Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.9.23 14:12

@Sonah78 Moc prosím, kde jste si to nechávala dělat za takhle super cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.23 22:31

Ahoj, ráda se podělím o svou zkušenost.
Před necelými 3 týdny jsem byla na labioplastice v lokální anestezii, vše bylo v pořádku, dokonce ani injekce nebyly cítit (dostala jsem nejprve umrtvující mast)😄
Zákrok trval cca hodinu, nic nebolelo, vše Ok.
Ihned po zákroku mi doktor ukázal, jak to vypadá, popravdě chtělo se mi brečet, jelikož to bylo tak oteklé, že hnus😂, ale zároveň dobry, nikde nic netrcelo.
Nicméně doporučila bych všem, rekonvalescence se dá zvládnout, nebolelo mě to vůbec, ani v noci. Pár hodin po zákroku trosku stipalo, ale nic co by se nedalo vydržet.
Menšími otoky a barvama to hraje stále, nicméně jedna vec mě trápí …. Mám kompletně celý klitoris venku (před operaci jsem ho vidět neměla) ale hned po ni ano, proto jsem se tak zděsila, ale doktor říkal, ze to je cele hodně otekle.
Nicméně jsem necelé 3 tydny po a je velký a není vubec schovaný, momentálně dominuje celému spodku😃
Mela jste to některá tak? A bylo to otokem nebo to uz tak zustalo (to snad ne!!!)
Dekuji za odpoved ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phdr.jelen
22.10.23 23:27
@M_Vladim píše:
Pozor chlap! :oops: 8o
Za mě osobně, pak to vypadá divně, aspoň co jsem viděl na webu. :think: Aspoň malou část bych určitě ponechal. :think:

Já bych to ponechal celý. :oops:

Kaja901 chtěla „hezčí“ frndu a má peška. Zpátky to vzít nejde. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36736
23.10.23 01:12
@phdr.jelen píše:
Já bych to ponechal celý. :oops:Kaja901 chtěla „hezčí“ frndu a má peška. Zpátky to vzít nejde. :mavam:

To je věc názoru, aspoň je něco roztomilého na hraní a bude vidět, že
se mu chce do akce. :oops:
Ale vážně. :kytka: :hug:
Nejsem chirurg, ale jednak myslím, že zrovna tohle se vylepšit dá a za druhé - je to taková hrůza? Pochybuju, že by se operací zvětšil, jen bude víc vidět, nebo to je jenom nezvyk. :nevim: Taky opravdu ještě nemusí být úplně v pohodě a může tam být otok, nebo erekce z podráždění. :think: :nevim:
Rozhodně bych nepanikařil. :think:
A tedy - při vší úctě - ne po prvním příspěvku nového účtu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.11.23 09:02

@Boticka123 jak to dopadlo s tebou? Vím, ze to je 2017😃 😃, ale já jsem momentálně 5 tydnu po operaci a mám ho také cely venku🥹 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36736
7.11.23 09:34

VŠEM
Přimlouvám se za to, aby lidi ze starších příspěvků s odstupem doby popsali výsledky akce.
Sice chlap, ale - vedle v jiném vláknu je to podobné, o zkušenosti s odstupem zájem je… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.11.23 12:18

No to je zas blbost.

A to jako někomu vadí jo? A uši ti nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36736
8.11.23 14:50
@Man_Brno píše:
A to jako někomu vadí jo? A uši ti nevadí?

Ne ény zuromět svý smyšlence Tvojí. :think: :nevim:

Příspěvek upraven 08.11.23 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.11.23 14:54

@M_Vladim to nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 11:05
@M_Vladim píše:
VŠEM
Přimlouvám se za to, aby lidi ze starších příspěvků s odstupem doby popsali výsledky akce.
Sice chlap, ale - vedle v jiném vláknu je to podobné, o zkušenosti s odstupem zájem je… :mavam:

Ano, i s odstupem času jsem hodně spokojená. Vadilo mi to, dřela jsem se na kole, z kalhotek to občas čouhalo, prostě jak fyzicky, tak psychicky, dobře jsem udělala.
 M.

• Citovat
  • Upravit
3
27.1.24 22:14

Ahoj, jen chci pridat svoji zkusenost pro ostatni. Pred 3 dny jsem byla na labioplastice. Uvazovala jsem o ni od 15, odvahu se na to zeptat jsem sebrala az v 35 po dvou detech. Moje gynekolozka mi doporucila zakrok v mistni nemocnici, kde ho provadi pouze primar gynekologie, zaplatila jsem 5.000 Kc, zakrok byl proveden v plne anestezii a zustavala jsem do druhého dne, i kdyz by me domu pustili asi klidne ten den, ale dostala jsem jeste pred probranim z anestezie nejaky opiat na bolest a bylo mi po nem zle, proto si me nechali na pozorovani. Bolesti snesitelne, prvni den jsem jeste v nemocnici hodne ledovala, doma staci vetrat a sprchovat. Musim rict, ze uz ted, ac je to otekle a sesite, tak to vypada milionkrat lepe, nez netopyri kridla, co jsem mela pred zakrokem. Za me spokojenost, konecne nebudu muset resit, jak srovnat vsechno do kalhotek, plavek, nebude hrozit natrzeni na kole, nemluve o hygiene, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.24 20:24

Modeláž genitalu

Chtěla jsem se zeptat těch, co už byly na labio nebo modelaci, jsem 3. den po modelaci a spustil se mi bílý hlen. Máte někdo zkušenosti? Je to normální? Děkuji za info:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.3.24 10:12

Labioplastika - čekající doba

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak dlouhá je čekací lhůta pro objednání se na samotný výkon? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.5.24 14:31

Zdravím všechny,

jsem 3.den po labioplastice a musím říct, že se cítím opravdu skvěle. Po operaci jsem cítila pouze štípání, ale poté už jsem skoro bez bolestí. Normálně jsem druhý den šla i do práce a neměla skoro žádné bolesti :) měl jste to někdo podobně? Podotýkám, že i s chůzí nemám žádný problém. Snad se mi nedostaví ještě nějaké nečekané nepříjemnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.24 18:41

Ahoj, tak se jdu take podělit se zkušenostmi. Jsem tyden a jeden den po labioplastice. Byla jsem v Plzni ve FN Lochotin u pana Kydlicka ;)
Nejlepsi doktor 🙃 zakrok probíhal pouze lokálně.. dostala jsem masticku na umrtveni abych necitila vpich. Opravdu jsem pak uz nic necitila. Hned po zákroku jsem jela domu a vse v pohode. Nic mi nekrvacelo. Prvni 3 dny tedy byly v sedě dost kruté ale vse slo :)
Dnes tyden a neco po zákroku a uz vypada bozsky :D :lol: tak ze kdo vaha urcite bezte … ted uz se nebudu stydet nekde byt naha :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí