Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@P4ja aha děkuji moc za vysvětlení
takže asi je lepší už ta naštěpena? Dívala jsem se a je to i pro muže ta kyselina listová.
@Toka píše:
@P4ja aha děkuji moc za vysvětlenítakže asi je lepší už ta naštěpena? Dívala jsem se a je to i pro muže ta kyselina listová.
Pokud s tím nemáš problémy, tak je to fuk. já brala vitamíny a listovku a střídala je ob den. Ta naštěpená bývá dražší.
@P4ja zatím o žádných problémech nevím. Půjdu do lékárny a uvidím co mi tam řeknou
@P4ja píše:
Kyselina listová nemá vliv na srdeční vadu.
Myslíš? To jsem ráda, pac u prvního syna jsem ji brala snad 2 roky, než jsem otěhotněla a celé tehu a kojení a vše ok. Druhý syn byl neplánovaně, hned jsem ji začala brát po zjištění tehu testu i tehotenstvi, kojeni. a má srdeční vadu. Bohužel jsem těhotenství neplanovala a asi jsem neměla dostatečně zásoby. I v porodnici se mne ptali, jestli jsem brala kys. listovou. Myslela jsem, že to asi vliv mělo na tu vadu ![]()
Jinak obyc jsem brala úplně první tehu, které zamlklo. Pak mi byla zjištěna trombofilni mutace a obyc listovka se mi nevstřebává, tak jsem brala hned tu nastepenou ve femibionu
@Terez001 píše:
Myslíš? To jsem ráda, pac u prvního syna jsem ji brala snad 2 roky, než jsem otěhotněla a celé tehu a kojení a vše ok. Druhý syn byl neplánovaně, hned jsem ji začala brát po zjištění tehu testu i tehotenstvi, kojeni. a má srdeční vadu. Bohužel jsem těhotenství neplanovala a asi jsem neměla dostatečně zásoby. I v porodnici se mne ptali, jestli jsem brala kys. listovou. Myslela jsem, že to asi vliv mělo na tu vadu
Jinak obyc jsem brala úplně první tehu, které zamlklo. Pak mi byla zjištěna trombofilni mutace a obyc listovka se mi nevstřebává, tak jsem brala hned tu nastepenou ve femibionu
Mně dr. říkal, že má spíš vliv na rozštěpové vady. Ale asi záleží no.
I když, pokud se ti nevstřebává dobře, tak to asi bude mít vliv i na tebe. ![]()