Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
28.7.17 11:51

@anonymkaaa1 Nemáš se za co stydět!!! Doktoři jsou zvyklí na všechno :D Já byla na zákroku v lokální anestezii, po zákroku jsem na pokoji čekala asi 20 min. a pak jsem mohla domů. Asi za 3 týdny byla kontrola a pak už jsem doktora znovu neviděla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.17 13:23

A kde jsi na tom byla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.7.17 13:28

@anonymkaaa1 V Olomouci. Na stud se vykašli a zbytečně se nestresuj, je to fakt kravina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 08:36

Holky, tak mám to za sebou!! :-) Včera v podvečer jsem podstoupila zákrok a dneska ráno už mě pustili domů :-) Ještě jsem se ani pořádně nepodívala, jak to tam dole vypadá :-D Nějak to nebolí, spíš to trochu tahá, jako kdyby mi stehy měli popraskat. Myslíte, mám chladit, nebo něčím mazat?

• Citovat
  • Upravit
65
19.8.17 20:04
@Anonymní píše:
Holky, tak mám to za sebou!! :-) Včera v podvečer jsem podstoupila zákrok a dneska ráno už mě pustili domů :-) Ještě jsem se ani pořádně nepodívala, jak to tam dole vypadá :-D Nějak to nebolí, spíš to trochu tahá, jako kdyby mi stehy měli popraskat. Myslíte, mám chladit, nebo něčím mazat?

Nedali Ti nějakou antibiotickou mastičku? Já dostala Tobrex a mazala jsem asi týden. Jinak jsem ničím nechladila. Za pár dní se budeš cítit o hodně lépe! vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.17 16:11

Mastičku ne a myslím, že ani nepotřebuji. Hojím se dobře, běhám jak čipera. Jen nevím, jestli sem spokojená s výsledkem. Snad se to ještě změní, jsem teprve 3. den po, ale jsem z toho zoufalá. Nahoře u klitorisu mám ten steh a nad ním takvou velkou jakoby kuličku z kůže, tak snad ještě zmizí.

• Citovat
  • Upravit
65
20.8.17 19:51
@Anonymní píše:
Mastičku ne a myslím, že ani nepotřebuji. Hojím se dobře, běhám jak čipera. Jen nevím, jestli sem spokojená s výsledkem. Snad se to ještě změní, jsem teprve 3. den po, ale jsem z toho zoufalá. Nahoře u klitorisu mám ten steh a nad ním takvou velkou jakoby kuličku z kůže, tak snad ještě zmizí.

To je ještě opravdu brzo, určitě se to zlepší, raději se moc neprohlížej a počkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.17 21:16

Ahoj. Je normální, že jsem čtyři týdny po labioplastice a ještě mi nevypadaly stehy? :nevim: Na dotek je cítím, že tam jsou, ale nikde ani nekoukají, abych za ně zatáhla, popř. je ustříhla.. :think: Začínám být zoufalá.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1571
19.9.17 03:12

Chtel bych se tady pripojit k tem, kteri od zakroku odrazuji.

Jsem muz a velka labia se mi opravdu moc libi. Je skoda rezat do neceho, co je krasne, co funguje, co je protkano nervovymi zakoncenimi a je zdrojem rozkose. A jeste riskovat zdravotni obtize.

Nechci se dozit toho, ze kazda zena bude mit standardni a naprosto sedive nudny genital.

Verte tomu, mile zeny, ze velka labia minora maji mezi muzi fanousku spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.17 23:01
@Cosmopol píše:
Chtel bych se tady pripojit k tem, kteri od zakroku odrazuji.

Jsem muz a velka labia se mi opravdu moc libi. Je skoda rezat do neceho, co je krasne, co funguje, co je protkano nervovymi zakoncenimi a je zdrojem rozkose. A jeste riskovat zdravotni obtize.

Nechci se dozit toho, ze kazda zena bude mit standardni a naprosto sedive nudny genital.

Verte tomu, mile zeny, ze velka labia minora maji mezi muzi fanousku spoustu.

Něco ti k tomu napíšu.
Můj manžel taky neměl nic proti velkým. Jenže mě to vadilo. Na kole jsem se dřela, na koni to byl taky problém. Jako fakt. A čím jsem byla starší, tím to bylo horší, protože ono to prostě všechno povoluje. Nervová zakončení v těch krajích labií snad ani moc nejsou, citlivé jsou hodně u „kořene“, ale na těch koncích jsem žádné libé pocity neměla. Jo když jsem se odřela, to bylo něco. Teď to mám upravené. Určitě nemám nudný a tuctový genitál :-D. V žádném případě nelze říct, že jsou malé, ale není to tak vytahané, volné. Takže díky za to, že tady napíšeš, že se ti líbí (a vím z diskuzí že jsou muži, kterým se to líbí), ale ono to fakt může vadit, překážet a bolet.

• Citovat
  • Upravit
1120
4.10.17 11:31

Ahoj všem, holky hodně dlouho už uvažuji o této operaci. Stydím se za spodek, nemáme ráda se v létě ukazovat v plavkách, je to strašně vidět :( Ani si nekupuji hezké prádlo, opět je to vidět a celkově se nerada dívám do zrcadla. Přítel mě stále odrazuje, jak řeším kraviny a, že chci utrácet peníze za takovou kravinu. Vůbec mě nechápe :( Já jsem ale rozhodnutá. Chci se zeptat vůbec nevím jakou kliniku si vybrat? Jsem z Prahy a koukám na ceny, že se hodně liší. Někdo 23 000,– a někdo i jen 8 000,– samozřejmě bych brala nejlevnější cenu, ale ro není zase záruka :) Proč se ceny tak liší? Doporučili by jste mi někoho z Prahy kde máte dobré výsledky? Asi bych to dokázala zvládnout v lokální anestezii a cenu bych chtěla asi kolem 13 - 15 000,– moc vám děkuji za pomoc. Nevím na koho se mám s tímto problémem obrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 14:02

Labioplastika HK

Ahoj nemáte některá prosim zkusenost popřípadě doporučení na konkrétního doktora v Hradci Králové? Je jich tu spoustu a je opravdu těžké vybrat :roll: Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
31.10.17 15:49

Ahoj holky, 25.10 jsem byla na labioplastice, šla jsem do nemocnice, protože mamina je zdravotní sestřička, a s gynekologem se znají léta, stačilo za ním jen přijít, s tím co a jak, termín jsem měla do týdnů, a těšila se až vše budu mít za sebou. Operace proběhla hladce, žádný problém tam nebyl, zůstala jsem přes noc na odd, kdyby se cokoli dělo, vše bylo v pořádku, o víkendu ale nastal problém, začala jsem cítit jak mě stehy řežou v okolí hráze, počkala jsem tedy než mamka v neděli dorazí z práce, a najdeme spolu nějaké řešení, bohužel můj gynekolog zrovna neměl šichtu, takže jsme se v pondělí vydaly do jeho ordinace, no dostala jsem do rány zánět, a jsem na silných antb, i přesto že jsem dělala vše, tak jak jsem měla - 2× denně sedací koupel v řepíku nebo dubové kůře, 3× denně jsem to mazala dubovým gelem, ledovala jsem, měla klid na lůžku, stejně jsem musela mít něco extra :( Přeji všem, aby jejich průběh hojení byl lepší, jak u mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.11.17 20:17

Ahoj holky, mám víc než týden po zákroku v lokální anestezii. Samotný zákrok vůbec nebolelo, injekce bolí jako injekce- štípnutí, dá se to vydržet. Rozhodně bych to nenazvala silnou bolestí. Byla jsem na Berkové v Brně. Večer po odeznění anestezie začala šílená bolest hlavně v okolí klitorisu, který byl šíleně natekly. Celý týden velké otoky a celé to je tmavě modré. Vypadá to šílene… Ale s tím se musí počítat.

Teď po týdnu mi začaly zase bolesti, v jednom místě sítí mi to lehce prosakuje a píchá. Jinak musím říct, že jsem si ještě NESEDLA a chodit můžu minimalne, a to jako kačer. Hodně to bolí. Opravdu to nejde ani pod prášky.

Pořád si říkám, co je špatně. Jak je možné, že někdo po týdnu chodí a sedí a jde do práce? Já měla týden dovolenou s tím, že mi paní doktorka řekla, že to stačí. Ale teď mám neschopenku na další týden.

Můžete mi prosím někdo napsat, co si o tom myslíte?
Je fakt, že jsem měla labia hodně tlustá, tak je to asi velká rána a při operaci.mi to pořád zastavovaly..

@Veronica Mell píše:
Ahoj holky, 25.10 jsem byla na labioplastice, šla jsem do nemocnice, protože mamina je zdravotní sestřička, a s gynekologem se znají léta, stačilo za ním jen přijít, s tím co a jak, termín jsem měla do týdnů, a těšila se až vše budu mít za sebou. Operace proběhla hladce, žádný problém tam nebyl, zůstala jsem přes noc na odd, kdyby se cokoli dělo, vše bylo v pořádku, o víkendu ale nastal problém, začala jsem cítit jak mě stehy řežou v okolí hráze, počkala jsem tedy než mamka v neděli dorazí z práce, a najdeme spolu nějaké řešení, bohužel můj gynekolog zrovna neměl šichtu, takže jsme se v pondělí vydaly do jeho ordinace, no dostala jsem do rány zánět, a jsem na silných antb, i přesto že jsem dělala vše, tak jak jsem měla - 2× denně sedací koupel v řepíku nebo dubové kůře, 3× denně jsem to mazala dubovým gelem, ledovala jsem, měla klid na lůžku, stejně jsem musela mít něco extra :( Přeji všem, aby jejich průběh hojení byl lepší, jak u mě :-)

Chudáčku…musela sis užít. Můžu se zeptat, jaka byla ta bolest okolo stehů? Bylo to i nějaké zapálené nebo hnisalo to?
Mam taky dojem, že musím mít něco extra… zvlášť, když člověk čte, jak po pár dnech mizel ostatnim otok a mohly se normálně hybat :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.17 13:09

@Thea21 Ahojky, no bolelo to jako čert spíš jen Ta řezavá bolest, nemohla jsem si ani sednout, za den jsem slupla 6 brufenu, vždy ráno 2 po obědě zase 2 a na noc, nemohla jsem ani spát, usla jsem tak na 3 hodky a začalo to zase od začátku.
Já jsem si nevšimla ze by to hnisalo protože jak tam byl otok a tekla z rány seroza tak jsem to na vlozce nepozorovala, az pak Mamča v neděli mi řekla že oboustranně kousek výš od rány jsou prořezaný stehy, a je v raně hnis.
Jinak od čtvrtka mužů už sedět, dnes jsem byla i na praxi v nemocnici a už me to nijak neomezuje a neboli, ale od pondělí do středy jsem zažila i deprese, měla jsem tolik plánu a povinnosti a místo toho jsem ležela jak lazar. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí