, já mám dostupnost do Brna dobrou cca 30min. vlakem, vůbec nevím jakou cílovou skupinu chci vůbec pracovat. Které domovy patří do sociálních ústavů. Paní z agentury mně řekla že jen v soc. ústavech, ve zdravotních ústavech bych nemohla pracovat. Zdravotní ústav jsou Ldn, nemocnice a hospic?
Pracovat v LDN můžeš. Já s tímhle kurzem pracuju v ústavu. Teď se to ale jmenuje Domov pro osoby zdravotně postižené (DOZP). Prostě pro mentálně postižené lidi. Práci jsem si našla hned, ještě v průběhu kurzu jsem roznesla po různých organizacích životopisy a asi tři dny po ukončení kurzu mi z jednoho ústavu volali, jestli můžu nastoupit. Teď jsem tam přesně čtyři roky. A praxi jsem neměla, ale to u nás snad nikdo předtím v oboru nepracoval. Výhoda týhle práce je, že jseš v podstavě ve státním, takže je to celkem jistá práce. A starých lidí přibývá, takže třeba důchoďáky budou plný pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já právě nevím jestli už pracovníků v soc. službách není v momentální době dost, ale vím že někteří kdo kurs má se tomuto oboru nevěnuje, snad budu mít štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pss
Ahoj, nyní si delam kurz prac. V soc. sluzbach a lektorka se zminila ze je ještě kurz vhodny treba pro svadleny, s timto kurzem se pry daji delat aktivity s duchodci v domovech.Mate nekdo zkusenosti co je to za kurz? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pss
Ahoj, nyní si delam kurz prac. V soc. sluzbach a lektorka se zminila ze je ještě kurz vhodny treba pro svadleny, s timto kurzem se pry daji delat aktivity s duchodci v domovech.Mate nekdo zkusenosti co je to za kurz? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
test
Ahoj, prosím jak probíhal test, byl těžký? nepamatujete si někdo otázky? Ocením
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Celzii píše:
Je tu někdo kdo neudělal test ani podruhé?
A to je to tak těžké?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit