Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Laury34 ráda kupuju utěrky od českého výrobce Veba Broumov. Jsou kvalitní a za rozumnou cenu.
@Mandarinka104 píše: Více
V second handech jsou nové věci běžně. Zkus tam někdy zavítat. A kde je tvoje rada pro zakladatelku?
@Janli píše: Více
Tak mě převelice zaujala tvoje odpověď ![]()
Můžu se tě ale jako zeptat, proč lžeš? Ty příspěvky zde se dají citovat, takže nemůžeš tvrdit, že jsi psala něco jiného.
V tom prvním příspěvku jsi velice jasně napsala: „V sekáči koupím starý povlečení a rozstříhám ho nebo používám hadříky ze starých triček.“
Proč jsi teda místo vysvětlení najednou napsala v druhém příspěvku, že: „To si radši v sekáči koupím nový, ještě zabalený povlečení…“
Protože ti došlo jak blbě to zní a jak nevábně to vypadá? Tak najednou je ze starého nové, ale už to nezamluvíš ![]()
Prosím tě a co to mám být za opovržení „nebudu kupovat levný šunty, který se válely bůhví kde a jsou vyrobený z bůhví čeho. Fuj.“? V norm. kamenném obchodě nebo supermarketu nejsou žádné šunty. Já jsem si dnes v Kauflandu koupila krásné žluté utěrky a jsou z čisté 100pro bavlny. S podporou udržitelného pěstování bavlny v Africe a vyrobené za soc. přijatelných pracovních podmínek. Možná si pleteš levný obchod a sekáč. V sekáči nemůžou být nové věci, koncept toho obchodu je jasně dán a bylo by to na stížnost ČOI, že nenabízí to, na co se dle názvu zaměřují.
Na každý pád v sekáči nenakupuji a nakupovat nebudu. Já si raději koupím nové věci ve výprodeji třeba v Kiku, Pepcu apod.
Pro zakladatelku, znáš bytový textil Škodák? Doporučuji vybrat si tam z široké nabídky kvalitních látek a nechat si nějaké utěrky ušít. Já jsem si u nich nechala ušít pár polštářků specifických velikostí, které jsem nemohla sehnat ![]()
@Mandarinka104 píše: Více
Zlato, i to zabalený damaškový povlečení je minimálně 50 let starý, chápeš……a prosím tě, dovzdělej se. O secondhandech, funkci ČOI a dalším píšeš naprostý nesmysly. Jako obvykle….. O výrobě textilu toho vím víc než dost, abych ten levný prostě nekupovala. A nechceš si konečně najít jiný objekt zájmu? Už je fakt trapný, jak hledáš moje příspěvky, jak v diskuzích, kde jsem napsala příspěvek píšeš účelově tak, abych ti odepisovala….
To už je normální posedlost…. Ale určitě se to dá léčit…
@Janli proč ta náhlá ofenzíva? nemůžeš mi přece zakazovat účast v diskuzi. nerozhoduješ o tom, tak jsi mi to kdysi vpálila.
Navíc bereš to moc osobně, nejde o tebe, ale obsah toho příspěvku-vysvětlovala jsem ti to hodne polopaticky v tech ´uvozovkách´, abys to pochopila. A znovu ti zopakuji to, cos napsala-že utěrky nevedeš. V sekáči si koupíš staré povlečení a rozstříháš ho. - tak si prostě čestně a férově stůj za tím, co jsi napsala. Proč to teď tak strašně překrucuješ? Není spíš tohle trapný? O výrobě textilu toho víš dost, (jasně ty víš všechno o všem) než abys ten levný kupovala?
Vždyt jsi napsala, že si koupíš STARÉ. Ani ne levné nové, ale staré povlečení ze sekáče rovná se použíté 🙈 tak buď aspoň fér a nelži dál, jen napiš jo-mám v kuchyni utěrky ze starého rozstříhaného povlečení ze sekáče 🙊 v mých očích kvalitního starého povlečení
jo a ještě ze starých kvalitních triček
Sorry, není to posedlost, ale diskuze, diskutuji v diskusi ![]()
@Mandarinka104 ano, mám široký rozhled, to je výsada inteligentních lidí. A zrovna kolem problematiky textilu jsem se točila pěknou část svého pracovního života. Proto vím, co kupovat a co ne.
Víš, diskuze s tebou je naprosto zbytečná, protože to je jako strčit hlavu do kanalizační trubky. Můžeš tam povídat sebevětší moudra, ale vždycky se ti vrátí jen hromada splašků.