Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
8.11.17 10:43

Ach jo…

Ze se do toho vubec poustite! A pritom existuje tolik muzu, kterym se velka labia TAK libi (patrim mezi ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.17 11:03

@Cosmopol
Já jsem to nedělala kvůli někomu, s přítelem jsem pres 3 roky, žádný problém v tom neměl, bavila jsem se s nim o tom, když jsem termín dostala, říkal mi ze je to zbytečné, ale já to chtěla hlavně ze zdravotních důvodů, je to opravdu nepříjemné řešit časté mykozi z důvodu. Ze je to tam furt ucpany, nemohla jsem ani doma chodit bez prádla, aniž by se mi to někam neprilepilo, už se těším až si v létě vezmu šaty a nebudu muset mít spodní prádlo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.11.17 12:48
@Cosmopol píše:
Ach jo…Ze se do toho vubec poustite! A pritom existuje tolik muzu, kterym se velka labia TAK libi (patrim mezi ne).
Že takhle soudíte ostatní či spíš jak je možné si myslet, že tyto věci děláme kvůli mužům? Proč bychom měly? Pro většinu žen je to zdravotní komplikace a také nepříjemná bolest při cvičení, chůzi v těsných kalhotech.. a to nemluvím a gynekologických potížích. Hledisko,,líbit se mužům" jde úplně mimo to. Můj přítel mě miluje takovou, jaká jsem a nikdy by mě nenutil do plastické operace.
Představte si mít např. vytáhnou kůži od varlat tak, že by se při chůzi priskripavala do kalhot a pekelné by to bolelo. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.11.17 12:50
@Veronica Mell píše:
@Cosmopol
Já jsem to nedělala kvůli někomu, s přítelem jsem pres 3 roky, žádný problém v tom neměl, bavila jsem se s nim o tom, když jsem termín dostala, říkal mi ze je to zbytečné, ale já to chtěla hlavně ze zdravotních důvodů, je to opravdu nepříjemné řešit časté mykozi z důvodu. Ze je to tam furt ucpany, nemohla jsem ani doma chodit bez prádla, aniž by se mi to někam neprilepilo, už se těším až si v létě vezmu šaty a nebudu muset mít spodní prádlo. :srdce:

T

Taky se těším! Dnes jsem týden a půl po zákroku a bolest je pryč. Krásně se to hojí, i když jsem měla obavy. Velký otok už taky z 80% zmizel. :potlesk:
Občas mě malinko stipnou stehy, ale už se taky začínají rozpouštět. Nemůžu se dočkat, až zase začnu sportovat a běhat a nebude mě nic bolet.
Jak se hojis Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.17 18:06

@Thea21 Už se to krásně hojí, včera jsem měla poslední tabletku antb, po zánětu ani stopa, akorát jak se to hojí, tak to svědí, stehy už mi vypadají přes týden :dance: příští týden v úterý jdu na kontrolu, tak se těším co mi na to gyndař řekne, jak se mu jeho práce líbí, já jsem velice spokojená, včera jsem se prošla před přítelem bez spodního prádla a ten pohled byl k nezaplacení :D už se těším až všechno bude v pořádku, a budeme moc to vyzkoušet, mám i nějak posunutý klitoris a upraveny, a je celkem citlivý 8o Jsem ráda že to máme kousek od sebe, alespoň víme jak na tom ta druhá je, na otoky mi pomohl Aescin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.11.17 18:52
@Veronica Mell píše:
@Thea21 Už se to krásně hojí, včera jsem měla poslední tabletku antb, po zánětu ani stopa, akorát jak se to hojí, tak to svědí, stehy už mi vypadají přes týden :dance: příští týden v úterý jdu na kontrolu, tak se těším co mi na to gyndař řekne, jak se mu jeho práce líbí, já jsem velice spokojená, včera jsem se prošla před přítelem bez spodního prádla a ten pohled byl k nezaplacení :D už se těším až všechno bude v pořádku, a budeme moc to vyzkoušet, mám i nějak posunutý klitoris a upraveny, a je celkem citlivý 8o Jsem ráda že to máme kousek od sebe, alespoň víme jak na tom ta druhá je, na otoky mi pomohl Aescin

No skvělý! :dance: Jsem ráda, že ti ten zánět nějak moc nezkomplikoval hojení. Sice jsi skoro týden přede mnou, ale i tak začínám být se vzhledem spokojená. Na to, že konečný výsledek má být vidět až po několika týdnech, resp. měsících..
Díky za tip, zítra si půjdu Aescin koupit! On je na otoky, zanet i na bolest, jestli to dobře chápu?
Jinak je to úžasný pocit, když ten divný přebytek kůže najednou zmizí. Jak lehce se teď člověku hýbe, úplně si to užívám :pankac:
Já mám taky jiný klitoris. Nevím, jestli posunutý (možná trochu víc nahoru? Ale to je přes otok těžko říct), ale každopádně je kolem něj kůže jiná a tím pádem bude pravděpodobně citlivější.
To se uvidí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.17 22:16

@Thea21 myslím ze je to jen na otoky, na bolest jsem brala brufen, ten je i proti zánětům, ale myslin si, ze jestli se do teď u Tebe neobjevil, tak už se neobjeví, já si koupila 90 tablet a beru to ještě ted, preventivně, stejně by to doma nikdo nevyužil, tak proč to nedobrat celé, jinak jsem ledovala ale moc to nepomohlo, než jsem zjistila kam co patří jak je to tam celý jiný, tak jsem plasila ze už tam nikdy nenajdu poševní vchod :lol: ale měla jsem i otok šílený, kort v ty spodní části, možná jsem si to udělala i sama, v 9:40 jsem šla na sál pod narkozu, pocitam ze v 10 začali a v pul 12 už jsem se probrala na pokoji a v 1 už jsem sama vstavala a začala trajdat po pokoji, jsem celkem aktivní člověk, tak mi dělalo problém ležet :D ale jsem rada ze už je to zamnou, doufám že do 14 dnů už budu i bez stehů, s mamcou jsem domluvena, ze pokud by to nevypadalo, tak tomu pomuzeme :cert: Ať žije zdravotnická rodina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.11.17 20:34

Budu mít asi velice netradiční dotaz, ale… Mám tmavě vlasy a olivovou pleť a tím pádem mám i zpigmentovaná labia :oops: ALE jak mi je paní doktorka upravila, všímáme si, že podél jizvy mám z jedné strany tato zpigmentovaná původní labia (resp barvu) a z druhé strany zevnitř je tam už ostré ohraničená linie růžové tkane (směrem dovnitř). Vypadá to zvláštně. Ale je jasné, že když mi je uzizla a zasíla k té růžové tkání, musí tam být logicky výrazný barevný předěl.

Nemáte to někdo taky tak? A jak to vypadalo zhojené? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.17 21:45

K dnešnímu dni mi vypadl i poslední steh :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.11.17 20:58
@Veronica Mell píše:
K dnešnímu dni mi vypadl i poslední steh :dance:

Hurá :potlesk: Já už mám taky jen zbytky stehů. A jsem šťastná, že jsem do toho šla. Výsledek stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.17 22:48

Ahoj holky, tak už mám plastiku taky za sebou… tahle diskuze mi před zákrokem moc pomohla… tak taky přidám svou zkušenost…
Na gyndě jsem se s dr. domluvila na zákrok hrazený pojišťovnou ze zdrav. důvodů… SP mě překážely v kalhotkách, chodit bez taky peklo a hlacně jsem před 4 lety začala jezdit na koni a tam teda uplně hrůza, rajtky a kalhotky spojené s pohyby při ježdění mi dávaly tak zabrat že jsem měla SP rozedřené i do krve… takže mi to i v nemocnici na gyndě uznali :palec:
Operaci jsem měla 30.11.2017 v plně narkóze.
Operoval přímo pan primář na gyndě. Po operaci vše v poho.. měla jsem cévku a celý den jsem ležela a odpočívala. Druhý den ráno cévku vyndali a já šla do sprchy.. Večer jsem podepsala reverz a jela sama autem domu. V nemocnicích to tedy opravdu mají tak, že si tam člověk poleží víc dní… Doktorka říkala, že hlídaji aby nevznikl hematom a tak…
Doma další 3-4 dny docela bolesti.. Byla jsem na ibalginech, dávala jsem si studené obklady. Po každěm čůrání sprcha a oplach Rosalginem nebo řapíkem… každopádně jsem zvládala doma celkem fungovat a dokonce jsem přežila i cvičák se psem…
Akorád chodím jak kachna… nohy nejdou dát k sobě prostě :D
Teď už to tolik nebolí.. spíš když jsem na nohou dlouho tak mi to natejká okolo poštěváčku odkud mi vedou zřejmé nějaké vnitřní stehy až dolu kde jsou venku uzlíky. Stehy mám prý vstřebatelné. Doufám, že opravdu samy vypadnou. Na začátku týdne půjdu na gyndu na kontrolu.
Jinak s tvarem jsem spokojená.. prostě už nic nepřebývá :dance:
Jen okolo poštěváčku to mám zatím takové víc nateklé a takové divoké ale to se snad srovná :)
a ta kachní chůze už taky malinko odeznívá… :lol:

Už se těším na těsné džíny a krajkovaná tanga :lol:

Jak jste to holky měli s jízdou na koni po plastice? Za jak dlouho jste byly v sedle?
A za jak dlouho se vám vstřebaly stehy?
Měl někdo plastický vnitřní steh?

Děkuju moc a snad někomu i pomůžu s mojí zkušeností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.12.17 09:07

Diskuze mi taky pomohla před zákrokem. Je fajn, když se tu můžeme podělit o zkušenosti. :palec:
Jsi ani ne 14 dní po zákroku- pokud si dobře vzpomínám, největší bolesti a otok byli pryč a já začínala normálně fungovat. Mám sedavé zaměstnání, takže jsem po práci měla trošku bolesti (asi jak to opuchlo).
Na koně bych šla cca po 6 týdnech. Ale asi je to individuální. :think: Sama ucítíš, že je rána zacelená a nebolí.
Já jsem nyní 6 týdnů po operaci. V pondělí začínám 7. týden a teprve začínám sportovat. Paní doktorka mi řekla 6 týdnů klidu a já to dodrzela. Ale i samo tělo mi říkalo, že nejsem 100%.
Musím říct, že výsledek je úžasný. Už po 2 týdnech jsem byla nadšená, ale až teď mi úplně splaskl otok i v oblasti klitorisu apod. A stalo to za to! Je tak pohodlné, když nic nepřečnívá :potlesk:

Jinak první dny hodnotím jak peklo. Hodně mě to bolelo. Skoro dva týdny jsem chodila jako kačer. Žádná legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12223
10.12.17 10:14

Holky a dělaly jste si o fotka před a po? Já chci na labio jít už delší dobu, ale jelikož jsem tento rok měla dost těžký porod, byla natrhlá až k zadku, tak to nechám na příští rok :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.12.17 10:33
@Ketris píše:
Holky a dělaly jste si o fotka před a po? Já chci na labio jít už delší dobu, ale jelikož jsem tento rok měla dost těžký porod, byla natrhlá až k zadku, tak to nechám na příští rok :andel: :andel:

Ne, nefotila. Nevím, kde bych ty fotky měla uložené a nebylo by mi asi příjemné se takhle na sebe dívat. :lol:
Ale rozdíl je velký a vidím ho na první pohled. Je to poznat i když stojím a podívám se do zrcadla.
Po takovém porodu bych asi taky počkala. Nela bys další bolestivý zákrok a bůhví, jak dlouho se ti to bude hojit než budeš 100% fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12223
10.12.17 10:39

@Thea21 Já teda aspoň jednu porovnávací chci - i když je pravda, že na to nerada koukám :roll: ale před přítelem se uvolnit i kvůli tomu dokážu… Mě tím varovala i doktorka, takže není kam spěchat, i když bych to ráda už měla za sebou :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí