Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
10.10.24 10:46

@Jirina339
Ahojky, joo, mám to do Brna teď asi hoďku a půl..
Ja poctivě ležela první 4 dny, pak pomalu začla chodit a do práce už chodím od pondělí, není to úplně příjemné to sezení, ale den ode dne je to lepší. Hele a jak jsi přišla na to, že ti povolily ty stehy? Ja to právě moc nezkoumám a na omak to mám pořád takové tvrdé, tam jde jsou ty stehy..
Tak 23. mužem dát kafe u automatu a sdělit si dojmy 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.10.24 11:56

Ahoj kolky… kolik jste měly stehů…já tam v podstatě nemám stehy vidět. Zašil mi to jakoby po délce toho a měla jsem jen samičku, ta už vypadla… Jinak byla jsem 2.10. a vtipně kontrola 23.10., ale jinde, byla jsem na to v Praze (bylo to pro mě nejblíž), hlavní zákrok byl o něčem jiném (páska po porodu)…toto byl můj „výmysl“ když už jsem tam byla… Jinak v Praze 10tis jako výkon k něčemu…normální cena 23tis 🤦🏻‍♀️
Tvrdé to mám také po celé té dýlce a tam kde je jakoby „uzdička“ (nevím jako to nazvat ) mám bouli jo jako sviň 🙈 😭 tak snad to ještě nějak povolí a bude to hezčí… protože tohle je stále hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.10.24 17:55

@jenny97 no me Kucerova rekla.. ze to tam mam nejak obracene 😂 😂 a ze to vidi poprve 😂 😂 😂no to me hodne pobavilo.. jakoze alespon nekdo objektivne zhodnotil moje trauma s pipkou 😂 😂 ale jak zkracovala tu kozni rasu (ci labio) tak jako by kousek vypadl a kus kuze je mimo ten steh a vznikla tam takova boulicka.. jakoze je to hodne viditelny tim, ze je to hodne natekly.

No aby toho vseho nebylo málo, tak jsem to dostala (asi i trochu driv) Velmi lituji ze nemam alespon jedny menstruacni kalhotky. Nosit vlozky je strasna opruz. (Tampony a nic se nesmeji jeste pouzivat) Ale to nejhorsi mam za sebou. Nastesti je vikend. Budu se moc umyvat v klidu 15× za den 🤣 🤣. A pak budu mit mesic klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.10.24 17:55

@jenny97 hahaah jojo, ja jsem obejdnana na 8, v kolik ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.10.24 18:26

Ahoj kolky… kolik jste měly stehů…já tam v podstatě nemám stehy vidět. Zašil mi to jakoby po délce toho a měla jsem jen samičku, ta už vypadla… Jinak byla jsem 2.10. a vtipně kontrola 23.10., ale jinde, byla jsem na to v Praze (bylo to pro mě nejblíž), hlavní zákrok byl o něčem jiném (páska po porodu)…toto byl můj „výmysl“ když už jsem tam byla…
Tvrdé to mám také po celé té dýlce a tam kde je jakoby „uzdička“ (nevím jako to nazvat ) mám bouli jo jako sviň, tak snad to ještě nějak povolí a bude to hezčí… protože tohle je stále hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.10.24 22:48

@Jirina339
Ja ti rozumím, taky jsem z toho měla od mého mládí trauma, jako né, že bych teď byla stará, ale vydržela jsem to dlouho 😔.
Já mám takové nevzhledné boulicky jakoby kolem poštěváčku, příjde mi, že už ho nemám :lol:. Snad to bude ok a tyto hojící postupy jsou běžné a normální..
Mně doktorka zase řekla, že to mám fakt velké a že se mi nediví, že mi to musí překážet.. čím jsem si to zasloužila 🤷 🤣.

Mně řekla, ať dorazím na 9:30, ať se vyhnu té největší zácpě po Brně..

