Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.6.18 21:57

citlivost

Ahoj děvčata, hledám rady od žen, které mají operaci labioplastiku, nebo perineoplastiku za sebou delší dobu. Roky, měsíce :-) Po porodu a sešití hráze, mám stále tato místa citlivá, při styku i bolestivá, poslední porod před 10 lety. Zajímá mě tedy jestli pak SP nejsou také tak citlivé a bolestivé po plastice? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.18 07:10
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, hledám rady od žen, které mají operaci labioplastiku, nebo perineoplastiku za sebou delší dobu. Roky, měsíce :-) Po porodu a sešití hráze, mám stále tato místa citlivá, při styku i bolestivá, poslední porod před 10 lety. Zajímá mě tedy jestli pak SP nejsou také tak citlivé a bolestivé po plastice? děkuji

Za mě ne, vůbec, citlivost je úplně normální a vzrušivost dokonce lepší. V těch dlouhých koncích jsem extra nic nepociťovala, tedy při sexu ne ale když jsem se odřela tak ano :-D. operace 2013.
 M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.18 13:41

@Ketris - už si přesně nepamatuji, myslím, že to bylo asi 15-20 tisíc. Vím, že se to dá určitě jinde udělat za míň, ale v tomto případě jsem nechtěla riskovat (např. že bych ztratila citlivost, zákrok se nepovedl atd.) a chtěla jsem jít jen k někomu, kdo bude mít opravdu velmi dobré reference. Pan Tomášek je na toto známý odborník, proto mi peněz vůbec líto nebylo.
Dole jsem si to pak mazala myslím mastí Betadine, ale to Vám doporučí pan doktor, co je na to nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.18 13:45

Ad citlivost - cítila jsem to jen když jsem na to vysloveně tlacila možná max. 3 týdny po operaci, pak už nebolelo absolutně nic, prostě jako předtím. Pak už to bylo dobré, ale se stykem jsme ještě počkali, abychom výsledek nějak nezkazili, měla jsem z toho docela respekt, protože mi pan doktor dělal obě strany zároveň a bála jsem se, že se něco natrhne. Jinak citlivost je jako předtím, možná naopak lepší :)! - jak psala jiná slečna/ paní výše, člověk v těch vytahaných koncích stejně nic extra necítil :).

• Citovat
  • Upravit
26
30.6.18 10:02

Zdravim!Mohu se zeptat jesti nektera prodelala labioplastiku a cca do roka do dvou let rodila?Nejsou jizvy mene pruzne a neni pak problem pri tlaceni?Jestli se labia nenatrhnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.18 09:24

Ahoj, je tu ještě prosím někdo aktuální? Chtěla bych se zeptat, nevím, jestli jsem vybrala správně. Operaci za sebou nemá moc, co se týká labioplastiky… MUDr. PACHMAN Z MEDICOMU za 24.000 v lok.anestezii. Nemáte některá zkušenost? A chci se zeptat, ono pokud mi urizne opravdu jen to, co přebívá, tak to snad nemůže zkazit nikdo… Nicméně mám opravdu hodně kůžičky o kolem klitorisu a když si drepnu, tak to celé povisle trčí, je nějaký lekar, který vám a tímto pomohl? Nebo do toho nelze zasahovat nikde, ani u MUDr Tomáška, který se na labioplastiky zaměřuje? Asi mi rozumíte že? Prostě to tam nemám jen tak, že bych měla uhlednou Julcu, pouze s delšími stydkymi pysky. A stačilo by uriznout SP. Pan doktor mi bude dělat podélný řez, za který jsem moooc ráda :) ale co to okoli klit… Nebudou tam zuby?? A taky mi říkal že na koncích, budou uzlíky, změní se pak až se to zahojí? Nebo tam budou zuby na vždy? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.18 16:34

Mužský názor

Omlouvám se děvčata, že se vám tady do toho pletu, přečetl jsem si pár příspěvků na toto téma a jak to některé z vás trápí.
Možná by vás zajímal i mužský názor.
Tak jako ženy tak i mi muži mezi sebou probírame co se nám u žen z hlediska anatomie líbí a byly by jste překvapené kolik nás je co se shodneme, že raději vystouple/ visici pysky než-li meruňku/broskev.
Je pro nás vzrušující spíše jedinečnost - meruňek je totiz spousta. :-)
Ani nevím jak jsem tu zabloudil, nejsem žádný obézní uchylak 40+ v křesle co vyhledává podobné témata. :lol: ale musel jsem přidat svůj názor.
Usmiknout a vymodelovat můžete vždy ale vrátit už to nevratite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.18 21:32

@Ladislav12 Hele, vysici pysky jsou docela problem. Mela jsem je dost „mimo misu“ :mrgreen: a vadilo mi to pri sexu, kdy se odrely a krvacely. Delalo mi to i problem pri noseni kalhotek, sportu - bylo to proste neprijemne a bolestive.. Ted jsem rada, ze uz mi nic nevisi a nemam zadne bolesti :pankac: Kdybych je mela o neco mensi a precuhovaly by, tak to neresim.. Nemuzes se divat na to jen z hlediska estetiky atd.. Je to problem, ktery muze zneprijemnovat zivot

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.18 11:23

Ahoj holky. Som 6.ty den po labio. S vyslekom som zatial nespokojna. :( je to natekle a nepravidelne, akoby uzliky. Pan doktor mi “odstrihol” obe strany ale len jeden pysk malinko vysel. Nebolo to nic extremne no teraz je to des :(

• Citovat
  • Upravit
19
17.10.18 12:42

labioplastika, perineoplastika

@Anonymní píše:
Ahoj holky. Som 6.ty den po labio. S vyslekom som zatial nespokojna. :( je to natekle a nepravidelne, akoby uzliky. Pan doktor mi “odstrihol” obe strany ale len jeden pysk malinko vysel. Nebolo to nic extremne no teraz je to des :(

Ahoj jsme na tom asi stejně. Byla jsem před 14 dny tj. 3.10.2018, na labiplastice +perineoplastice. Po týdnu jsem také byla dost zděšená, ale každý den se to mění a už to neřeším. Všude holky píší, že to chce čas, že se to srovná, tak budu věřit a doufat. Odstranovali mi jen vytahané kousky, ne uplně celé labia. Měla jsem klasika, podélný řez. Dělali mi to v nemocnici, žádná plastická ordinace, tak snad nebudu litovat. Nic jsem tedy neplatila. Zatím mám ještě stehy, nějak potvory drží, takže to pořád ještě štípe a tahá. Taky je to pořád trochu divně zmuchlané a zkroucené. drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.10.18 16:35

Som to nejak blbo odoslala..

Jo uz je to 10-ty den a stale je to lepsie a lepsie :) Ano, aj mne odstranivali len vytahane kusky. Este je to natekle ale chce to cas :) uz nepanikarim. Prvy tyzden musim povedat, ze to hodne bolelo a vyzeralo to otrasne. No teraz sa mi to zacina pacit, takze nelutujem.
Ja som platila 20tis. Ale stalo to za to si myslim.
@awomis píše:
Ahoj jsme na tom asi stejně. Byla jsem před 14 dny tj. 3.10.2018, na labiplastice +perineoplastice. Po týdnu jsem také byla dost zděšená, ale každý den se to mění a už to neřeším. Všude holky píší, že to chce čas, že se to srovná, tak budu věřit a doufat. Odstranovali mi jen vytahané kousky, ne uplně celé labia. Měla jsem klasika, podélný řez. Dělali mi to v nemocnici, žádná plastická ordinace, tak snad nebudu litovat. Nic jsem tedy neplatila. Zatím mám ještě stehy, nějak potvory drží, takže to pořád ještě štípe a tahá. Taky je to pořád trochu divně zmuchlané a zkroucené. drž se :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.10.18 16:33

22 dní po operaci

@Stela86 Ahoj Stelo, jak se máš? Já jsem byla včera na kontrole, stehy už mám všechny venku. Ale otok ještě celý neustoupil. I jizvy mám ještě trochu takové tuhé, a vnitřní sliznici jakoby citlivou. Ale už zítra jdu poprvé do práce, tak snad přijdu na jiné myšlenky a nebudu tam furt koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.10.18 16:39

@awomis Ahoj. ja som po operacii 16ty den a uz som bola taky v praci. Uz chodim normalne :) a aj sedim ako tak ???????? Co sa tyka stehov tak ich tam este zopar mam. Na kontrolu som mala ist o tyzden ale posunula som to kvoli periode. Tak snad nevadi ze tam tie stehy budu 3,5 tyzdna (ak dovtedy neodpadnu). Na dotyk ma to este boli ???? a nie je to uplne este zahojene, ale oproti prvym dnom je to nic :) tiez je to take tuhe. Mam si robit tlakove masaze, ale vzdy s kremom, nikdy nie “na sucho”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.10.18 16:45

@Stela86 ne to určitě nevadí, taky mi včera dva vyndaval. Vůbec jsem to ani necítila.JJ taky už chodím, sedím ale není to ještě ono. Hlavně mi vadí to venkovní počasí. Ten chlad, zima není na rány moc příjemná. Ano taky mažu, masíruji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.10.18 12:26

@awomis Ahoj, ako sa citis? Ja som bola vytahovat stehy ( mala som vstrebatelne ale nie vsetky sa vstrebali) No jeden mi tam nejakym sposobom stale na konci trci. Snazila som sa pinzetou zatahnout a urobila som si jazvicku a velmi to bolelo. Aj tak som ho nevytrhla. Krvicka sa mi urobila tak snad to nezhnisa. Budem musiet zas k lekarovi na ten steh :( uz som k nemu nechcela kedze sa to hojilo ako ma. Len ten steh ma trapi :( nevies dokedy tam moze byt a co ak nikdy neodpadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí