Kvasinková infekce a antikoncepce

29.8.22 07:12

Kvasinkova infekce a antikoncepce

Dobrý den, po jak dlouhé době při užívání HA se vám objevily opakované kvasinkove infekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36080
29.8.22 07:26

Nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.8.22 07:27

Také nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
29.8.22 07:57

Ja to mela asi vzdycky…ze to mam z antikoncepce mi doslo, az kdyz jsem ji prestala brat a najednou bylo po problemu…jestli mas pocit, ze mas opakovane problemy z HA, zmen ji…ja mela leta harmonet a potize byly…pak jsem asi 5-6 let nebrala nic a ted 3 roky zlyndu a s tou jsem uplne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.22 08:36

@Melodie91 Když mě nenapadá, z čeho jiného bych to měla. Ale antikoncepci užívám už nějakých 10 let a z toho myslím rok a něco užívám Dienelle a teď už posledního půl roku mám pořad nějaké potíže. A prave sem se docetla, ze to způsobuje i antikoncepce, mám v plánu ji vysazovat, tak uvidíme jaký to bude mít efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
29.8.22 08:39

Taky jsem na to trpěla. Antikoncepci jsem brala cca 10 let, ale až když jsem začala před přibližně 3 lety brát Calleto, začaly se mi pořád vracet kvasinky. Antikoncepci jsem vysadila a je klid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36080
29.8.22 09:07
@neznámá8419 píše:
@Melodie91 Když mě nenapadá, z čeho jiného bych to měla. Ale antikoncepci užívám už nějakých 10 let a z toho myslím rok a něco užívám Dienelle a teď už posledního půl roku mám pořad nějaké potíže. A prave sem se docetla, ze to způsobuje i antikoncepce, mám v plánu ji vysazovat, tak uvidíme jaký to bude mít efekt.

A partner se taky vždy přeléčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.22 09:29

@JancaS84 Ano, také, ale stejně to mám pořad dokola 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.22 09:32

@Mishelina No tak to jsem na to teda taky zvědavá, zda mi to pomůže. Jedu poslední měsíc HA a pak šmitec😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí