Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky! je mi 22 let a uvažuju labioplastika, ale nějak se nemůžu rozhodnout mezi panem doktorem Svobodou a panem doktorem Otčenáškem. napište mi prosím na mail veronikanika3@seznam.cz jestli máte některá zkušenosti a jaké. Nechci se špatně rozhodnout. Díky
Raději nechoď.
Ahoj
Chtěla bych jít letos na podzim 2020 na labioplastiku v Praze, máte některá z vás v rukávu dobrého plastického chirurga, se kterým byla sama spoko? Děkuji moc za tipy! ![]()
Hlasim se po vice nez roce od operace. Jen chci rict, ze jsem neskutecne spokojena a lituju, ze jsem do toho nesla driv! Nebojte se toho, ale chirurga vybirejte peclive.
Mela jsem velkou asymetrii a bolelo to ve spodnim pradle atd… cely zivot… a ted uz mam rok klidek A HLAVNE se mi libi tam na sebe koukat
je to investice, ktera za to stoji! Hlavne teda pokud vas trapi bolesti
![]()
Holky tak 8.10 jdu na to 😍 hrozne se už těším, snad bude vše v pohodě. Jdu v lokale. Doporucite mi, co si koupit? Plánuji aescin na otoky, dubovou kůru na oplachy, hemagel na jizvy.. je něco za co jste opravdu potřebovaly?
A ještě prosím, co sex? Musí se opravdu dodržet sestinedeli??
@jakalm sex klidně po 3 týdnech. Za mě je ještě super betadinova mast.
Super. Prave po necelých 4 týdnech po operaci jedeme s manželem na první společný víkend bez děti po pěti letech.. ![]()
Dobře, koupim. Díky za radu:))
@jakalm Spis dej na to, co ti rekne lekar.
Ja jsem teda tech sest tydnu byla ve vsem poctiva… nestalo by za to si to nejak zkomplikovat, tak si s nim/ni o tom promluv, a uvidis, co poradi. Jinak ta betadinova mast urcite! Potom jsem jeste delala oplachy v nejakym ruzovym roztoku, ale uz si nevzpomenu na jmeno?… a jeste doporucuju koupit v lekarne hermankovy intimni myci gel, a lehce tim potom omyvat. ![]()
@Sanaa On mi dr prave moc neporadil
říká ze není noc potreba max něco na bolest.. objednala jsem léky na otoky, betadinku, intim vložky, brufeny a rosalginna oplachy. Doma mám chladive polštářky tak snad to bude všechno v pohodě
Začínám být dost nervózní.. ![]()
@jakalm ahaaa, a ke komu to jdes??
mas lokalni anestezii?
jinak jeste doporucuju koupit bambusove vlozky, ktere pak prat v hypoalergennim gelu/prasku… nedam na tyto vlozky dopustit, nejsou parfemovane, jsou moc pohodlne, vazne super…a taky min odpadu ![]()
take jsem se bala, ale NEBOJ! Je to vazne rychlovka a stoji to za to. Jsem uz asi 15 mesicu po operaci, a je to parada! ![]()
@Sanaa To asi nebudeš znat. Je to plasticky chirurg tady od nás, není to žádný znamy lékař:)
Ty mám doma, určitě je plánuji používat:))
Mám lokální ano.
Dekuju!! Já se hrozne těším ale strach mám no.. ![]()
Dnes mi akorát odrekla kamarádka odvoz, nepustí ji z práce:( Ty jsi byla na lokale? Myslíš, ze zvládnu odridit cca 20 minut domu sama?? Je to lokál tak asi budu úplně při smyslech ne??:)
Holky, ještě se chci zeptat… jste někdo po labio a pak jste ještě rodily?? Já už mám dva porody za sebou ale chceme ještě tak za rok-dva jedno mimco.. četla jsem ze je riziko prasknutí v jizvě atd.. nemá někdo zkušenosti?
@jakalm nejsem si jista, jestli se vubec smi ridit? ja si zavolala taxi… tak hodne stesti preju!
Tak to mám za sebou. Měla jsem lokál a úplná pohoda. Injekce jsem skoro necítila. Jen u klitorisu to trochu štíplo jinak opravdu v pohodě a už teď vím ze to bylo nejlepší rozhodnutí. Zatím nic nebolí a už teď jsem stastna.. Doktor mi odřízl pekny kus
Dojela jsem v klidu domu i sama autem:))
Dneska jsem dva dny “po” a až na mírný otok bych skoro nevedela, ze jsem na něčem byla. Kdo o tom přemýšlí a má opravdu problém, tak vážně neváhejte, je to naprosto v pohodě:))
Lokální umrtveni byla skvělá volba. Bylo super, ze po zákroku muzu jít hned domu do své postele a mít klid:)
Já toho teda lituju, probudila jsem se skoro bez ničeho, za ty prachy jsem tohle nečekala a doktor se mi vysmál že jsme se takhle domluvili. Oproti tomu co mi ukázal to podle mě teda nepadá. Ale to je jak je vidno věc názoru, nejraději bych to šla reklamovat.