Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.11.19 12:15

Labioplastika

Dobry den, zvazuji po novem roce operaci labii. Trapi me to od puberty a mam to takovy vetsi az ke klitorisu. Jsem z toho nešťastná a nevim k jakymu doktorovi jit. Napadl me Ventruba a Stepan v Brne a nebo Zaruba v Praze. Prosím nemate nekdo s temito doktory zkusenost? Dam na rady, treba je i lepsi doktor. :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.19 17:55

Labioplastika

Holka poradíte prosím? nechaly jste odebrat celé SP nebo jen část? ja vubec nevím, protože někdo píše ze to pak vypadá jak maly. penis… :cry: doktorka se mne sice ptala jak to chci, rikam tak at je to pěkné a ona na to, ze ro odebereme cele… tak ja nevim.. 🤔

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.19 18:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu ty z vás, které mají zkušenosti s labioplastikou. Trápí mě to už od puberty a teď v pátek 11.10. 2019 se chystám na operaci. “Malé” pysky mám vážně velké, vadí mi to při sportu a navíc mám obrovský psychický blok při sexu. Prostě se mi to hnusí a nemůžu se na sebe ani podívat. Každopádně mi to dělalo i zdravotní problémy, takže jsme se s gynekologem dohodli na operaci, kterou bude hradit pojišťovna. A ta se, tuším, dělá v normální nemocnici. Chtěla jsem se zeptat zda je rozdíl mezi operací na profesionální klinice a mezi operací v nemocnici u primáře? Nechci abych tam vypadala ještě hůř. A taky mám dotaz na věc, která se tu moc často nevyskytovala. Mám také dost přebytečné kůže kolem klitorisu (hlavně nad, takže mi ho úplně zakrývá). Je možné se s doktorem domluvit, aby mi to obřezal i kolem toho? Nebo mi bude operovat jen pysky? Vím že na profesionální klinice by se to dalo domluvit, ale nevím jak tady. Kůže nad klitorisem mi žádné zdravotní problémy nedělá, ale přijde mi škoda to tam nechat když už se ta operace provádí.. Co myslíte, holky? Dalo by se to nějak domluvit? Ptám se hlavně z toho důvodu že to hradí pojišťovna a bojím se, že odřezání kůže kolem klitorisu už by byla brána jako “práce navíc”, tudíž by mi to neudělali.. 😕

ahoj, tak jak ti to esteticky. dopadlo? taky jdu na operaci přes pojišťovnu a obávám se výsledků.. 🤔 i když dnes uz je asi úroveň stejna jako na soukromé klinice…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.20 09:46

Hezký den milé dámy :) Tuto diskuzi jsem pročítala před svou labioplastikou a protože věřím, že díky tomu, co se tady píše, se všechny rozhodujeme, napíši i já svou zkušenost. Labioplastiku jsem podstopila přesně před 6 týdny, výsledek je určitě lepší, než jsem to měla, i když tam mám teď drobnou asymetrii, což teprve budu s dr. konzultovat nicméně, co chci napsat hlavně - mám pocit, že mi tam hrozně moc chybí něco, co mě na dotek dost vzrušovalo, přiznám se, že mě vůbec nenapadlo, že by mi to mohlo chybět, klitorisu se mi dr.ani nedotkla, takže tam je to OK, orgasmu dosáhnu, ale s partnerem zatím o něco obtížněji. Takže zvažte zákrok, může to mít tento následek :)

• Citovat
  • Upravit
295
11.2.20 20:38

Holky byla jsem 5.2. Na labioplastice v Brne. Cena byla 17.000 +-, na klitoris se nesáhlo, nechala jsem si odriznout jen to co přečnívalo.
Operace sama o sobě trvala asi20 minut. Kontultace super všichni milí, ani mě nenapadlo že bych se před něma měla stydet nebo co to tady čtu. Injekce teda bolela jako svině:D byla jsem v lokalce, jela jsem 1,5 h domu, měla jsem odvoz, chtělo se mi strašně čurat, pak to přišlo, začala jsem krvacet, mamka pode mě dala šálu, prosteradlo a proteklo mi opravdu vše, bylo to krve asi vic nez přes cely tyden menstruovani. -neli 2!!!Udělal se mi na to hematom, ktery po 5ti dnech sam vytekl v podobe srazene krve velikosti dvou fazoli. Tim spadl cely otok, -to se stalo včera.
Dnes neskutečne, dirka mezi stehy se zatahla, otok žádný, můzu chodit, pracovat, jen ne sedet, už jsem i řídila. Jsem nadšena, holky… jsem nevěřila že jako holka o pipce nekdy reknu ze je krasna:D, pul dne bych stravila s zrcatkem, nemužu se vynadivat, kdyby nebyly ty stehy tak ji hned ukazu priteli, nemuzu se dockat. U klitorisu jsem si nenechala ani sahnout jelikoz ta kuze nad nim mi přijde vzacna jelikoz je to muj zdroj největši rozkoše, ano, pravě ta ‘ povolena kuže’

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.20 21:40

Ahoj, konečně jsem se také odhodlala podstoupit labioplastiku, tak budu sdílet zkušenost. Moje stydké pysky mě trápily již dlouho, důvody stejné jako uvádějí všechny holky výše (estetika, hezké prádlo atd.).. chtěla bych jen dodat, že dle mé zkušenosti jsou velké SP vnímány celkově negativně.. asi by mě to tak netrápilo, ale uz dva sexualni partneři na to měli řeči a několikrát jsem byla svědkem diskuze, kdy se o větších SP mluvilo jako o „květáku, zelí, vytahané apod“ :oops: :nevim: A to moje pysky nebyly žádný extrém, měla jsem přesah cca 1-2cm, normálně růžové a stejnoměrné..proto jsem operaci odkladala, že to není tak hrozné. Nakonec jsem si řekla, že se musim tohoto mindraku zbavit a šla jsem do toho.
Objednala jsem se tedy přes internet na konzultaci k Dr. Otčenáškovi v Praze. Konzultace ok, líbilo se mi, že má soukromou ordinaci, vše se řešilo pouze s panem doktorem. Přišla jsem, řekla jsem že chci labioplastiku, podíval se na mě, navrhl mi jak by to doporučil a rovnou jsme objednali termin operace. Jelikož jsem šla na lokálku, tak žádné předoperační vyšetření a nic. V den operace jsem přišla, byl tam jen doktor s druhou doktorkou, takže žádné vysvětlování nikomu kam na co jdu. Převlékla jsem se, natřeli mě znecitlivující mastí a dali kapačku, po cca 20min vedle na sál. Injekce na znecitlivění nejsou příjemné, ale dá se (pro prirovnani jak u zubu cca). Operace trvala docela dlouho cca 1.5hod, ale nic nebolelo. Potom jsem asi hodinu byla na odpočívárně a chladila a pak jela dom.. chodit jsem mohla ale pak jsem lezela a brala ibalgin. Ale doopravdy doporucuji si po labce vzít týden volno.. sice jsem mohla chodit, ale sedet tezko a hygienicky rezim by se spatne dodrzoval mimo domov…a je dobry to nechavat vetrat :D A fakt to vypada vselijak, radsi na to nekoukat.. mně to doktor ukazal hned po operaci nez to nateklo, tak jsem vedela ze to bude OK. Ale pak mi natekl jeden pysk uplne mega a druhy vubec a cca 10 dni než to zaclo aspon trochu splaskavat… takze kdybych to nevidela predem, byla bych ve stresu.. To hojeni zalezi asi na vic faktorech no a taky jak moc vas řežou (ja mela linearni řez). Ale asi je lepší to fakt první 2-3 tydny moc nezkoumat :mrgreen: :mrgreen: Každopadne s vysledkem jsem spokojena a pana doktora Otčenáška mohu jen doporučit, cena dobra 16 000, a hlavne soukroma klinika, kde nemusite roztahovat nohy pred x lidmi a nikomu nic vysvetlovat.. pan doktor příjemny a profesionalni.
Holky kdo vahate, sice je to jen kus kůže, ale pokud z toho máte ten mindrak, dá se to jednoduše vyřešit :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.20 22:02

Sex po labioplastice

Ahoj holky, jsem přesně 15dni po labioplastice. Zkrácení MP :potlesk:
A po porodu mě zasili, tak halabala a pod dírkou jsem měla dvě vystouple boulicky :?, ty mi laserem vypálil a ty docela cítím. MP jsou v pohodě. Dnes po 15 dnech byl první sex. Já si ho neužila naplno :jazyk: je to dost citlivé, ale nějak to nebolelo. Mám už jen dva nepatrne stehy a šlo to :palec: doporučuji v Praze Otcenaska. Jsem velmi spokojená :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.20 16:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem přesně 15dni po labioplastice. Zkrácení MP :potlesk:
A po porodu mě zasili, tak halabala a pod dírkou jsem měla dvě vystouple boulicky :?, ty mi laserem vypálil a ty docela cítím. MP jsou v pohodě. Dnes po 15 dnech byl první sex. Já si ho neužila naplno :jazyk: je to dost citlivé, ale nějak to nebolelo. Mám už jen dva nepatrne stehy a šlo to :palec: doporučuji v Praze Otcenaska. Jsem velmi spokojená :hug:

Ahoj. Tak asi záleží, jak rozsáhlý zásah ti prováděli. Já jsem teď 12 den po a na sex to nevypadá ještě pár dnů, možná týdnů a to se bojím dobře. Každopádně tak jako tak je to slušný risk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.20 16:38
@Ladislav12 píše:
Omlouvám se děvčata, že se vám tady do toho pletu, přečetl jsem si pár příspěvků na toto téma a jak to některé z vás trápí.
Možná by vás zajímal i mužský názor.
Tak jako ženy tak i mi muži mezi sebou probírame co se nám u žen z hlediska anatomie líbí a byly by jste překvapené kolik nás je co se shodneme, že raději vystouple/ visici pysky než-li meruňku/broskev.
Je pro nás vzrušující spíše jedinečnost - meruňek je totiz spousta. :-)
Ani nevím jak jsem tu zabloudil, nejsem žádný obézní uchylak 40+ v křesle co vyhledává podobné témata. :lol: ale musel jsem přidat svůj názor.
Usmiknout a vymodelovat můžete vždy ale vrátit už to nevratite ;)

No, víš…o vás chlapy ani tak nejde. Jde o to, že je krajně nepříjemné se svlékat před ostatními, třeba ve společných sprchách, nosit krajkové prádlo, protože to vážně bolí, taktéž těsné kalhoty…pak tu máme sport. Cyklistika, jízda na koni… znáš tu bolest, když si skripnes šourek do zipu? Tak si představ, že si jej skripavas každý den tak 3×- 8×. Příjemná představa, že? V plavkách tam máme boulicku z pysků pěkně na očích všem… žádná čárka, žádná velbloudí stopa… možná si prostě jen ještě neviděl pysky těch, které labioplastiku řeší.

• Citovat
  • Upravit
leontie
4.6.20 10:02

Holky já mám spís opacný problem. Precitlivelost klitorisu pri dotyku, sexu i pri utirani na wc, je to neprijemne az bolestive protoze ho mam od prirody trochu odhaleny, nebo to mohlo byt urazem, ktery jsem mela v puberte.. Vy si to nechavate odstrihavat a ja bych to potrebovala zvenku v oblasti postevaku nasit. To je v prdeli :mrgreen:… To se asi ani nedelá, takze s tim budu muset žít.. Nezný sex, zadna masturbace, zadny lizani, vse me az boli :,( achjo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.20 06:41

může mi někdo prosím vysvětlit?

Ahoj dear :). Lo hice ayer también

bohužel nedostatek jazyka na klinice byl probablema. alfinal nevím, jestli mám vaginální zúžení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.20 07:15

Ahoj holky!
Chtěla bych se vám svěřit se svým trápením. Když jsem byla poprvé na gynekologii, tak na mě doktor poprvé kouknul a říká mi, to je hrůza jak se vám s tím jezdí na kole a znechuceně si mě prohlížel. Prostě
pro mě jako pro tehdy 18 letou holku trauma. Nechtěla jsem se ani ukázat nikde u doktora. Pak jsem šla do jedné nemocnice, kde jsem chtěla labioplastiku. Dost divně na mě koukali ale termín objednali.Jsem asi 3 týdny po operaci a docela jsem zděšená jestli to mělo vypadat tak jak to tam vypadá teď. Vůbec nic tam dole nezbylo, myslela jsem si že mi jen srovnají asymetrii a bude, ale asi jsem to špatně vykomunikovala. Vypadám jako bych byla na obřízce. Máte s tím některá zkušenost, má to tak být? Okolo poševního vchodu nemám nic a nahoře okolo poštěváčku cca 0,5 cm a pak už skoro nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.20 07:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky!
Chtěla bych se vám svěřit se svým trápením. Když jsem byla poprvé na gynekologii, tak na mě doktor poprvé kouknul a říká mi, to je hrůza jak se vám s tím jezdí na kole a znechuceně si mě prohlížel. Prostě
pro mě jako pro tehdy 18 letou holku trauma. Nechtěla jsem se ani ukázat nikde u doktora. Pak jsem šla do jedné nemocnice, kde jsem chtěla labioplastiku. Dost divně na mě koukali ale termín objednali.Jsem asi 3 týdny po operaci a docela jsem zděšená jestli to mělo vypadat tak jak to tam vypadá teď. Vůbec nic tam dole nezbylo, myslela jsem si že mi jen srovnají asymetrii a bude, ale asi jsem to špatně vykomunikovala. Vypadám jako bych byla na obřízce. Máte s tím některá zkušenost, má to tak být? Okolo poševního vchodu nemám nic a nahoře okolo poštěváčku cca 0,5 cm a pak už skoro nic.

Ahoj.
Od doktora je to velmi neprofesionální chování. Drzejší ženy by ho tahaly po soudech. Ale k operaci. Já jsem na tom obdobně, i když musím říct, že jsem s tím už smířená a i spokojená. Taky jsem jaksi zapomněla sdělit, že chci pysky - zvyk je zvyk😅 Dnes jsem 5. Týden po operaci. Počkej ještě pár týdnů, třeba to nějak „dozraje“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.20 07:46
@Anonymní píše:
Ahoj.
Od doktora je to velmi neprofesionální chování. Drzejší ženy by ho tahaly po soudech. Ale k operaci. Já jsem na tom obdobně, i když musím říct, že jsem s tím už smířená a i spokojená. Taky jsem jaksi zapomněla sdělit, že chci pysky - zvyk je zvyk😅 Dnes jsem 5. Týden po operaci. Počkej ještě pár týdnů, třeba to nějak „dozraje“.

No, on mi pořád říká že budu vypadat přesně, jako na tom obrázku co mi ukazoval, ale tam nějaké malé stydké pysky byly nebo se to tak alespoň zdálo, ale teď mi přijde že mi ty malé stydké pysky přišil k těm velkým. Jako z obrázku ano, ale jako z 2 d a ne 3 d. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.20 23:17

Holky, zajímalo by mě, vy co jste byli na labioplastika, kolik vám tam toho zbylo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa