Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
25.10.24 07:48

Ahoj, tak mě už to zůstane tahle nooo za mě hnusný… Dr nadšený, jak se to krásně zahojilo ( což nerozporuji) ale mám to tlustý, tak cca 3mm a oproti tomu vedle je to prostě divný. Zasahuje min to až do klitorisu…takže jedná str…tenká…a druhá 😔 opravdu lituji, že jsem to podstoupila. No teď nezbývá nic jiného…než se s tím smířit bude trvat. Dost mě to ovlivní pro intimním životě…ok, alespoň to nebude bolet při chůzi…ale co to udělalo se sebevědomí…je druhá věc.
Nesnáším se za to ještě nic než předtím…
Mějte se krásně a ať vy jste spokojené 🤗 🤗 pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.10.24 08:41

@Marenka13
Ahoj a nezmeni se to jeste? Prece jenom za sva tydny to bude vypadat jinak ne?

Jinak co pouzivas na jizvy? Nebo jakou ti ted doktor doporucil peci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.10.24 09:17

@Jirina339
Nic nedoporučil…on to vidí z pohledu toho, že to nedělá jiný problém. Jizva je v podstatě krásná…ale prostě, je to o dost širší než ten druhý. Jinak no nevím, už není co by se tam zahojilo…stehy už tam nejsou a 2 týdny je to stejný…už se to nemění… Chápu, že to nemůže být stejné ani stejně tenké, ale tohle jsem opravdu nečekala. Sem mužů napsat jak to cítím…chápu, že nepadá svět…jen mě to teď dost pohlcuje.
Jinak na jizvy, co mám v tříslech klasika sádlo 😁 to je za mě nejlepší…mám to vyzkoušené z jiné operace.
Jako vždy zatnu zuby, nasadím úsměv a na venek budu jiná a uvnitř to bude bolet. Bylo to moje hloupé rozhodnutí a tak s tím budu žít.

Poslední veřejný projev lítosti na sebou…🤦🏻‍♀️
Děkuji a možnost sdílení a mírné úlevy 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
25.10.24 12:57

Já bych tedy s příkrými soudy počkal, co na to partner, nebo potenciální partneři. :think: 3 mm rozhodně není nic divného. :think: :nevim:
Eventuálně mě napadá, jestli by se následně nedalo použít lipolitikum - alespoň na okraj. Zeptal bych se doktora. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.10.24 14:28

@M_Vladim
Partnera nemám…takže nevím, co na to řekne. Ano, není to tolik, jeden je tenký…druhý o proti němu fakt tlustý. Možná kdybych si nechala udělat oba, tak budou stejně tlustý a vypadalo by to víc symetricky. A děkuji za nápad…zeptám se. Ano, budoucí partner to třeba nebude řešit a mě to hodně pomůže…jen teď budu mít překážku v seznamování. Co si budem…jsou chlapci, co řeší i barvu 🤦🏻‍♀️prostě se za to stydím. Teď mě to, tak jako pohlcuje. Časem to bude jistě lepší, prostě se s tím smířím…teď lituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17940
25.10.24 14:50

@Marenka13
pokud vim, rez se vede bud podelne, nebo vyseci, kterou variantu jsi mela? Tohle bych ocekavala u podelneho, logicky ta tkan se k okraji ztencuje. U vysece se podle me zachova okraj, vznikne ovsem jizva pricna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.10.24 15:35

@Eliška
Výseč mi nedělali (protože mi nekoukal celý)… „ušmikli“ podélně, ale stačil by jen ten kousek. Měla jsem cca 3cm z délky libida, které mi dost vylézaly ven a „skřipalo“ se to mezi kalhoty… Dr neodstranil jen ty 3cm, ale vzal to od jednoho konce až k druhému až ke klitorisu (v podstatě až dovnitř… takový kousíček). U výseče se zachová okra a je to v celku přirozenější. Díky tomu, že mi dělali jen jednu stranu, která byl fakt hodně nepříjemná v určitých chvílích…tak je tam rozdíl vidět. Chápu, že to nemůže být stejně tenké, ale nečekala jsem až takový rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.24 22:12

Holky, taky se chystám na labioplastiku, ale úplně nevim, jestli to má smysl. Přijde mi totiž, že mám i dost velkej klitoris a kolem něj dost kůže. Bojím se, že kdyby mi fikli kůži kolem něj, tak bych přišla o citlivost. Ale zas když mi tam tu kůži nechají, tak to určitě nebude mít požadovaný efekt. Samozřejmě uvidím co by řekl doktor na konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.10.24 02:01

@Marenka13
Ahooj, jejda strašně mě mrzí, že jsi z toho takhle smutná, ale zkus ještě zjistit možnosti..nejde to trošku změnit třeba tlakovou masáží?

@ Já taky pořád čekala/ čekám, jak se to bude vyvíjet a aktuální stav je takový, že tam mám stále dost stehů, doktorka mi na kontrole řekla, ať si za ně zkusím doma zatáhnout a pomoct jim, ale tvl nejde to, bolí to jak čert, tak nevím co s něma :(.
Co se týče tvaru - odebrala mi toho fakt hodně a vlastně mi dopředu neřekla ani metodu. Dole mi přijde, že nenechala vůbec nic a nejhůř to vypadá kolem klitorisu/ odebrala mi trochu kůže i kolem něj (jako nahoře) a z vnitř. pysků mám nahoře u klitorisu takové,,boulicky" prostě ten nechaný pysk takový tvrdý a pod klitorisem mu vznikla taková,, uzdička" nebo nevím, jak to nazvat…
zatim teda z toho mám takové smíšené pocity, ale co se teda musí nechat je to, že je skvělý, jak nic nikde nemusím při chůzi rovnat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
27.10.24 11:27

Já tedy nevím, myslím ale pokud jsou ještě na místě stehy, tak to do finálního stavu má určitě ještě daleko. :think: :nevim:
Pokud jde o klitoris, můžu jedině popsat jak to vidím, jako chlap, já. Což ale není názor všech a nemusí být ani většinový. Podle mě by se měl při ztopoření glans poodhalit, rozhodně tedy nezůstat utopený pod záhyby a tedy o malinko nad průměr zas nevadí. S tím má určitě co do činění i úprava konce odstraněné části, „kapuce“ / hood, případně i úprava uzdičky. Na druhou stranu, co jsem viděl, tak plastiky s úplným odhalením dříku àla malý obřezaný pinďík nekončí vždy úplně skvěle. K tomu poznámka: i když je zanořená část (teď myslím crura - „nožičky“) utopená, mohou mít v takovém stavu na výsledek vliv, podobně jako překrvení malých pysků.
Myslím, že je třeba se o tom všem pobavit s chirurgem před operací i když je jasné, že to nepůjde úplně snadno. Možná shlédnout i pár obrázků na webu, aby si jeden udělal představu, byť se to může vnímat jako.. svého druhu podivnost. Jenže, když se to pak nějak po operaci nelíbí, už je těžší s tím hnout. :think: A berte taky v potaz, že i ten chirurg má nějakou představu a ta nemusí být v naprosté shodě s tou vaší (aniž bych hodnotil, čí je ta „lepší ;) ). :nevim: Zvážil bych i plastického chirurga. Ne, že by operace samotná šla líp, ale mívají víc zkušeností s odhadem, jaký asi bude výsledek. :think:
K citlivosti: U periferních nervů dorůstají jejich konce rychlostí asi 1mm za 14 dní a postupně se růst zpomaluje. Navíc dochází k "přepojování“, tedy vjemy z jednoho místa může převzít jiná „větvička“. Z toho vyplývá, že ani za měsíc nemusí být ještě citlivost finální. A jako u každé funkce v organismu i tady se posilují… využívané funkce. :oops: :jazyk: Je to tedy na vás. :oops: ;) Na potvoru se to tedy, v daném případě, poněkud kříží s hojením. :oops: 8)

Příspěvek upraven 29.10.24 v 07:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.24 17:32

@M_Vladim
Děkuji za vyčerpávající odpověď 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.10.24 21:17

@M_Vladim
problém je, že se o tom moc nemluví a jako neznalý člověk nevíte co hledat či na co se ptát. Dr mi neřekl co se bude dít…já konkrétně řekla, jen to co přečuhuje ven (u mě to byl konkrétní cca 3cm kousek, který vylézal opravdu hodně ven a tropil potíže)…a realita je jiná ušmiknul mi podélné celou část… Ano Dr má svou představu, ale my za to platíme a ne úplně malou částku…tak by měl naslouchat, potom to dost zamává se sebevědomí a pohledem na sebe.

Myslím, že tyto informace od vás využije nová slečna, co teď přemýšlím o plastice. A ano, máte pravdu…teď už jen se smířit s vlastní chybou…bude hodně záležet, jak to přijme budoucí partner, pokud ne, bude to porotě bolet dál.

@jenny97 zkusím to masírovat, ale bolí to… prostě rána. Za stehy bych netahala, mě to taky bolelo a to jsem měla v tříslech, tam ta kůže je o dost hrubší. Budu věřit v průběh regenerace a že se to ještě změní.
Joooo rovnat, to sedí…měla jsem tedy jen jednu stranu, ale když jsem jí neupravila, tak to stalo za to 🙈 a když to nebylo to kde upravit 😭 😭.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.10.24 21:45

@Marenka13 ty mas jeste stehy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.10.24 23:32

@Jirina339
Měla jsem 2 zákroky…po tom jednom ještě máma…to co probíráme tady tam už ne. Tedy…já měla vnitřní, tak vlastně nevím zda tam ještě něco je nebo ne. Myslím, že tam kde mám ty boule by mohlo ještě něco být nevím…tam to bolí i nejvíc. Ovšem zas když se to vstřebalo jinde o pár mm, tak ani boule nebudou v důsledku vnitřního stehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.11.24 10:58

Devcata, jak se vam to hoji?
Ja jsem si v lekarne koupila nejakou mast na jizvy plus mesickovou mast. A uz to nemam tak tvrdy a citlivy..

Co se tyce menstruace - mam dotazm budete si zavadet tampon nebo menstruacni kalisek nebo jeste tento mesic budete pouzivat vlozky?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria