Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, prave jsem podstoupila pabioplastiku. Teď zrovna lezim na pokoji. Trápilo me to od puberty, teď je mi 24 a řekla jsem si ze se proste hecnu a nasetrim.. měla jsem lokální anestézii. U me to probíhalo tak, ze jsem se dostavila na pokojik, vysprchovala, natrela si labia emlou, dostala jsem nějaký tekutý roztok do pusy ( na uvolnění a uklidnění), jednu jehlicku do zadečku abych neotekla a jela na sal. Holky, mužů vám říct, já skoro nic necítila a strach odpadl 10 minut po kapickach. Jediný co tak jsem cítila druhy vpich, ten první téměř vůbec! Druhy vpich byl lehce nepříjemný ale rozhodne to nebylo nic hrozného, úplná pohoda, dříve jsem byla si nechat srovnat asymetrii rtu kde taky provádí vpichy a to bolelo tak 8× víc, jen abyste měli srovnání vy co se bojíte bolesti 🌝 🙂 🙂. A od te doby jsem necítila nic a byla jsem rada ze jsem vůbec vlastně neusnula 😂. Mimochodem veselá pi kapickach jsem ještě chtěla vidět jak ta hrůza vypadala uriznuta, tak mi ještě sestřička ukázala 😀.Už jsem byla jednou curat, úplná pohoda, jsem teď přesně 6 a půl hodiny po zákroku a skoro vůbec me to neboli, sem tam zapálí, a prášek jsem si zatím nevzala. tak uvidíme příští dny! Nijak zvlášť to zatím nenateklo. Už teď to vypadá super, uvidíme po zahojeni, každopádně jsem rada ze už mi tam nebude cosi viset. Na zákrok jsem sla do Plzně, samostatná operace me stala 13.500 plus pobyt v nemocnici jeden den, což dohromady vyjde cca 16 000 a kousek. Já vím je to darda ale stojí to za to a holky bolesti se nebojte, opravdu není čeho!!! Držím pěsti všem co se na zákrok chystají, štve me ze jsem nesla dřív, teď už to mám za sebou a jsem šťastná a cucim tady na telku, mějte se hezky ❤️️
Ahoj holky, nemate srovnani pred a po?
Nejsem uchyl!
ale planuji labio taky, proto by me zajimalo srovnani, budu rada za zpravu.. ![]()
@Anonymní-super,mohu se jen optat, normálně na pojišťovnu ti to nechtěli udělat? Zajímá mě, proč si za to někdo připlácí, zda ta péče, zákrok je jinačí, lepší? Je super, že se cítíš fajn a věřím, že i nadále to bude dobré..
Ahoooj vsichni, tak konecne se muzu pridat k zenam, ktere maji labioplastiku za sebou… odhodlavala jsem se ROKY.. ale mela jsem hrozny strach… ted jsem treti den PO, a zatim se to (tuk tuk) snad i dobre hoji. Sla jsem na to v lokalce a krome toho vpichu to bylo uplne v pohode (a to jsem fakt velkej straspytel…) Jsem strasne rada, ze jsem se odhodlala, lituju, ze jsem do toho nesla driv… urcite casem napisu, Jake bylo hojeni atd… ted uz teda vidim, ze rozdil to bude OBROVSKY, uz mi mezi nohama nic nevisi, fakt krasny pocit
![]()
@lucypaja No, ono to snad nějak jde ale tím pádem ti to nedělá plastik ale gyndar. Nebo aspoň takhle na tom byla moje teta a musím říct ze to má strašný… sice to má nemenší ale i tak dost velký a zkratka to není vzhledne provedeny. Já jsem o tom mluvila s gyndarkou a ta mi řekla ze to nějak zle obejít ale ze to není jen tak. Podle me je urco lepší si to zaplatit a jít k odbornikovi.
@Anonymní-no u mě pysk rozřízli u jiné operace a ten doktor tvrdil, že se s tím mám naučit žít, že o nic nejde, no kapacita! Tak sem byla v jiné nemocnici, kde přímo tyto zákroky třeba i po porodu dělají, ale uvidím, ještě sem se k tomu nedokopala, ještě čekám, zda se mi podaří otěhotnět.
Ahoj děvčata, koukám, že se tu spíš asi řeší pooperační stavy stavy a hojení. Ale kdyby náhodou, máte někdo zkušenosti s Gyncentrum v Praze Hloubětín? Chystám se tam zajít na labioplastiku, připadá mi, že jsou snad nejdražší v Praze, tak jestli to aspoň dělají opravdu perfektně. Děkuji za názory
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mel nekdo podobny problem po operaci jako ja…jsem teprve prvni den po operaci ale mam hrozne citlivy klitoris
pri operaci mi doktor vzal i “kapucku” okolo klitorisu, tak se bojim jestli neco nepokazil
Dekuju za odpoved
@Luuuucaaaa píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mel nekdo podobny problem po operaci jako ja…jsem teprve prvni den po operaci ale mam hrozne citlivy klitorispri operaci mi doktor vzal i “kapucku” okolo klitorisu, tak se bojim jestli neco nepokazil
Dekuju za odpoved
Ahoj, tak jak jsi na tom? Uprimne bych alespon mesic nedelala predcasne zavery. Osobne jsem nebyla nijak nadsena jeste tak 4 tydny po, ale paty tyden uz parada ![]()
@Sanaa píše:
Ahoj, tak jak jsi na tom? Uprimne bych alespon mesic nedelala predcasne zavery. Osobne jsem nebyla nijak nadsena jeste tak 4 tydny po, ale paty tyden uz parada
No tak za 2 dny jdu na stehy, uz to vypada lepe ale jeden pysk mam porad celkem dost natekly a boli…dam tomu cas no a uvidime. Sedet jeste uplne pohodlne nemuzu ale uz aspon chodim normalne😂 nic nekrvaci tak super
a chtela jsem se zeptat jestli to mel nekdo taky tak…ze jedna strana uz je v pohode a druha je jeste dost otekla a boli???? jsem teda teprv 12 dni po ale i tak cekala bych ze uz to tak bolet nebude ![]()
@Luuuucaaaa neboooj
jsem 2 mesice po a jedna strana (tam se rezalo vic!) je take citliva jeste
tri mesice bud trpeliva
a opatrna. Ja ted mela Slimlipo a ty stahovaci kalhotky me tam dole zarezavaji a natekl mi ten pysk fakt hodne a boli, takze jsem koupila pradlo S dirou ![]()
Bolest pri sezeni jsem mela tak mesic, pak uz Jen minimalni, ale porad to neni 100% zahojene. Precejenom je to citlive misto.
U koho jsi byla?
Me nastesti stehy vypadaly 🙈
@Sanaa píše:
@Luuuucaaaa nebooojjsem 2 mesice po a jedna strana (tam se rezalo vic!) je take citliva jeste
tri mesice bud trpeliva
a opatrna. Ja ted mela Slimlipo a ty stahovaci kalhotky me tam dole zarezavaji a natekl mi ten pysk fakt hodne a boli, takze jsem koupila pradlo S dirou
Bolest pri sezeni jsem mela tak mesic, pak uz Jen minimalni, ale porad to neni 100% zahojene. Precejenom je to citlive misto.
U koho jsi byla?
Me nastesti stehy vypadaly 🙈
no ja mam taky samovstřebávací ale ne všechny se prý vstřebají tak mi s tim pomuzou
ja byla v brne ve V-clinic, doktor Vémola myslim
jo sedet uz taky zkousim ale porad radsi lezim
nebo chodim na prochazky
a muzu se zeptat, pri sexu te nic neboli? dekuji za odpoved:)
@Luuuucaaaa aha, Toho neznam, jaky byl pristup a co cena?
Ja se rozhodla pockat ty tri mesice, protoze jsem Stejne jeste po te jine plastice, takze ti toho moc nereknu, ale zkousela jsem Jen tak ‘zlehka’ a to nebolelo
ale Jeste je to stejne fakt citlivy a nechci to riskovat
kazdopadne uz odpocitavam dny ![]()
Podam pak hlaseni
@Luuuucaaaa a je dobre, ze odpocivas
hodne stesti S vyndavanim