Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
nemáte některá typ na vážně dobrou (tichou
) kosmetičku v Praze 10 ( Malešice, Strašnice) a okolí? Samozřejmě rozhoduje i cena
Aby byla v základu klasika: čištění, masáž, maska, relaxace…Měla jsem výbornou (650,–), bohužel se odstěhovala…díky
Ahoj,
bohužel nemám tip na kosmetičku na Praze 10, ale na Žižkově (Žerotínova 1509), ale od Strašnic a Malešic to není nijak hrozně daleko. Ceny má podobné, možná i nižší, než píšeš, a v základu má právě čištění, masáž, masku, relaxaci, barvení řas a obočí, finální krém… Chodím k ní už nějaký ten pátek a jsem moc spokojená. Je mladá, fakt šikovná a hlavně umí vycítit, kdy klientka chce klid a relax, není ukecaná. Telefon na ní když tak je 737 937 010 (Anna Vondrysková, salon Provence).
NZ
Doufám, že budeš spokojená jako já. Mířím k ní zase příští týden, vždycky se tam skvěle zrelaxuju.
@Ladybird146 píše:
Ahoj holky,
nemáte některá typ na vážně dobrou (tichou) kosmetičku v Praze 10 ( Malešice, Strašnice) a okolí? Samozřejmě rozhoduje i cena
Aby byla v základu klasika: čištění, masáž, maska, relaxace…Měla jsem výbornou (650,–), bohužel se odstěhovala…díky
Prubezna 51, nebo Svehlova -Relax centrum Švehlovka, Hyacintova 9 -Zahradak, Dětska 1,
@tronelka ty joo tak co si vybrat?
Průběžnou znám, ale tam se ty kosmetičky točej - tam jsem právě tenkrát chodila k Renatě-byla skvělá!!
Děkuju…
@Ladybird146 píše:
@tronelka ty joo tak co si vybrat?Průběžnou znám, ale tam se ty kosmetičky točej - tam jsem právě tenkrát chodila k Renatě-byla skvělá!!
Děkuju…
Vazne? Tak Svehlovku, ta je kousek, taky jich je tam vic, ale super pristup a prijeme prostredi.