Poradna duly
Jana Čurdová
tak pokus o obnovení diskuze, když sousedi nefachaj
koho to taky napadne, vlézt sem?
Ili, mě přišla upomínka na mail, takže já jsem on-line
. Jinak by mě to teda nenapadlo…
Můžem ale poslat všem mail, že jsme tady ne?
Věděli jste že bude mít BC výpadek? To je nějaké plánované? ![]()
nepřihlášená Radunka
to jsem byla já:)
poslala jsem mailíka, jen nemám aktualizovaný seznam kontaktů, tak snad se to dostane ke všem…
jsem tu! díky Irčo
taky jsem koukala, že to nejede. A napadlo mě kolik ženských bude mít pořádný absťák ![]()
My jdem za chvilku s kamarádkou a jejím měsíčním mimi ven
A dneska se slaví narozky dětiček a zrovna bc nejde ![]()
Pozvánka došla, takže vás chvíli budu šmírovat tady ![]()
Jsem takový šmíráček poslední dobou
![]()
Mě taky pozvánka došla. Jsem ráda, že aspoň taky vás mám. Ráno jsme s Dankou prohodily pár slov po icq a shodly jsme se, jak b-c chybí, když nejde. Když se tam člověk nedostane, tak to není takové, jako když je výpadek.
To je nějaké neočekávané? Nebo jsem si toho nevšimla.
Semedo - jak se máš? Ty šmíruješ, ale nenapíšeš. Co nová práce? Jsem zvědavá.
Jsem zvědavá, kolik nás sem přijde.
Na diskuzní formát jsem si nezvykla, ale jako nouzovku ho beru. \jenom doufám, že příspěvek odešlu správně.
aeg
No já šmíruju proto, že nějak nemám co psát.
Nová práce super, jen mě teda plně vytěžuje - dělám víceméně logistiku a skladování (ačkoliv ofiko jsem obchodní asistent), takže kdo někdy něco podobného dělal, víte že je to práce na 24/7…
Teď jsem měla týden dovolenou, byli jsme u manželových příbuzných na Moravě a spíš než dovolená to byly nucené práce. Za to si tam ale nechali teď týden Filípka takže mám volníčko ![]()
Jéj, ja som rozmýšľala nad tým, ako si pokecať tu, ale nenapadlo ma, že tu máme diskusiu. Supeeer.
Ja myslím, že plánované to nebolo, to by bola Missorka hlásila na hlavnej stránke.
Teraz teda viac nestíham, ale som rada, že je kde pokecať.
Danka
peťulka mi psala, že prý vyhořel server…
tak holky, do zprovoznění bc nerodit!
jo a peťulka vás pozdravuje…
my dnes opět válčíme celé dopo s bobkem, zadržuje a fňuká a asi 100× jsme seděli na nočníku. mě z toho klepne… a v sobotu máme odjíždět na dovču.
No Iruš, to je na figu. To asi môžem byť radšej, že sa M pokakáva (zasa mi na vychádzke spravil bobok), než by mi to mal takto zadržiavať. Držím palce, nech to prejde.
D.
Tak koukám, že jsem neměla absťák sama ![]()
Irucho a nepapali jste borůvky? Já že je teď období a my (já) s tím taky trošku válčíme ![]()
Semedo, super že se máš dobře a taky od tebe nějaká zpráva ![]()