Kurzy pro vizážistky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurzy pro vizážistky
Ahoj, bude mi končit rodičovská a tak přemýšlím, co dál budu dělat. Koukala jsem, že existují rekvalifikační kurzy na vizážistky, které jsou v nějakých případech hrazené úřadem práce. Pořádá je například Asociace vizážistů nebo škola Surface. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@shelie píše:
Ahoj, bude mi končit rodičovská a tak přemýšlím, co dál budu dělat. Koukala jsem, že existují rekvalifikační kurzy na vizážistky, které jsou v nějakých případech hrazené úřadem práce. Pořádá je například Asociace vizážistů nebo škola Surface. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?
Surface je hodně kvalitní škola a myslím, že kurzy dokonce hradí i úřad práce. ze Surface mi líčí několik holčin maminy před focením
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně pozor při výběru, musí být zakončeno akreditovanou zkouškou, jinak Ti je ten kurz k ničemu… nedostaneš živnosťák a stejně budeš muset doložit praxi nebo garanta… nejlíp se je podívat jak kolem fungují salony, kolik jich tam je, ev. kde kdo hledá… tyhle služby jsou sice vyhledávané, ale když začnou ženský šetřit, tak si masku udělají doma, nehty přeláknou taky doma, jen ostříhání neošidí… záleží odkud jsi… a taky bych zkusila kombinaci - kosmetička, vizážistka nebo ještě něco k tomu, aby to nebyla jen samotná vizážistka… udělat si širší záběr, ať máš víc co nabídnout… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za odpovědi. U toho Surface jsem koukala, že určitě to je zakončené akreditovanou zkouškou, u Asociace zatím nevím. Mně zaujalo, že v tom rekvalifikačním kurzu jsou lekce vlasového stylingu, svatebního líčení atd., takže by se tím uživit dalo. Ale díky za tip, určitě by se šiklo udělat si i nějaký kosmetický kurz.
soanpe: ty máš tedy přímo osobně zkušenosti s tou školou Surface? ráda bych se přihlásila někam, kde vím, že někdo byl spokojený a sám to absolvoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, take premyslim ze zkusim surface, ale az zacne maly chodit do skolky, jinak kosmeticky kurz mam a zaujala mne vizazistka, tak pokud uz jste tam nektera byla dejte vedet, dekuji
- Citovat
- Upravit
Surface škola určitě ano !!!
Ahoj,
já jsem si vloni při mateřské udělala Basic kurz v Surface a naprostá spokojenost.
lektorka Bára Nevická je moc příjemná, líčí se kosmetikou Maq pro, Inglot, Stag Line a štětce Da Vinci, tudíž nejlepší štětce na světě
Závěrečná zkouška je trochu zápřah na nervy, ale na 99% to zvládne každý ![]()
Pokud by jste byly holky některé z Prahy a chtěli pokecat o líčení, tak dejte vědět ![]()
Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shelie
Já jsem tuto školu absolvovala poměrně nedávno (Basic kurz). Jsem z toho trochu na rozpacích. Asi jde především o to, co od toho očekáváš. Zda se tím chceš živit a mít to jako svoji hlavní činnost nebo se jen naučit nějaké techniky a mít to pro sebe a pro své blízké. Příště bych zvolila Basic kurz spíš v Makeup istitute. Jinak pro někoho, kdo se tím chce živit, tak ten Master kurz. Jestli chceš bližší info, tak napiš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelinka8588 píše:
Zdravim, take premyslim ze zkusim surface, ale az zacne maly chodit do skolky, jinak kosmeticky kurz mam a zaujala mne vizazistka, tak pokud uz jste tam nektera byla dejte vedet, dekuji
Já jsem absolvovala Basic kurz. Jsem spokojená, pro můj účel to bylo dostačující, ale je to opravdu krátké a hodně času člověk stráví v křesle, protože se líčíte navzájem. Což v druhé škole (Makeup institute) se líčí rovnou na modelkách, takže člověk tam získá podle mě leší praxi a stihne si toho vyzkoušet víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosím o radu. Jsem v desátém týdnu rizikového těhotenství a tím pádem mám konečně čas na to, co jsem vždycky chtěla dělat. Ráda bych konečně uměla líčit, ne profi, ale jen tak pro sebe, pohrát si s barvičkami atd… nemáte někdo nějaký typ na kurz nebo tak něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s-l-u-n-e-c-n-i-c-e píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Jsem v desátém týdnu rizikového těhotenství a tím pádem mám konečně čas na to, co jsem vždycky chtěla dělat. Ráda bych konečně uměla líčit, ne profi, ale jen tak pro sebe, pohrát si s barvičkami atd… nemáte někdo nějaký typ na kurz nebo tak něco?
Ahoj,
já jsem si během mateřské udělala kurz v Surface make up(možná jsi četla v příspěvcích), ale to by mohlo být pro tebe v tuto chvíli náročné, jelikož probíhá celý týden od rána do večera. Pokud nechceš čekat až bude mimčo světě, tak doporučuji videa, ale raději sleduji videa v angličtině, třeba od skvělých sester Samanthy a Nicol a jejich skvělý kanál Pixiwoo. Pokud umíš anglicky, mohu ti poslat odkazy ![]()
A nejsi z Prahy? Mohla bych ti třeba poradit osobně.
Měj se hezky Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Holzbaška no to bys byla hodná… a z Prahy jsem, takže kdybys měla někdy čas, budu moc ráda. Ta škola by pro mě asi nebyla, já to nechci jako rekvalifikaci nebo tak něco, prostě spíš pro sebe, něco nového se naučit a pohrát si se šminkama.
Hezký večer Veronika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@s-l-u-n-e-c-n-i-c-e píše:
@Holzbaška no to bys byla hodná… a z Prahy jsem, takže kdybys měla někdy čas, budu moc ráda. Ta škola by pro mě asi nebyla, já to nechci jako rekvalifikaci nebo tak něco, prostě spíš pro sebe, něco nového se naučit a pohrát si se šminkama.
Hezký večer Veronika
A kde bydlíš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit