Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Včera jsem byla na konzultaci,primář mi řekl,že mám labia nejen abnormálně velká,ale i asymetrická,a že by to doporučoval.
Tím,že to ale není prostá labioplastika,ale bude řešit dva problémy,tak to bude asi dražší..
Ale asi do toho půjdu.
Ještě jsem se chtěla zeptat,zda jste předtím měl někdo problém s hygienou?
Mě přijde,že mi tam zůstává trochu moče,i když s důkladně utřu,a smrdím.. ![]()
Musím se denně 2× sprchovat,abych si nesmrděla
Tak si říkám,jestli by to tomu taky nepomohlo.
Anonymní XY ![]()
Tak to nevím, jestli s tím souvisí. Já je mám větší, teda hlavně to jedno a asymetrický taky, ale že by s tím nějak souvisel zápach, to si nemyslím.. taky občas něco cítím, ale myslím si, že to jsou spíš ty běžné poševní sekrety… No taky se na labioplastiku v nejbližší době chystám, tak uvidíme, co se pak změní. Každopádně už se nemůžu dočkat, začínám je nesnášet čím dál víc ![]()
Ahoj holky, taky pemyslim o labioplastice…ale chtela bych se zeptat tech co tady rikaji ze pujdou na zvetseni prsou, labio a odsati tuku ze stehen a tak dál…kde na to kruci berete…
hodilo by se mi to taky
az na ty prsa ty by me stacily upravit..
Ahojte holky,
taky přidávám svůj příběh. Zrovna teď ležím v nemocnici na gyneko. oddělení a mám jeden den po zákroku…Rozhodovala jsem se dlouho,už asi od 16 let ale to mi doktorka rikala,ze mam pockat minimálně do 18cti, až bude ukončn vývoj…teď je mi 21 a jsem ráda, že mě to nepustilo a dotáhla jsem to do konce:) Jinak mě to nestojí nic ptž jsem to podstupovala ze zdravotních důvodů v nemocnici takže je to plně hrazené pojišťovnou…jen samozřejmě si musím zaplatit pobyt v nemocnici…podstupovala jsem to pod celkovou narkozou, po operaci sem si nechala pichnout lek od bolesti a zbytek dne jsem prospala
dneska uz je to pohoda,trochu to citi jde ale nic,co by se nedalo prezit, sprchovat se taky muzete v pohode jen tam dole opatrne,na dotek je to jeste hodne citlive:) Jelikoz lezim v nemocnici, mám to tu tak na 4 dny, ne jen na jeden jak na plastickych chirurgiích…zatim je to sice cele natekle a plne stehu ale uz ted jdem spokojena a verim,ze to bude s pribyvajicimi dny jen lepsi a lepsi:) Pokud některá váháte, tak já jen doporučuji, aspoň se budete cítí krásná všude,i tam dole
a pokud je vám líto penez a veríte gyneko. oddělení ve vasí nemocnici, zkuste se domluvit se svým gynekologem a třeba se vám to podarí
uhrát na pojistovnu a udelají vám to v nemocnici
Preju vsem hodne stesti ![]()
Moj píše:
Ahojte holky,
taky přidávám svůj příběh. Zrovna teď ležím v nemocnici na gyneko. oddělení a mám jeden den po zákroku…Rozhodovala jsem se dlouho,už asi od 16 let ale to mi doktorka rikala,ze mam pockat minimálně do 18cti, až bude ukončn vývoj…teď je mi 21 a jsem ráda, že mě to nepustilo a dotáhla jsem to do konce:) Jinak mě to nestojí nic ptž jsem to podstupovala ze zdravotních důvodů v nemocnici takže je to plně hrazené pojišťovnou…jen samozřejmě si musím zaplatit pobyt v nemocnici…podstupovala jsem to pod celkovou narkozou, po operaci sem si nechala pichnout lek od bolesti a zbytek dne jsem prospaladneska uz je to pohoda,trochu to citi jde ale nic,co by se nedalo prezit, sprchovat se taky muzete v pohode jen tam dole opatrne,na dotek je to jeste hodne citlive:) Jelikoz lezim v nemocnici, mám to tu tak na 4 dny, ne jen na jeden jak na plastickych chirurgiích…zatim je to sice cele natekle a plne stehu ale uz ted jdem spokojena a verim,ze to bude s pribyvajicimi dny jen lepsi a lepsi:) Pokud některá váháte, tak já jen doporučuji, aspoň se budete cítí krásná všude,i tam dole
a pokud je vám líto penez a veríte gyneko. oddělení ve vasí nemocnici, zkuste se domluvit se svým gynekologem a třeba se vám to podarí
uhrát na pojistovnu a udelají vám to v nemocnici
Preju vsem hodne stesti
A jestli to není tajné nebo prostě jen ne pro veřejnost - jakpak to, že ze zdravotních důvodů? ![]()
To se nezlob ale to už je pro mě moc intimní věc…můžu jen říct to, že mi to hodně omezovalo život ![]()
Holky mám dotaz na ty, které už jsou po…a to ohledně vyprazdňování…malá je v pohodě ale bojím se jít na velkou a zatlačit aby mi nepopraskali stehy,jsem teprv 2dny po…
Moj píše:
To se nezlob ale to už je pro mě moc intimní věc…můžu jen říct to, že mi to hodně omezovalo život
Jasně, to naprosto chápu!
Anonymní píše:
Holky mám dotaz na ty, které už jsou po…a to ohledně vyprazdňování…malá je v pohodě ale bojím se jít na velkou a zatlačit aby mi nepopraskali stehy,jsem teprv 2dny po…
To máš to samé jako po porodu - popraskat by neměly, je to naprosto jiná dírka. Ale jeslti se bojíš, zkus stolici něčím zředit - švestková šťáva, vláknina Benefibra apod.
Ahoj, momentálně jsem se objednala v Praze k paní Mudr. Šatánkové na konzultace. Nemáte někdo zkušenost? Jsem překvapená, kolik slečen a dam to trápí…mě to doprovází už dlouho dobu, akorát bojuji s pocitem strachu, že mi to někdo udělá špatně, nebo zůstanou jizvy atd. Prosím ještě dotaz na ty, které jsou po operaci, zda by se nepodělily o tom, jak to vypadá po zahojení…jizvy atd. Moc děkuji a přeji všem i sobě šťastnou volbu a rozhodování. Kateřina
Ahojky, hodně sem píšete, že by jste chtěli jít na operaci, ale nepíšete, kde jste byli a zda jste spokojení po-operaci…:-( Moc děkuji za odpověď těm, kteří to mají za sebou. Helena
Ahoj a kde jsi prosím tě byla a jak to dnes vypadá? děkuji!!!
Ahoj, jsem 5 dnu po zakroku a stale mam otok, uz mnohem mensi, ale trapny. Malinko krvaci ze stehu, ale sestricka rikala, ze tak muze byt. Zatim vubec nevim, jak to konecne bude vypadat. Porad v noci jsem na brufenu, jinak nemuzu spat.
Ahoj všem co mají stejný problém. Tak holky vezmu to stručně. Dnes mne pouští z nemocnice. Mam po zákroku a všechny, které tahle myšlenka napadla a nebo z toho mají špatně spaní jako já to DOPORUČUJI!! Jsem 2 den po a uz ted se mi líbí
. Není se čeho bát. Stojí to za to!
na labioplastice jsem byla před rokem u primáře Gerycha(kamarádka tam byla dva měsíce přede mnou a dala kontakt) nejlepší doktor, jakého jsem potkala, strašně ochotný, hodný, stehy mi teda netahal, ty mi časem vypadly. vůbec nic nebolelo, nedokážu si to vůbec vysvětlit, opravdu žádná bolest. jenom mám takový záblesk, když mě dovezly sestřičky po celkové narkoze na pokoj, tak jsem je volala, že mě to strašně bolí a to mi hned daly dalšího oblbováka. když jsem se probrala za pár hodin, vůbec nic jsem necítila, žádná krev, ani otok, zašla jsem si svižnou chůzí na záchod, hlavně abych překontrolovala výsledek
a jsem spokojená na 1000000%, kdybych věděla, že to vůbec nic nebude, šla bych klidně dřív, ničeho nelituju, vypadá to úžasně a až budu mít za pár let po porodu a nebudu s něčím spokojená, určitě zase vytočím číslo prim. Gerycha