KVĚTNÍČKOVÁ DISKUZE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aeg
784
22.7.08 12:43

No chudák Petulka :-) TAkový starosti. Tedy doufám, že se jedná o Missorku… naše Petulka se taky dneska ještě neukázala.

Upřímně kdybych si mohla vybrat, jestli rodit dneska nebo až půjde BC, tak budu radši rodit dneska :-)) Vše bych vám pak na BC zprostředkovala.

Iruš - Adámek má zácpu? Chudák. Možná je to tím, že míň jí a má tužší bobík, tak mu to nejde tak dobře, jak je zvyklej. Snad se mu to do konce týdne zlepší, myslím krk (ale i to kakání).

Přišla jsem v 11 z práce a Lukášek už spal. Bodeť ne, spát chodí kolem 10. večer a ráno vstává v 6 až 6,30. Nevím si rady s tím, jak posunout večerní usnání. Prostě večer má nejvíc energie. Doufám, že se to trochu spraví až se zase změní čas.

Dneska je hnusně. Od rána střídavě prší, snad odpoledne budeme moc na chvilku ven. Nebo to bude den na mašli :-(

Dovařila jsem guláš, ale je to spíš taková šlichta. Manžel už si zvykl, poslední dobou tomu vaření moc nedám.

aeg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
22.7.08 12:51

Taky se mi nehodí, že bc nejde, když jsem zrovna doma. :) V neděli jsem stačila dočíst, od včera to nejde a v sobotu zase odjíždíme na dovolenou. Tak ta bc nepřítomnost bude delší.

Semeda - taky nemám co psát a píšu. :)

Aeg - nerodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
22.7.08 12:52

Amelie sleduj:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… za 290,– a je to Praha

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ta je co máme my a je to Praha ;)

Irucho, ty bys mohla vědět, co jde ještě nandat za sedačku na x-landera (resp. Maxi Cosi) jako to máme my - pro Amelii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
22.7.08 12:59

Neffy - náhodou ty píšeš pořád něco, tak jakýpak nemám co psát :-D

A navíc takový věci jako žádost o ruku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
22.7.08 13:05

ILI , netuším, myslím, že tam jiná než x-lander a mc nepůjde… ale můžete založit diskuzi:)))

on snad ani nemá zácpu, spíš si myslím, že má nějakou trhlinku v konečníku… stěžoval si totiž pár dnů, že ho bolí zadeček (dávali jsme čípky na horečku, tak asi od toho), ale ještě kakal normálně, jen si fňuknul. teď už kakat nechce vůbec a dneska říkal, že se bojí bobečku. je na něm vidět, že potřebuje, ale nepustí to ven ani za nic… šupla jsme mu dnes lžičku laktulosy, tak jsem na to zvědavá. on zmeťour ani nechce nic pít a pořádně se nenají, hrůza.

já vůbec nevím, jestli s ním v takovém stavu jet na tu dovolenou…

AEG , ještě vydrž chvilku, nejlíp až budeme z dovči zpátky (příští sobotu), chci bejt při tom:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
22.7.08 13:07

holky, kdo prodáváte na mmb po holčičkách, dáte mi odkazy???

adam usnul, to je jediná chvíle kdy ho ten zadek netrápí, uf… jsem z něj kaput.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
22.7.08 13:08

Irucho , dala bych mu švestkovou šťávu od Hippu, jednu, dvě, neředit, ať mu to šmakuje a mělo by to zabrat. Dávala jsem to Míšovi při zavádění příkrmů, kdy ten problém bývá taky a pomohlo to vždy. Tak třeba když to bude řidší a půjde to samo, přestane se bát. Chůdě maličký, je mi ho tak líto!
Nebo prostě mu tak nějak trošku vytvořit průjem prostě no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
22.7.08 13:11

Irucho, ještě by na to mělo jít Mutsy, ale to je z těch dražších, to jsem ani nic nenašla jako jen autosedajdu… to je fuk, tohle by jí mělo stačit na výběr :-) viď Amelie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
22.7.08 13:19

Semeda - no, to jo. Ale zatím se nic neděje. :) Tedy nijak to nepokročilo. Jak jsi na tom se ŠŽ? A co snažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
22.7.08 13:20

Ili dekuju :-) ted jedu pryc, juknu na to vecer a proberu to z honzou :-)

jo jeste budu muset koupit skejtik ke kocarku pro Kaju, muzu jakykoliv univerzal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.7.08 13:23

Pozdrav

Ahoj Květničky,

tak když najdu po půl roce asi hodinku klidu na květníček tak si klidně nejde B-C:-)
Iri díky za email.
Všechny Vás moc s Lucinkou zdravíme, ta momentálně spinká, což je u nás poslední dobou zázrak. No, nikdy jsme hold nebyly spavci.
Aničko: vidím, že přicházím právě včas, kdy máš vlastně přesně termín a co to bude???

Evik a Lucinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
22.7.08 13:26

Amelie tenhle je nej nej nej, mám ho pučenej od Kačuly a půjde ti na to. Je odpružený, má dost místa na šlapičky, dá se zaháknout, když na něm dítko nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.7.08 13:28

Irucho:

teď čtu o Vašich problémech s konečníčkem. My jsme měli stejný problém, Lucinka dokonce krvácela. Dostali jsme Glycerinové čípky - promažou a donutí jít na záchod a po každém kakání promazat opthalmoseptonexovou mastí (je to prý framykoin ale na konci, protože je to mast do očí, je zůžená a do zadečku se pěkně vejde). Jo ten glyc. čípek musíš ořezat na velikost dětského (ala nurofen) Do druhého dne bylo po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
22.7.08 13:36

Ili diky, hned pani napisu ze ho chci … je cena ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
22.7.08 13:38

cena je ok, vypadá pěkně, nejsou ale vidět kolečka. Jinak stojí nový 1300,– a moc na tom nejde zničit. My jsme třetí dítě co na tom jezdí a je furt jako nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí