Poradna duly
Jana Čurdová
Irucho, přesně na tom mmb hledám paní, co by měla pěkný po holčičce, ale moc nenalézám. Spíš netový sekáčky a když bych chtěla víc věcí, už to má všechno pěkný s odpovědí zájemce, jednoho i dvou, ty nejhezčí věci jsou hned pryč ![]()
Eviku, to je dobře, že ses taky ukázala, posíláme Lucince pusiny!
Holky, asi bych chtěla koupit rostoucí židli, kdo jí máte? Jakou mám koupit?
A ještě, co jste kupovaly/kupujete drobečkům ke druhým narozkám? Dejte mi tipy, prosím. Už teda mám nakoupeno hodně, ale potřebuju tipy pro babičky…
Ili: to nevadí na mmb odpověz, rozhoduje vyšší cena. Stalo se mi, že jsem koupila i jako 5 zájemce. Poptám se ti jedné kamarádky, má holčičku rok a tři měsíce a druhé neplánuje, všeho se zbavuje, třeba ještě něco má i na tvoji Maričku . Co vím má vše next nebo HM. Co sháníš, velikost, druh a tak.
ILI a ty nebudeš mít po amélii?
EVIKU ,díky za tip. a ta mast je na předpis? ty čípky doma mám, ale asi zkusím nejdřív tu švestkovou šťávu. spíš něco hojivýho do tý prdýlky…
my máme nakonec skejtík od mutsy, doporučili mi ho v dětským ráji. na slaloma je super, lepší než ten origoš…
Iru: mast koupíš volně. Ty čípky jsou hojivé, promažou a uvolní konečník a do půl hodiny jde, to nezadrží ani omylem. Švestkovou šťávu jsem pak dělala taky, ale když se pak Lucka „šprajcla“, že nechce. My jsme s tím byli i u Dr. Vylekala mě ta krev ve stolici a ta mi říkala, že mu sí chodit denně, jinak se ve střevě neustále odstraňuje ze stolice voda a bude to čím dál horší. Tak jsme to „odšpuntovali“ čípkem a pak tou šťávou a bylo. Jak se vykakala, už zase jedla a pila normálně, tak uvidíš co Adámek, ale myslím , že jsi psala, že taky nic nechce.
Irucho, holky jsou přesně o půl roku jinak, tak nevím, zimní asi budu muset nakoupit, to po Míšovi jí bude tak na začátku zimy…
Eviku konkrétního přímo nic
ale prostě mám potřebu mít tu holku nastrojenou trošku ![]()
Fujtajbl, tady se udělalo super-hnusno.
ILI , já jsem něco nakoupila tady:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
a tady:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
ty holky jsou snad kámošky nebo co a je to za jedno poštovný…
Mě tu vážně pobavily nové diskuze - jak sundat, následně jak nandat…
Jsem to teda nečetla, ale zdá se, že místní uživatelky jsou extra zručné
![]()
ili:ta kamarádka má na mmb kombinézu (360,– Kč), zimní bundu (380,–Kč) a vyteplené kalhoty (160,– Kč) - vše Next, velikost 74 (holčička je březnová), kukni na to Irena Kotolánová (IrenaK. přezdívka Fox10), pokud se ti to bude líbit nechá ti to, má tam i nějaké letní. Od zimi říkala, že ti oblečení bude klidně nechávat, dle domluvy. Jinak už se dost všeho zbavila.
koukám, že ta její holčička se taky jmenuje irenka:). jí se to její jméno líbí??? já bych to svý holčičce fakt nedala, celej život jsem se za to styděla, až teď jakž takž…
Mě se jméno Irenka taky docela líbí, já se Vám holky kouknu ještě do našeho šatníku, chcete i třeba věci na písek a tak? Nebo jen luxusnější?
Vyzerá to, že BC už fičí, prišiel mi mail z nejakej diskusie. Uvidíme, ako dlho, keby nie, stretneme sa tu …
Eviku, díky moc za tip, juknu tam, kdybych vybrala, napíšu jí.
no jo, holky, už to tam běží!
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
eviku , já ani nevím co bych potřebovala, tak od 74 všechno možný:). třeba bundičku na podzim. bodýčka s dlouhým. mikiny, svetříky…
Ahoj,
Irucho, díky! to je super, že jsme se mohly dočasně uchýlit sem. Dneska ráno jsem tu byla a koukala se na porodní deníček Kryštůfka.
Co u nás nového? Stále 2 v 1. V pátek jsem byla na UTZ. Někdo z dr. musel měřit blbě, protože teď mělo mímo cca 2900 gr nebo přibralo za 10 dní 600 gr. Průtoky jsou v normě, pacenta je zralá. Doktorka říkala, že dalšího UTZ bych se v celku nedočkala, proto mě prý nebude objednávat. Holka mě potěšila ani neví jak. Nicméně dneska podle Kryštůfka už 2 dny přenáším. Jsem si říkala, že bych dnešní poradnu mohla ukončit slovy - pane doktore, tak se za hodinku sejdeme na 4. patře (porodní sály) No, prý jsem moc hezky připravená, ale vážně se vůbec nic neděje, a to od pátku velice usilovně ukazujeme Kuličce směr kudy tudy na svět. Já si před tím užívám horké vany a popíjím červené. Mám takové tuchy, že se jí to líbí.
![]()
Jdu připravit véču a ještě juknu, co jste naklábosily.
Pa, Pitrýsek chtějící se rozpadnout