@Marenka13

Já vůbec nevim, kolik tam mám stehů, ale řekla bych hodně.. po obou stranách od shora dolů..
Tvrdé to mám stále..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.10.24 11:16

@Marenka13
@Jirina339

Holky chodíte sem ještě? Chtěla jsem se zeptat - máte pořád stehy? Já totiž vůbec nevím, jestli mám ty, co se mají rozpadnout sami, nebo mi je budou vytahovat… každopádně vím, že už mě tam pěkně štvou..
A jak jinak u vás probíhá hojení? Já bych řekla, že otok mám z 90% pryč, ale tam, kde mám stejy to mám takové tvrdé.. máte to také tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.10.24 11:57

@jenny97
Ahoj, ptala jsem se kamarádky (zdrav. sestry) jak dlouho vydrží stehy tak klidně 4 týdny, záleží na tloušťce „nitě“ materiál atd… Mě to zašil v podstatě jediným stehen podélně a skrytě v libidu, tak nevím…už to může být vstřebané. Ano, mám to také tvrdé a tlusté po celé délce úpravy. Jelikož mám udělaný jen jeden, který byl o dost větší a zlobil…tak mám srovnání a pořád to vypadá ošklivě 😔 Prý tomu mám dát stále čas…ale přiznám se, že už kápla i slza…jako zatím lituju. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.10.24 15:15

@Marenka13 Moc moc děkuji za odpověď, tak snad ty stehy zavčas vypadnou.
Fakt lituješ? Víš já si myslím, že je ještě brzy dělat nějaké závěry a pořád věřím, že se to ještě dost změní..
Kdy máš jít na tu kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.10.24 15:39

@jenny97
Haha 23.10 jako vy 😁 byla jsem 2.10. Ano viiiim…ale nesmím se dívat, neee, že by se mi předtím líbila…🙈 🤣 ale…Hýbe to se mnou asi i proto, že nemám partnera a teď si to nedokážu ani představit 🤣 😂 🤣 chybí ta podpora…to bude v pohodě uvidíš.
Je pravda, že mi pomáhat vy 🤗 🤗 a za to velké diiiiik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 15:48

Holky, já se sem dám jako anonym, chci vám jen napsat, ať jste na sebe trpělivé. Nemám zkušenost přímo s cílenou labioplastikou, ale se zašitím zranění, které by se tomu mohlo podobat.
Je to zásah v nejcitlivější části ženského těla a bolet to prostě bude.
Pro mne je to už několik let, přesto ta místa cítím bolestivě nebo i natekle (byť nejsou) v období menstruace, před ní, změny počasí, nebo když si to vzpomene. A to si myslím, byla zašita dobře, přesto bych nahmatala, kdy přesně to je.
U hojení je nejdůležitější udržovat ta místečka co nejvíce suchá, ochráněná před mechanickým drážděním. To zrovna tady jde dosti blbě, ale takhle v začátku při hojení, cca ten rok po zákroku, určitě hodně pomůže na to dbát.
A objímám vás, jste statečné, hlavně chci říct, že to chce tu dennodenní péči, protože to je fakt jiné zranění než třeba na hlavě že. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21
17.10.24 17:01

@Marenka13
Ani mně se ta moje nikdy nelíbila, nevím, zda se to teď změní :?. Popravdě částečně může od puberty i za moje pochroumané sebevědomí…

Já partnera mám, ale víc mi také pomáhá to, že si můžu napsat s tebou / s váma, které to prožíváte taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.10.24 22:54

Ahojte holky!

Me asi zacaly vypadavat stehy. Tak sem neco ostrihla a teda no, nic moc, svedi to a je to neprijemny..

No svedi me to. Nemuzu se poskrabat 😂 😂 😂. Jednou ve spanku sem se poskrabala a probudila sem se bolesti 😂 😂 😂.

Jednu stranu mam porad dost nateklou. Ale minimalne me nic nevycuhuje 😂 😂. Ale je mi teda 31 a nemam chlapa nemam tak sem i rada, ze toto si spis odbydu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.10.24 22:57

Dneska sem se zkoumala 🤣 🤣 🤣 a musim rict ze to proste vypada lepe nez predtim 😂 😂. Ale natekly to je… Alepson neco. Ale porad nosim sukne a pracuju z domu. Porad se pres den umyvam…jeste ze sem na tom homeofficu… Je to porad opruz ale to nejhorsi mam nastesti za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.10.24 00:35

@Jirina339 @jenny97
Krásné ráno holky…
taaaaak ať vše dobře dopadne (23.10.) Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí