Nevyvinuté jadýrko u kyčlí, bude nosit řemínky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
8.10.12 21:04
@verunka84 píše:
Ahoj maminky, chci se zeptat malý měl v 5týdnech kyčle 2a+,2a+-.Je to dobré? máme dávat širší balení ale nedávám malý to nesnáší…kontrolu máme teď ve čtvrtek…u dcery už si nepamatuju…jen vím že to širší balení říkají preventivně každé mamince :think:

ahoj..nase mala mela podobne..dostala perinku uz v porodnici…nedavala jsem ji to protoze se ji to nelibilo…kycle ma ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.10.12 21:13

Tak jsem se dívala na tu zprávu od dr a tam je bez dyspl. anamnézy tak asi v pořádku-u nás se doporučuje širší balení všem 2 papírové pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.12 21:18

Já bych dávala, může se to zhoršit a pak třeba vyfásnete třmeny. My je máme od narození :roll: a je to už opruz. Je nám 11 měsíců a do 14 měsíců je mám určo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.10.12 21:37
@dennytesarova píše:
Já bych dávala, může se to zhoršit a pak třeba vyfásnete třmeny. My je máme od narození :roll: a je to už opruz. Je nám 11 měsíců a do 14 měsíců je mám určo.

Takovou dobu 8o a můžu se zeptat co máte za nález? My máme od 4týdnů abdukční peřinku, teď je malý 6 měsíců a zatím min. do 8 měsíců jí bude mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.10.12 01:04

Tak já bych určitě dávala! my jsme měli v porodnici kyčle ok, pak v po6týdnech široké balení, které jsem dávala fakt poctivě, ale nepomohlo to, tak jsme vyfásli třmeny a nosili je až do 7.měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.12 12:22
@Annnet píše:
Takovou dobu 8o a můžu se zeptat co máte za nález? My máme od 4týdnů abdukční peřinku, teď je malý 6 měsíců a zatím min. do 8 měsíců jí bude mít.

Z porodnice jsme odcházeli a měli jsme 2C na obouch nožičkách, pak se nám to zhoršilo, tak jsme vyfásli třmeny. Teď nám je 11 měsíců a máme 1A. Ale na levé nožičce je špatný sklon stříšky 28 stupňů a má být 20 stupňů. Je to asi 3 týdny co jsme byli na kontrole a máme zase přijít v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kjhui
8.11.12 14:17

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

tady je vysvětlení čísel a písmen, kdy je co normální, třmeny + dečka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie