Kvalitní kosmetička - Praha 10

1201
19.1.16 13:57

Kvalitní kosmetička Praha 10

Ahoj holky,
nemáte některá typ na vážně dobrou (tichou :mrgreen: ) kosmetičku v Praze 10 ( Malešice, Strašnice) a okolí? Samozřejmě rozhoduje i cena :lol: Aby byla v základu klasika: čištění, masáž, maska, relaxace…Měla jsem výbornou (650,–), bohužel se odstěhovala…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
19.1.16 14:34

Ahoj,

bohužel nemám tip na kosmetičku na Praze 10, ale na Žižkově (Žerotínova 1509), ale od Strašnic a Malešic to není nijak hrozně daleko. Ceny má podobné, možná i nižší, než píšeš, a v základu má právě čištění, masáž, masku, relaxaci, barvení řas a obočí, finální krém… Chodím k ní už nějaký ten pátek a jsem moc spokojená. Je mladá, fakt šikovná a hlavně umí vycítit, kdy klientka chce klid a relax, není ukecaná. Telefon na ní když tak je 737 937 010 (Anna Vondrysková, salon Provence).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
19.1.16 14:37

@Anne87 děkuju za typ…telefon ukládám ;) Žižkov je za rohem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.1.16 14:48

NZ :) Doufám, že budeš spokojená jako já. Mířím k ní zase příští týden, vždycky se tam skvěle zrelaxuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
19.1.16 15:00
@Ladybird146 píše:
Ahoj holky,
nemáte některá typ na vážně dobrou (tichou :mrgreen: ) kosmetičku v Praze 10 ( Malešice, Strašnice) a okolí? Samozřejmě rozhoduje i cena :lol: Aby byla v základu klasika: čištění, masáž, maska, relaxace…Měla jsem výbornou (650,–), bohužel se odstěhovala…díky

Prubezna 51, nebo Svehlova -Relax centrum Švehlovka, Hyacintova 9 -Zahradak, Dětska 1,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
19.1.16 16:22

@tronelka ty joo tak co si vybrat? :mrgreen: Průběžnou znám, ale tam se ty kosmetičky točej - tam jsem právě tenkrát chodila k Renatě-byla skvělá!! :mavam: Děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
19.1.16 17:00
@Ladybird146
@Ladybird146 píše:
@tronelka ty joo tak co si vybrat? :mrgreen: Průběžnou znám, ale tam se ty kosmetičky točej - tam jsem právě tenkrát chodila k Renatě-byla skvělá!! :mavam: Děkuju…

Vazne? Tak Svehlovku, ta je kousek, taky jich je tam vic, ale super pristup a prijeme prostredi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
20.1.16 15:59

@tronelka Zkusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie