Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kafrika nene, stale je mam. Absolutne nemam pocit, ze by vypadavaly, proto jedu na tu kontrolu. Pichalo se to asi nekam v tech mistech, kde potreboval, trosku to stiplo, mackala jsem sestricce ruku. Nic hrozneho ❤️ Byli tam uzasni.
Jsem ráda, že tu je ještě někdo aktivní
Ja podstoupila labioplastiku včera u pana doktora Otcenaska v Praze. Bolest teda včera veliká. Jela jsem 5 hodin autem s přítelem
každopádně dneska už bolest dost ustupuje, je to mnohem lepší. Mam to teda hooodně napuchlé. Byla jsem na komplexní labioplastice. Po každém wc se pod sprchou opláchnu a nakonec ještě naředěným roztokem hypermanganu. Nechám zaschnout a dávat opět sterilní čtverce + vložku.
Chtela jsem se zeptat, jestli jste prvni den po zákroku hned sahaly na ty stehy při umývání? Ja mam totiž strach si na to sáhnout jak to boli…mam hrůzu z toho, ze za 2 dny si budu muset na ty stehy mazat betadinovou mast
…jsem jedna z tech úzkostlivějších žen
jinak porad ležím a umývám lehce vodou a dávám čtverce. Dělal někdo den po labio neco jineho? Mam strach, aby jsem neudelala neco špatně, nebo aby se to blbě nehojilo
![]()
@Klára001122 dobry den Klárko, byla jste s panem doktorem spokojena? Jakou jste měla anestezii? Jaká byla bolest?
mám teprve termín první návštěvy. Jaká byla cena?
@Anonym699825 moc Vám děkuji. Největší strach mám z bolesti a bojím se že se kvůli tomu ani nerozhodnu ![]()
Dobrý den, s panem doktorem jsem byla spokojená. Oba se sestřičkou velmi milý. Přišla jsem tam a hned mi sestřička říkala ze to bude všechno v poradku a ze se nemam bát. Nejprve me namazaly umrtvujici mastičkou a napíchli na kanylu. Chvili jsme čekali a šli na to. Dostala jsem ze začátku 4 injekce. Ty jsem cítila, ale nic hrozného. Samotnou operaci jsem necítila vůbec. Sem tam kdyz jsem něco málo ucítila, hned mi píchli další. Zákrok trval skoro 2 hodiny, takže mě musel opíchat vícekrát
cena byla 22 tisíc. Mela jsem rozšířenou labioplastiku + mi odstraňoval bradavičku. Mam to ted hodne nateklé, ale říkal mi po zákroku že se to stáhne a ukazoval jak zhruba to bude vypadat. Jsem spokojena ale na finální výsledek je ještě moc brzo. Snad se mi tu ještě někdo ozve, kdo ma par dni po labioplastice, protoze bych také chtěla vědět průběh po
nejake to ujištění, však to znáte
Uricte bych do toho šla. Mne je 25 a o labioplastice přemýšlím uz od 15 let. Jsem rada, ze to mam za sebou a těším se, až bude vsechno zahojené
Do práce jdu az 5.ledna takze skvělý čas na rekonvalescenci ![]()
@Kafrika Na to, ze jsem mela rozšířenou labioplastiku, kde řezaly víceméně celou pipku
tak bolest mohla být i “větší”
Pod prášky, které mi dá je to mnohem snesitelnější. Hlavně ty hodiny po. Dneska je den po labio a je to už skoro bez bolesti. Pouze když na to musím sáhnout, tak to bolí (logicky) když si tam dávám ty čtverce.
Taky jsem se bála, nemyslete si
ale pokud víte, že budete spokojena, tak bych neváhala. S bolestí musíme počítat..ale z mé zkušenosti jen ten den. Dneska skoro nic necítím. Mela jsem jen ráno prášek a pak uz nic. ![]()
@Kafrika ja jak pisu, tech prvnich deset dni pro me bylo paradoxne nejjednodussich a nejmin bolestivejsich. Ja bych zvladla teda i prvni hodiny po zakroku a noc bez prasku. Nejvic se to ozyva ted, jak se to hoji. Ruzne me v tom skube picha taha svedi. Ale nic co by se nedalo vydrzet, spis je clovek furt takovej ve strehu, jestli je vse ok. ![]()
Ženy, jsem 2 den po. Začal mi téct asi výtok..je to v pořádku? Nebo se mám bát? Měly jste s tím zkušenosti někdo?
Ahoj holky, mam tu takovy vanocni update. V pondeli jsem byla na kontrole a pan doktor rekl, ze vse je krasne zahojeny a vyndal pinzetou vsechny stehy a muzu teda rict, ze od te doby o tom vubec nevim. Mazu akorat dvakrat denne dubovou kurou dle doporuceni. Jsem na sebe pysna, ze jsem se na tu kontrolu objednala a nenechala se odbyt. 😀 Ted uz jen, aby se trosku zatahlo misto toho klinoviteho rezu a splaskl otok a jsem spokojena. Dneska jsem ctyri tydny po zakroku, takze stale je cas. 🙂 Finalni vzhled pry az 3 mesice od zakroku. Drzim vsem palce ✊🏽
@Marenka13 Ahoj!
Jak nakonec s odstupem dopadla ta tvá labio? jsi spokojená?
@Anonym699825 píše: Více
Malinko off-topic. Pri obřízce penisu se uvádí, že zahojení jizvy trvá čtyři až sest týdnů, ale dosažení finálního stavu může trvat až rok a půl (!).
Předpokládám, že to v tomhle případě může být obdobné.
![]()