Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LucyKas
Já jsem si nemohla po pravdě pořádně ani dojít na velkou, jak mě ty stehy řezaly. Navíc jsem si tam udělala modřinku když jsem lezla do auta jak tam mám tvarovanou sedačku. Myslím že jsem si tu jednu stranu malinko natrhla a je to i trošku poznat.asi jsem si do toho auta přeci jen měla dát kruh.
Ahoj holky, plánují labio v lokální anestezii. Prosím, myslíte, ze zvládnu pak dojet sama autem cestu cca 20 minut nebo je lepší mít odvoz??
Na operaci jsem se chystala už dlouho.. mám pysky dost velké, naštěstí alespoň souměrné. Akorát musím ještě zpracovat manžela, ten mi to stále zakazuje.. ale jsem už objednana na konzultaci, tak snad už se rozhoupu ![]()
@Anonymní píše:
zrovna taky pročítám jednu diskuzi…píšou tam ale, že se jim to nepovedlo, a jdou na opravu a tak…mám celkem obavi, nevím, zda do toho opravdu jít či ne…ale ono i potěší, že nejsem sama s takovým problémemkdybych věděla že se jim to 100% povede, hned do toho jdu aby mi to už konečně netrčelo
![]()
Měla bys mít spíš OBAVI z toho, co jsi schopná napsat ![]()
@jakalm já jela po labio v lokálním umrtveni domu hodinu vlakem a pak další půl hodku busem ![]()
Super, díky za odpověď. Tak to snad zvládnu odridit. Raději si vezmu kruh na sezení ![]()
A lokál v pohodě?? Do narkozy se mi vůbec nechce, přijde mi to zbytečný v tomhle případě.
Holky, ještě se chci zeptat, lituje někdo?
A měl tu někdo problém s manželem? Jemu to nevadí a pořad mi říká ze to je zbytečný atd atd atd.. nedokážu mu vysvětlit proč na to chci jít 🙄
@jakalm píše:
Holky, ještě se chci zeptat, lituje někdo?
A měl tu někdo problém s manželem? Jemu to nevadí a pořad mi říká ze to je zbytečný atd atd atd.. nedokážu mu vysvětlit proč na to chci jít 🙄
Odridis to úplně v pohodě. Lokal super, ty injekce na umrtveni teda hrůza. Ale pak už pohoda. Manželovi to bylo jedno, ale já to dělala hlavně pro sebe. Teď ji mám krásnou a jsem spokojená 😁 měla sem na to jít dřív.
Tak super. Jdu na to taky kvůli sobě.:))
A šla jsi hned domu? Nekrvacela jsi nebo neco? Četla jsem ze je docela velké riziko pak..
Mám strach a bojím se abych si to nerozmyslela ![]()
@jakalm hned 10 minut po zákroku už sem byla na cestě domů. Krvácení žádné, jen cca 3 dny ty rány lehce špinily. Sice to pak oteklo a splasklo asi za týden a než mi vypadly stehy tak sem chodila jak kachna, ale s tím sem počítala. Mazala sem betadinovou masti.
@jakalm Hele, zvladnout se to da v pohode. Pri porodu me mala celou roztrhla, sili me 45 min a dobry. Tak jsem sla na labio pouze na lokalni umrtveni a pohoda..
drzim palce!
Ty jo.. já měla dva porody ale oba teda bez poranění.
Už jsem objednana ale konzultace až 24.9.. prý bych pak začátkem října po ms mohla hned jít 😍 akorát doktor děla konzultace cca 20 minut od nás tak jsem myslela k zákroky a ty děla na jiné klinice a to mám přes hodinu autem tak to si asi ten odvoz vážně raději zajistim ![]()
@jakalm klidně bys to odridila sama. Věř mi. Vem si nafukovací kruh a úplně v pohodě. Ale chce to fakt dobrou kliniku, kde ten zákrok neodflaknou.
Já měla vybranou v Praze ale 25tis za to nedám://. Tak jsem si našla tohohle. Je tady kousek.. bohužel tady u nás nemam moc vyber protože většina v dosahu 50km to nedela v lokálně..
Děla kašně operace i víček atd a navíc operuje i ruce když si napr někdo určitě prst, je vyhledavany na opravdu titerne práce tak doufám, ze to bude dobrý. Hodně si ho chválí, ze je pečlivý. Až u nej budu tak si necham ukazat nějaké fotky.
Ahoj holky! je mi 22 let a uvažuju labioplastika, ale nějak se nemůžu rozhodnout mezi panem doktorem Svobodou a panem doktorem Otčenáškem. napište mi prosím na mail **** jestli máte některá zkušenosti a jaké. Nechci se špatně rozhodnout. Díky
edit adminom - e-mail
Já měla z toho betadinu pěkné svědění, tak jsem používala nějaké vaginálně podávané laktobacily a krásně se to srovnalo.