Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anonymkaaa1 Nemáš se za co stydět!!! Doktoři jsou zvyklí na všechno
Já byla na zákroku v lokální anestezii, po zákroku jsem na pokoji čekala asi 20 min. a pak jsem mohla domů. Asi za 3 týdny byla kontrola a pak už jsem doktora znovu neviděla!
@anonymkaaa1 V Olomouci. Na stud se vykašli a zbytečně se nestresuj, je to fakt kravina!
Holky, tak mám to za sebou!!
Včera v podvečer jsem podstoupila zákrok a dneska ráno už mě pustili domů
Ještě jsem se ani pořádně nepodívala, jak to tam dole vypadá
Nějak to nebolí, spíš to trochu tahá, jako kdyby mi stehy měli popraskat. Myslíte, mám chladit, nebo něčím mazat?
@Anonymní píše:
Holky, tak mám to za sebou!!Včera v podvečer jsem podstoupila zákrok a dneska ráno už mě pustili domů
Ještě jsem se ani pořádně nepodívala, jak to tam dole vypadá
Nějak to nebolí, spíš to trochu tahá, jako kdyby mi stehy měli popraskat. Myslíte, mám chladit, nebo něčím mazat?
Nedali Ti nějakou antibiotickou mastičku? Já dostala Tobrex a mazala jsem asi týden. Jinak jsem ničím nechladila. Za pár dní se budeš cítit o hodně lépe! vydrž!
Mastičku ne a myslím, že ani nepotřebuji. Hojím se dobře, běhám jak čipera. Jen nevím, jestli sem spokojená s výsledkem. Snad se to ještě změní, jsem teprve 3. den po, ale jsem z toho zoufalá. Nahoře u klitorisu mám ten steh a nad ním takvou velkou jakoby kuličku z kůže, tak snad ještě zmizí.
@Anonymní píše:
Mastičku ne a myslím, že ani nepotřebuji. Hojím se dobře, běhám jak čipera. Jen nevím, jestli sem spokojená s výsledkem. Snad se to ještě změní, jsem teprve 3. den po, ale jsem z toho zoufalá. Nahoře u klitorisu mám ten steh a nad ním takvou velkou jakoby kuličku z kůže, tak snad ještě zmizí.
To je ještě opravdu brzo, určitě se to zlepší, raději se moc neprohlížej a počkej ![]()
Ahoj. Je normální, že jsem čtyři týdny po labioplastice a ještě mi nevypadaly stehy?
Na dotek je cítím, že tam jsou, ale nikde ani nekoukají, abych za ně zatáhla, popř. je ustříhla..
Začínám být zoufalá.. ![]()
Chtel bych se tady pripojit k tem, kteri od zakroku odrazuji.
Jsem muz a velka labia se mi opravdu moc libi. Je skoda rezat do neceho, co je krasne, co funguje, co je protkano nervovymi zakoncenimi a je zdrojem rozkose. A jeste riskovat zdravotni obtize.
Nechci se dozit toho, ze kazda zena bude mit standardni a naprosto sedive nudny genital.
Verte tomu, mile zeny, ze velka labia minora maji mezi muzi fanousku spoustu.
@Cosmopol píše:
Chtel bych se tady pripojit k tem, kteri od zakroku odrazuji.Jsem muz a velka labia se mi opravdu moc libi. Je skoda rezat do neceho, co je krasne, co funguje, co je protkano nervovymi zakoncenimi a je zdrojem rozkose. A jeste riskovat zdravotni obtize.
Nechci se dozit toho, ze kazda zena bude mit standardni a naprosto sedive nudny genital.
Verte tomu, mile zeny, ze velka labia minora maji mezi muzi fanousku spoustu.
Něco ti k tomu napíšu.
Můj manžel taky neměl nic proti velkým. Jenže mě to vadilo. Na kole jsem se dřela, na koni to byl taky problém. Jako fakt. A čím jsem byla starší, tím to bylo horší, protože ono to prostě všechno povoluje. Nervová zakončení v těch krajích labií snad ani moc nejsou, citlivé jsou hodně u „kořene“, ale na těch koncích jsem žádné libé pocity neměla. Jo když jsem se odřela, to bylo něco. Teď to mám upravené. Určitě nemám nudný a tuctový genitál
. V žádném případě nelze říct, že jsou malé, ale není to tak vytahané, volné. Takže díky za to, že tady napíšeš, že se ti líbí (a vím z diskuzí že jsou muži, kterým se to líbí), ale ono to fakt může vadit, překážet a bolet.
Ahoj všem, holky hodně dlouho už uvažuji o této operaci. Stydím se za spodek, nemáme ráda se v létě ukazovat v plavkách, je to strašně vidět
Ani si nekupuji hezké prádlo, opět je to vidět a celkově se nerada dívám do zrcadla. Přítel mě stále odrazuje, jak řeším kraviny a, že chci utrácet peníze za takovou kravinu. Vůbec mě nechápe
Já jsem ale rozhodnutá. Chci se zeptat vůbec nevím jakou kliniku si vybrat? Jsem z Prahy a koukám na ceny, že se hodně liší. Někdo 23 000,– a někdo i jen 8 000,– samozřejmě bych brala nejlevnější cenu, ale ro není zase záruka
Proč se ceny tak liší? Doporučili by jste mi někoho z Prahy kde máte dobré výsledky? Asi bych to dokázala zvládnout v lokální anestezii a cenu bych chtěla asi kolem 13 - 15 000,– moc vám děkuji za pomoc. Nevím na koho se mám s tímto problémem obrátit.
Ahoj nemáte některá prosim zkusenost popřípadě doporučení na konkrétního doktora v Hradci Králové? Je jich tu spoustu a je opravdu těžké vybrat
Dekuju moc
Ahoj holky, 25.10 jsem byla na labioplastice, šla jsem do nemocnice, protože mamina je zdravotní sestřička, a s gynekologem se znají léta, stačilo za ním jen přijít, s tím co a jak, termín jsem měla do týdnů, a těšila se až vše budu mít za sebou. Operace proběhla hladce, žádný problém tam nebyl, zůstala jsem přes noc na odd, kdyby se cokoli dělo, vše bylo v pořádku, o víkendu ale nastal problém, začala jsem cítit jak mě stehy řežou v okolí hráze, počkala jsem tedy než mamka v neděli dorazí z práce, a najdeme spolu nějaké řešení, bohužel můj gynekolog zrovna neměl šichtu, takže jsme se v pondělí vydaly do jeho ordinace, no dostala jsem do rány zánět, a jsem na silných antb, i přesto že jsem dělala vše, tak jak jsem měla - 2× denně sedací koupel v řepíku nebo dubové kůře, 3× denně jsem to mazala dubovým gelem, ledovala jsem, měla klid na lůžku, stejně jsem musela mít něco extra
Přeji všem, aby jejich průběh hojení byl lepší, jak u mě ![]()
Ahoj holky, mám víc než týden po zákroku v lokální anestezii. Samotný zákrok vůbec nebolelo, injekce bolí jako injekce- štípnutí, dá se to vydržet. Rozhodně bych to nenazvala silnou bolestí. Byla jsem na Berkové v Brně. Večer po odeznění anestezie začala šílená bolest hlavně v okolí klitorisu, který byl šíleně natekly. Celý týden velké otoky a celé to je tmavě modré. Vypadá to šílene… Ale s tím se musí počítat.
Teď po týdnu mi začaly zase bolesti, v jednom místě sítí mi to lehce prosakuje a píchá. Jinak musím říct, že jsem si ještě NESEDLA a chodit můžu minimalne, a to jako kačer. Hodně to bolí. Opravdu to nejde ani pod prášky.
Pořád si říkám, co je špatně. Jak je možné, že někdo po týdnu chodí a sedí a jde do práce? Já měla týden dovolenou s tím, že mi paní doktorka řekla, že to stačí. Ale teď mám neschopenku na další týden.
Můžete mi prosím někdo napsat, co si o tom myslíte?
Je fakt, že jsem měla labia hodně tlustá, tak je to asi velká rána a při operaci.mi to pořád zastavovaly..
@Veronica Mell píše:
Ahoj holky, 25.10 jsem byla na labioplastice, šla jsem do nemocnice, protože mamina je zdravotní sestřička, a s gynekologem se znají léta, stačilo za ním jen přijít, s tím co a jak, termín jsem měla do týdnů, a těšila se až vše budu mít za sebou. Operace proběhla hladce, žádný problém tam nebyl, zůstala jsem přes noc na odd, kdyby se cokoli dělo, vše bylo v pořádku, o víkendu ale nastal problém, začala jsem cítit jak mě stehy řežou v okolí hráze, počkala jsem tedy než mamka v neděli dorazí z práce, a najdeme spolu nějaké řešení, bohužel můj gynekolog zrovna neměl šichtu, takže jsme se v pondělí vydaly do jeho ordinace, no dostala jsem do rány zánět, a jsem na silných antb, i přesto že jsem dělala vše, tak jak jsem měla - 2× denně sedací koupel v řepíku nebo dubové kůře, 3× denně jsem to mazala dubovým gelem, ledovala jsem, měla klid na lůžku, stejně jsem musela mít něco extraPřeji všem, aby jejich průběh hojení byl lepší, jak u mě
Chudáčku…musela sis užít. Můžu se zeptat, jaka byla ta bolest okolo stehů? Bylo to i nějaké zapálené nebo hnisalo to?
Mam taky dojem, že musím mít něco extra… zvlášť, když člověk čte, jak po pár dnech mizel ostatnim otok a mohly se normálně hybat
![]()
@Thea21 Ahojky, no bolelo to jako čert spíš jen Ta řezavá bolest, nemohla jsem si ani sednout, za den jsem slupla 6 brufenu, vždy ráno 2 po obědě zase 2 a na noc, nemohla jsem ani spát, usla jsem tak na 3 hodky a začalo to zase od začátku.
Já jsem si nevšimla ze by to hnisalo protože jak tam byl otok a tekla z rány seroza tak jsem to na vlozce nepozorovala, az pak Mamča v neděli mi řekla že oboustranně kousek výš od rány jsou prořezaný stehy, a je v raně hnis.
Jinak od čtvrtka mužů už sedět, dnes jsem byla i na praxi v nemocnici a už me to nijak neomezuje a neboli, ale od pondělí do středy jsem zažila i deprese, měla jsem tolik plánu a povinnosti a místo toho jsem ležela jak lazar. ????