Kyselina listová názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
8.9.20 12:35

@P4ja aha děkuji moc za vysvětlení :* takže asi je lepší už ta naštěpena? Dívala jsem se a je to i pro muže ta kyselina listová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.9.20 12:40
@Toka píše:
@P4ja aha děkuji moc za vysvětlení :* takže asi je lepší už ta naštěpena? Dívala jsem se a je to i pro muže ta kyselina listová.

Pokud s tím nemáš problémy, tak je to fuk. já brala vitamíny a listovku a střídala je ob den. Ta naštěpená bývá dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.9.20 12:52

@P4ja zatím o žádných problémech nevím. Půjdu do lékárny a uvidím co mi tam řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
8.9.20 14:04
@P4ja píše:
Kyselina listová nemá vliv na srdeční vadu.

Myslíš? To jsem ráda, pac u prvního syna jsem ji brala snad 2 roky, než jsem otěhotněla a celé tehu a kojení a vše ok. Druhý syn byl neplánovaně, hned jsem ji začala brát po zjištění tehu testu i tehotenstvi, kojeni. a má srdeční vadu. Bohužel jsem těhotenství neplanovala a asi jsem neměla dostatečně zásoby. I v porodnici se mne ptali, jestli jsem brala kys. listovou. Myslela jsem, že to asi vliv mělo na tu vadu :think:
Jinak obyc jsem brala úplně první tehu, které zamlklo. Pak mi byla zjištěna trombofilni mutace a obyc listovka se mi nevstřebává, tak jsem brala hned tu nastepenou ve femibionu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.9.20 14:26
@Terez001 píše:
Myslíš? To jsem ráda, pac u prvního syna jsem ji brala snad 2 roky, než jsem otěhotněla a celé tehu a kojení a vše ok. Druhý syn byl neplánovaně, hned jsem ji začala brát po zjištění tehu testu i tehotenstvi, kojeni. a má srdeční vadu. Bohužel jsem těhotenství neplanovala a asi jsem neměla dostatečně zásoby. I v porodnici se mne ptali, jestli jsem brala kys. listovou. Myslela jsem, že to asi vliv mělo na tu vadu :think:
Jinak obyc jsem brala úplně první tehu, které zamlklo. Pak mi byla zjištěna trombofilni mutace a obyc listovka se mi nevstřebává, tak jsem brala hned tu nastepenou ve femibionu

Mně dr. říkal, že má spíš vliv na rozštěpové vady. Ale asi záleží no. :? I když, pokud se ti nevstřebává dobře, tak to asi bude mít vliv i na tebe. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí