Kyselé PH v těle

196
21.10.14 17:04

kyselé PH v těle

Ahoj, prosím Vás, zkoušel si někdo kyselost v těle pomocí papírků na kyselost PH v těle z lékárny? já poprvé a když vyjde úplně to nejnižší PH co je tam uvedené, jako že je kyselé PH v těle, má s tím člověk něco dělat je to hodně špatné? nemá s tím někdo zkušenosti? dsěkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
21.10.14 17:15

@monicák Moč bývá běžně mírně kyselá a je to normální. Sliny můžou kolísat kolem. Prostředí pochvy je zase mírně kyselé. Na určení pH krve jsou papírky nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.10.14 17:19
@monicák píše:
Ahoj, prosím Vás, zkoušel si někdo kyselost v těle pomocí papírků na kyselost PH v těle z lékárny? já poprvé a když vyjde úplně to nejnižší PH co je tam uvedené, jako že je kyselé PH v těle, má s tím člověk něco dělat je to hodně špatné? nemá s tím někdo zkušenosti? dsěkuji

neres. pH se pohybuje v uzkem rozmezi, mechanismu, jak si telo udrzuje stale vnitrni prostredi je vic, kdybys mela pH vychylene, tak mas problem dost podstatny, to uz by si sem nepsala :twisted: A podle pH moci nepoznas uz vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.10.14 17:37

Ja si to delal ze slin, ne z moci.

• Citovat
  • Upravit
25128
21.10.14 18:21
@donaga píše:
http://www.wikiskripta.eu/…PH_mo%C4%8Di
To jen něco o pH moči.
Takže takové to „překyselení organismu“ je jen způsob, jak lidi zblbnout. Jestli chceš žít „zdravě“, tak pH moče není právě nejvěrohodnější způsob jak se kontrolovat.

Já si taky myslím, že je to jen taková móda. Mluvit o překyselení organismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
21.10.14 21:39

@monicák
Je to kravina. pH v tele se pohybuje v uzkem rozmezi, vykyvy ihned resi naraznikove systemy. Vetsi vykyv muzes mit v tezkem stavu… diabeticka ketoacidosa treba… to se resi v nemocnici… nebo tam odkud neni navratu. Zjednodusene receno.
Zas nejaky modni trend jak z niceho udelat fiktivni problem a samozrejme ho slavne vyresit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
22.10.14 13:47

@BellinkaX A hlavně lidem vnutit drahé potravinové doplňky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
22.10.14 13:50

@MartinaIrena
Njn, kazdy se nejak zivi…  :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.10.14 13:53
@MartinaIrena píše:
@BellinkaX A hlavně lidem vnutit drahé potravinové doplňky :roll: :roll:

ale na to nepotrebujes drahe potravinove doplnky jen zmenit stravu…a kysele ph v tele existuje, kdyz se budu prezirat cukerem stane se to a nekde se mi premnozi kvasinky, vpuse, v pochve nebo ve strevech a to se deje!

• Citovat
  • Upravit
25128
22.10.14 13:53

@BellinkaX Ale MY! jim na to jen tak neskočíme :lol: :lol: :lol: Na nás si nepřijdou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
22.10.14 13:55

@KackaDoup Já myslím, že ne, vždyť např. v pochvě a žaludku je naprosto přirozeně kyselé prostředí. To, že se přemnoží kvasinky, není dáno překyselením organismu, ale spíš ODKYSELENÍM organismu a stravou bohatou na sacharidy. Z toho důvodu převáží v těle bakterie závislé na cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
22.10.14 13:57

@KackaDoup Ale máš pravdu, že hodně zdravotních problémů si způsobujeme tím, co jíme a že někdy se to ještě dá zachránit změnou stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.14 07:38

Překyselení organismu je další tahák na prachy a jak je vidět, funguje. O kyselost se stará organismus. Neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí