Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sanaa píše:
@Luuuucaaaa aha, Toho neznam, jaky byl pristup a co cena?
Ja se rozhodla pockat ty tri mesice, protoze jsem Stejne jeste po te jine plastice, takze ti toho moc nereknu, ale zkousela jsem Jen tak ‘zlehka’ a to neboleloale Jeste je to stejne fakt citlivy a nechci to riskovat
kazdopadne uz odpocitavam dny
Podam pak hlaseni
Aha jasny chapu😄 spletla sem to byl to doktor Ventruba 😂 sem mimo😄 platila sem 17 tisic v lokalce a dostala jsem antb i prasky na bolest atd..pristup byl super ☺️️ Jo nedivim se ze odpocitavas 😂 😂 ja taky a to mam pred sebou jeste 4 tydny cekani🤣
Sem zvedava co mi zitra rekne na kontrole, jelikoz to mam fakt dost napuchly, tak bych uvitala kdyby mi rekl jak dal pokracovat protoze mi to neprijde normalni😏
@Sanaa píše:
@Luuuucaaaa a je dobre, ze odpocivashodne stesti S vyndavanim
Dekuji ❤️️
@Luuuucaaaa ledujes hodne? A spis pouze na zadech? Z mych zkusenosti musim rict, ze jsem spala s klimoskou co mi TAM foukala a asi 3 tydny vubec na boku… a otoky byly celkem Ok ![]()
@Sanaa píše:
@Luuuucaaaa ledujes hodne? A spis pouze na zadech? Z mych zkusenosti musim rict, ze jsem spala s klimoskou co mi TAM foukala a asi 3 tydny vubec na boku… a otoky byly celkem Ok
Tak to te teda obdivuju protoze ja spani na zadech absolutne nedavam😂 spim i na boku teda no..a chodim nonstop na vostro, prikladam žinku s dubovou kurou a mam zapnutej vetrak 😄 zachvilu mam kontrolu tak uvidim 😊
Tak podavam hlaseni, mam na ty jedny strane srazeninu, tak mi to doktor trochu píchl ale prej tomu pomuze jen cas a chladit to mam ![]()
@Luuuucaaaa tyjo tak to zavidim, ja na boku nemohla
pak jsem si zacala davat mezi stehna polstar, aby mohly pysky dychat a pak uz casem ok ![]()
Tak jsem rada, ze se to dobre hoji:) Jen tak dal!
@Sanaa píše:
@Luuuucaaaa tyjo tak to zavidim, ja na boku nemohlapak jsem si zacala davat mezi stehna polstar, aby mohly pysky dychat a pak uz casem ok
Tak jsem rada, ze se to dobre hoji:) Jen tak dal!
Dekuji, no az na tu srazeninu se to hoji pomerne dobre ![]()
Ahoj holky, prosím o radu ty z vás, které mají zkušenosti s labioplastikou. Trápí mě to už od puberty a teď v pátek 11.10. 2019 se chystám na operaci. “Malé” pysky mám vážně velké, vadí mi to při sportu a navíc mám obrovský psychický blok při sexu. Prostě se mi to hnusí a nemůžu se na sebe ani podívat. Každopádně mi to dělalo i zdravotní problémy, takže jsme se s gynekologem dohodli na operaci, kterou bude hradit pojišťovna. A ta se, tuším, dělá v normální nemocnici. Chtěla jsem se zeptat zda je rozdíl mezi operací na profesionální klinice a mezi operací v nemocnici u primáře? Nechci abych tam vypadala ještě hůř. A taky mám dotaz na věc, která se tu moc často nevyskytovala. Mám také dost přebytečné kůže kolem klitorisu (hlavně nad, takže mi ho úplně zakrývá). Je možné se s doktorem domluvit, aby mi to obřezal i kolem toho? Nebo mi bude operovat jen pysky? Vím že na profesionální klinice by se to dalo domluvit, ale nevím jak tady. Kůže nad klitorisem mi žádné zdravotní problémy nedělá, ale přijde mi škoda to tam nechat když už se ta operace provádí.. Co myslíte, holky? Dalo by se to nějak domluvit? Ptám se hlavně z toho důvodu že to hradí pojišťovna a bojím se, že odřezání kůže kolem klitorisu už by byla brána jako “práce navíc”, tudíž by mi to neudělali.. 😕
Ahoj holky, jsem snedy typ-preslo ze jsem byla jako dite hnedooka blondynka, mam ji celkove tmavsi ale ty pysky trci tak 2cm dolu a jeste k tomu jsou konce cerne
pritel mi na to rekl ‘ vy hnedookw mate takove velke ťave pysky’ takze super..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem snedy typ-preslo ze jsem byla jako dite hnedooka blondynka, mam ji celkove tmavsi ale ty pysky trci tak 2cm dolu a jeste k tomu jsou konce cernepritel mi na to rekl ‘ vy hnedookw mate takove velke ťave pysky’ takze super..
Neváhej a běž na to, hlavně pečlivě vyber operatéra, který má s tím velké zkušenosti. Jsem 6. den po operaci výsledek je už teď o 200 % lepší a každým dnem se zlepšuje. Nemůžu dobře sedět a dlouho stát, při ležení necítím nic, tak polehávám většinu dne. Trápilo mne to v dětství, pubertě a v dospělosti při sexu ani nemluvím. Pořád jsem na to musela myslet a díky tomu jsem si sex neužila, protože jsem se nedokázala patřičně uvolnit. Neptejte se mne kolik mi je, protože je mi fakt už hodně let a přesto jsem se rozhodla s tím skoncovat.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu ty z vás, které mají zkušenosti s labioplastikou. Trápí mě to už od puberty a teď v pátek 11.10. 2019 se chystám na operaci. “Malé” pysky mám vážně velké, vadí mi to při sportu a navíc mám obrovský psychický blok při sexu. Prostě se mi to hnusí a nemůžu se na sebe ani podívat. Každopádně mi to dělalo i zdravotní problémy, takže jsme se s gynekologem dohodli na operaci, kterou bude hradit pojišťovna. A ta se, tuším, dělá v normální nemocnici. Chtěla jsem se zeptat zda je rozdíl mezi operací na profesionální klinice a mezi operací v nemocnici u primáře? Nechci abych tam vypadala ještě hůř. A taky mám dotaz na věc, která se tu moc často nevyskytovala. Mám také dost přebytečné kůže kolem klitorisu (hlavně nad, takže mi ho úplně zakrývá). Je možné se s doktorem domluvit, aby mi to obřezal i kolem toho? Nebo mi bude operovat jen pysky? Vím že na profesionální klinice by se to dalo domluvit, ale nevím jak tady. Kůže nad klitorisem mi žádné zdravotní problémy nedělá, ale přijde mi škoda to tam nechat když už se ta operace provádí.. Co myslíte, holky? Dalo by se to nějak domluvit? Ptám se hlavně z toho důvodu že to hradí pojišťovna a bojím se, že odřezání kůže kolem klitorisu už by byla brána jako “práce navíc”, tudíž by mi to neudělali.. 😕
Já jsem byla 9.10. na soukromé klinice. A co ty jak se cítíš. Mne to po šesti dnech ještě dost bolí, ale v noc spím. Beru si polštářek mezi kolena aby tam nebyl takový tlak a spím na boku. Je to hodně citlivé i při sprchování. Já jsem si tomusela zaplatit a nebylo to levné.
@Anonymní píše:
Mohu všemi deseti doporučit pana MUDr. Davida Tomáška z klinika Precizia v Praze! Je velmi lidský, milý a především odvedl perfektní práci, podstoupila jsem labioplastiku tzv. klínovou metodou při lokálním umrtvení, kterou jsem hledala od začátku, jelikož má samé výhody oproti normálnímu „podélnému odříznutí“ a celkové narkóze. Před operací jsem měla oba pysky delší a jeden vysloveně visel dolů. Po operaci mám oba perfektně symetrické a vysloveně jako z katalogu, vlastně jako holčička!O labioplastice jsem uvažovala snad od 17 let, ale jednak jsem měla obavu, druhak jsem si namlouvala, že to možná není tak špatné a že počkám třeba po porodech. Stav se ale zhoršoval a v 29 jsem si řekla, že nechci čekat, až odrodím, a trápit se tak dalších x let s výběrem kalhot, bolestí při jízdě na kole a neustálého „narovnávání“ toho dole, nemluvě o studu před partnerem nebo v dámských sprchách.
Samotná operace trvala možná 30min, pan doktor mi zmenšil oba pysky najednou, pak mě manžel mohl odvézt domů. Na operaci byly nejhorší injekce do pysků, zatím jedna z nejhorších bolestí, protože se jedná o citlivé místo. Od té doby už to ale bylo v pohodě a s panem doktorem jsem si povídala ☺️.
Co se týče hojení, tak doba rekonvalescence je skutečně taková, jak se všude popisuje a nehazardovala bych, pokud chcete, aby se to hezky zahojilo – týden musíte počítat s tím být doma – asi po 2 dnech jsem začala pracovat na notebooku doma, po týdnu už jsem šla do práce po svých, ale musela jsem u počítače sedět dost opatrně, abych si neseděla na rozkroku. Nejhorší byl stav pár hodin po operaci, kdy jsem se poprvé zvedla z postele a s brekem z bolesti dopajdala na záchod. Pak jsem polehávala a po pár dnech jsem např. seděla na nafukovacím kruhu na židli ☺️. Péče pouze mast Betadine (asi?) a asi 3-5× denně (už si nepamatuji, pan doktor poradí) koupel z hypermanganu a jinak větrat a nechat dýchat ☺️.
Po jizvách nejsou ani památky (byly viditelné tak měsíc po zákroku, ale už asi 2 měsíce po ani památky). Většina stehů se vstřebala, pouze něco málo mi pan doktor vytahoval, to celkem řezalo, ale je to rychle za vámi. Na sex jsme si troufli až po „šestinedělí“ a všechno bylo v pohodě ☺️.
Dnes lituji už jen toho, že jsem do toho nešla dříve a zbytečně jsem se tolik let trápila.
Dobrý den! Spadl mi kámen ze srdce, v pátek jdu právě k panu Tomášovi do Precizie. Mohli bysme si psát prosím? Zatím jsem poměrně klidná, ale i tak bych to s někým ráda probrala. Děkuji moc ![]()
Ahoj, tak to vypadá že už nikdo nenavštivuje tuhle diskuzi? Momentálně bych byla za pokec fakt moc ráda. Zákrok mě čeká již tento pátek 25.10.2019. Je to už 10 let co labioolastice přemýšlím… Nakonec o tom nikdo, krom vás neví… Musím být silná jako vy a zatnout zuby.
@Anonymní píše:
Ahoj, já byla objednaná už minulý rok a než jsem dojela podepsat papíry tak jsem si to rozmyslela! Mám to tak jak píšeš ty a plastický chirurg mi nabídl pouze podélný řez, který jsem před tím dříve chtěla, abych se zbavila pigmentu a kudrlinek… Jenže se mi to nějak rozlezelo. Když si kleknu tak mi šíleně trčí klitoris ven, je to fakt velký přesah a představ si, že se uriznou jen SP… No trcel by ještě víc. Osvitilo mě, zavolala jsem Davidu Tomášovi z Precizie, zrovna měl dovolenou a i on řekl, že když se v tomto případě udělá podélný řez, že klitoris udělá bambuli a trčil by ještě víc…minuky rok jsem k němu nakonec nejela. Mám přítele, bydlim s rodinou, ale je to tajné - pro mě, tak jsem se neodhodlala.
Tenhle rok jsem ale sebrala veškerou odvahu a objednala se v létě na konzultaci. Mám za sebou predoperacni vyšetření u své obvodní dr a tam jsem tedy řekla na co jdu, poprosila ji o absolutní diskrétnost - hodně bych se zlobila, kdyby to někde řekly a asi bych to byla nucena řešit… Nicméně jim věřím! Dokonce mi psala propustky do práce a bude psát i až budu v pátek na zákroku, vážím si toho - jinak to se svou práci nedokážu-nemůžu si brát volno atd… A nechci, aby bylo znát, kdy jsem byla u lékaře…
Takže, doma o tom nikdo neví, zatím jen má peněženka - 25.000,– přiznám se, že jsem znejistela při podpisu smlouvy…
podepsala jsem, že až se děje co děje vína nejde na ně… V žádném případě, ale je to vlivem hojení atd… Doufám, že to moje tělo zvládne a že se ukončí mé trápení od mého dětství. Navíc nesmím řídit sama - ale odvézt se zkrátka musím. Zatím jsem klidná… Znervozním asi zítra a dost. Ale musím to zvládnout.