Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, po jak dlouhé době při užívání HA se vám objevily opakované kvasinkove infekce?
Ja to mela asi vzdycky…ze to mam z antikoncepce mi doslo, az kdyz jsem ji prestala brat a najednou bylo po problemu…jestli mas pocit, ze mas opakovane problemy z HA, zmen ji…ja mela leta harmonet a potize byly…pak jsem asi 5-6 let nebrala nic a ted 3 roky zlyndu a s tou jsem uplne v pohode
@Melodie91 Když mě nenapadá, z čeho jiného bych to měla. Ale antikoncepci užívám už nějakých 10 let a z toho myslím rok a něco užívám Dienelle a teď už posledního půl roku mám pořad nějaké potíže. A prave sem se docetla, ze to způsobuje i antikoncepce, mám v plánu ji vysazovat, tak uvidíme jaký to bude mít efekt.
Taky jsem na to trpěla. Antikoncepci jsem brala cca 10 let, ale až když jsem začala před přibližně 3 lety brát Calleto, začaly se mi pořád vracet kvasinky. Antikoncepci jsem vysadila a je klid. ![]()
@neznámá8419 píše:
@Melodie91 Když mě nenapadá, z čeho jiného bych to měla. Ale antikoncepci užívám už nějakých 10 let a z toho myslím rok a něco užívám Dienelle a teď už posledního půl roku mám pořad nějaké potíže. A prave sem se docetla, ze to způsobuje i antikoncepce, mám v plánu ji vysazovat, tak uvidíme jaký to bude mít efekt.
A partner se taky vždy přeléčí?
@Mishelina No tak to jsem na to teda taky zvědavá, zda mi to pomůže. Jedu poslední měsíc HA a pak šmitec😁