Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.21 14:52

Je tam dost nervových zakončení, a může se to týkat i klitorisu pokud se zasáhne výš..co jsme četla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.21 14:57

Vůbec se toho neboj. U mě vše v pořádku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.21 22:04

Ja byla na jednostranne labio pred 16ti dny. A uz ted muzu jedine doporucit!☺️️
Mela jsem lokalni umrtveni, z cehoz jsem mel celkem strach, ale nakonec nejvic me bolela injekce, rezani jsem vubec necitila. Trvalo to asi hodinu. Kdyz jsem odchazela, vubec jsem necitila ze se neco delo. Ale tak za hodinu a pul to zaclo prichazet k sobe a zacla bolest, paleni a rezani. Hodne neprijemne. Prijela jsem domu, dala jsem si prasek a sla si lehnout.. cely den jsem prospala.. tak cca 3 dny to krvacelo jako asi pri menstruaci a bylo to hodne otekle… mirne to pobolivalo asi tyden, pak to prestalo a ted uz vubec nic necitim, na pohled bych ani nezpoznala ze se tam neco delo☺️️(az na stehy ktere mi tam trci a absolutne netusim kdy maji v planu vypadnout😂)…do sprchy jeste chodim dvakrat az trikrat denne, a doktor rikal, ze staci bohate chodit rano a vecer. Ale kazdy doktor mam postup jiny☺️️ja byla u Mudr. Davida Štěpána v Brne.
Uz ted po dvou tydnech jsem s vysledkem nadmiru spokojena!!

• Citovat
  • Upravit
32
28.3.21 08:32

Ahoj holky, za týden mě čeká labioplastika. Chci se zeptat, jak jste zvládly cestu domů a zda jste měly doprovod? Já pojedu autem hodinu a půl a tak nevím zda to dám. Operaci budu mít v lokalce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 08:38

@Gabi94 radeji bych si nekoho vzala, ja byla po operaci v lokalce cela bílá a takova mimo😀 jak prestane pusobit anestetie a zacne to prichazet k sobe tak to je celkem neprijemne a ja cestu domu prospala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.21 12:47

@Gabi94 já jela hodinu vlakem a pak půl hodiny busem. V pohodě.

• Citovat
  • Upravit
32
28.3.21 12:51

Díky za odpovědi :) mě právě říkal doktor, že by to asi nedoporučoval a když jsem řekla, že nemám jinou možnost, tak mi doporučil po zákroku zůstat u něho na pozorování cca 3h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.4.21 10:29

Ahoj holky,
Včera jsem podstupovala zákrok u pana Justana v Brně na doporučení známé, která u něho také byla na labio…doktor je i na Instagramu a má fakt pěkné práce.
Zákrok byl v lokální anestezii, ty injekce byli fakt děsný, ale dá se to chvíli vydržet, pak už jsem nic necítila. Pořád si se mnou povídal i sestra, držela mě i za ruku. Zákrok trval něco málo přes hoďku, pak jsem tam ještě hoďku ležela na pozorování. Za 8 dni mám kontrolu. Už teď jsem spokojená, že mi nic dole nekouká, jen mi hraje všemi barvami a je pořádně natekla. Vůbec mě to nebolí, jen je to takový nepříjemný, když se ohnu, tak furt ležím :D sestra rikala, že ji budu mít hezkou, že mi vzal fakt velkej kus masa :D vůbec zákroku nelituju, je mi 27 a rozhodovala jsem se cca 10 let… Dostala jsem od nich prášky na bolest Novalgin, ale neberu ho. Beru jen lék na otok. Taky mi dali sebou vložky a podložku. Kdybyste cokoli chtěli probrat jsem k dispozici. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.4.21 22:09

Ahojky chci se zeptat jestli s tím někdo neměl zkušenost, předevčírem sem měla celý den výtok i když sem se sprchovala a včera už ne, ale od včerejška večer mám bolesti břicha a tahá mě to pořád na velkou třeba 5× denně dva dny mam bolesti břicha a stalou stolici
Nevíte co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.4.21 22:14

Taky jsem měla výtok, byla z toho kvasinková infekce. Po každý toaletě jsem se sprchovala vlažnou vodou a nejspíš se narušilo PH. Dostala jsem antibiotika a zaváděla jsem clotrimazol tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.4.21 22:22

@Gabi94 a měla jsi bolesti břicha? Ja ten vytok už nemam teď jen bolesti břicha a chodím často na velkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
23.4.21 07:16

@Laska000 covid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.4.21 08:33

@Laska000 tak je to asi střevní chřipka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 09:26

Ahoj, chtěla bych poradit a trochu asi i uklidnit že se hojí vše jak má…jsem skoro tři týdny po labioplastice a praskla mi kůžička kde byl v místě steh..docela to štípe ale nemám to do krve jen je to vidět. Myslíte že si to samo sroste? Na kontrolu jdu až příští pátek. Měla ste některá taky nějakou trhlinku nebo prasklinku která sama srostlá? :oops:

• Citovat
  • Upravit
19
24.4.21 17:38

@Gabi94 Nikdy jsem to neměla, myslíte že to je nebezpečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí