KVĚTNÍČKOVÁ DISKUZE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ili
1486
22.7.08 13:41

Irucho, přesně na tom mmb hledám paní, co by měla pěkný po holčičce, ale moc nenalézám. Spíš netový sekáčky a když bych chtěla víc věcí, už to má všechno pěkný s odpovědí zájemce, jednoho i dvou, ty nejhezčí věci jsou hned pryč :(

Eviku, to je dobře, že ses taky ukázala, posíláme Lucince pusiny!

Holky, asi bych chtěla koupit rostoucí židli, kdo jí máte? Jakou mám koupit?

A ještě, co jste kupovaly/kupujete drobečkům ke druhým narozkám? Dejte mi tipy, prosím. Už teda mám nakoupeno hodně, ale potřebuju tipy pro babičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.7.08 13:46

Ili: to nevadí na mmb odpověz, rozhoduje vyšší cena. Stalo se mi, že jsem koupila i jako 5 zájemce. Poptám se ti jedné kamarádky, má holčičku rok a tři měsíce a druhé neplánuje, všeho se zbavuje, třeba ještě něco má i na tvoji Maričku . Co vím má vše next nebo HM. Co sháníš, velikost, druh a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
22.7.08 13:48

ILI a ty nebudeš mít po amélii?

EVIKU ,díky za tip. a ta mast je na předpis? ty čípky doma mám, ale asi zkusím nejdřív tu švestkovou šťávu. spíš něco hojivýho do tý prdýlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
22.7.08 13:53

my máme nakonec skejtík od mutsy, doporučili mi ho v dětským ráji. na slaloma je super, lepší než ten origoš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.7.08 13:54

Iru: mast koupíš volně. Ty čípky jsou hojivé, promažou a uvolní konečník a do půl hodiny jde, to nezadrží ani omylem. Švestkovou šťávu jsem pak dělala taky, ale když se pak Lucka „šprajcla“, že nechce. My jsme s tím byli i u Dr. Vylekala mě ta krev ve stolici a ta mi říkala, že mu sí chodit denně, jinak se ve střevě neustále odstraňuje ze stolice voda a bude to čím dál horší. Tak jsme to „odšpuntovali“ čípkem a pak tou šťávou a bylo. Jak se vykakala, už zase jedla a pila normálně, tak uvidíš co Adámek, ale myslím , že jsi psala, že taky nic nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
22.7.08 13:54

Irucho, holky jsou přesně o půl roku jinak, tak nevím, zimní asi budu muset nakoupit, to po Míšovi jí bude tak na začátku zimy…
Eviku konkrétního přímo nic ;) ale prostě mám potřebu mít tu holku nastrojenou trošku :D
Fujtajbl, tady se udělalo super-hnusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
22.7.08 13:56

ILI , já jsem něco nakoupila tady:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
a tady:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
ty holky jsou snad kámošky nebo co a je to za jedno poštovný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
22.7.08 13:56

Mě tu vážně pobavily nové diskuze - jak sundat, následně jak nandat… :D Jsem to teda nečetla, ale zdá se, že místní uživatelky jsou extra zručné :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.7.08 14:06

ili:ta kamarádka má na mmb kombinézu (360,– Kč), zimní bundu (380,–Kč) a vyteplené kalhoty (160,– Kč) - vše Next, velikost 74 (holčička je březnová), kukni na to Irena Kotolánová (IrenaK. přezdívka Fox10), pokud se ti to bude líbit nechá ti to, má tam i nějaké letní. Od zimi říkala, že ti oblečení bude klidně nechávat, dle domluvy. Jinak už se dost všeho zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
22.7.08 14:09

koukám, že ta její holčička se taky jmenuje irenka:). jí se to její jméno líbí??? já bych to svý holčičce fakt nedala, celej život jsem se za to styděla, až teď jakž takž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.7.08 14:14

Mě se jméno Irenka taky docela líbí, já se Vám holky kouknu ještě do našeho šatníku, chcete i třeba věci na písek a tak? Nebo jen luxusnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
22.7.08 14:20

Vyzerá to, že BC už fičí, prišiel mi mail z nejakej diskusie. Uvidíme, ako dlho, keby nie, stretneme sa tu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
22.7.08 14:24

Eviku, díky moc za tip, juknu tam, kdybych vybrala, napíšu jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
22.7.08 14:30

no jo, holky, už to tam běží!
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

eviku , já ani nevím co bych potřebovala, tak od 74 všechno možný:). třeba bundičku na podzim. bodýčka s dlouhým. mikiny, svetříky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
22.7.08 18:10

Ahoj,
Irucho, díky! to je super, že jsme se mohly dočasně uchýlit sem. Dneska ráno jsem tu byla a koukala se na porodní deníček Kryštůfka.

Co u nás nového? Stále 2 v 1. V pátek jsem byla na UTZ. Někdo z dr. musel měřit blbě, protože teď mělo mímo cca 2900 gr nebo přibralo za 10 dní 600 gr. Průtoky jsou v normě, pacenta je zralá. Doktorka říkala, že dalšího UTZ bych se v celku nedočkala, proto mě prý nebude objednávat. Holka mě potěšila ani neví jak. Nicméně dneska podle Kryštůfka už 2 dny přenáším. Jsem si říkala, že bych dnešní poradnu mohla ukončit slovy - pane doktore, tak se za hodinku sejdeme na 4. patře (porodní sály) No, prý jsem moc hezky připravená, ale vážně se vůbec nic neděje, a to od pátku velice usilovně ukazujeme Kuličce směr kudy tudy na svět. Já si před tím užívám horké vany a popíjím červené. Mám takové tuchy, že se jí to líbí. :roll: :roll:
Jdu připravit véču a ještě juknu, co jste naklábosily.
Pa, Pitrýsek chtějící se rozpadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital