Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
23.3.16 15:12

Ahoj první týden pro mě peklo 8o ale je to individuální podle velikosti zákroku, já dostala Novalgin, v lékárně mi řekly pokud nebudu muset tak ať ho neberu, ale byla jsem za něho ráda, brala jsem ho první 3dny, 10den úleva a pak jsem jakštakš fungovala normálně, první 4dny jsem měla dovču pak jeden den v práci a fičela jsem na nemocenskou na týden :pankac: pak to bylo každým dnem o kousek lepší, dnes jsem 10týdnů po a úplně super, funguju, běhám, jezdím na kole, sex začíná najíždět do starých kolejí :kytka: jsem hrozně spokojená, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.3.16 20:42

@pussi Díky za informace! Já jdu příští pátek, zrovna na apríl to vyšlo, snad to nebude průšvih :) Budu muset pak hned normálně fungovat, vodit dítě do školky, nakupovat atd. Moc léků proti bolesti mi asi nenapíšou, stále ještě 1× denně kojím. Moc závidím, že už můžeš psát v minulém čase o tom, jaké to bylo! Taky se na to těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.16 16:39

Anestezie

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo neví jestli mi operaci udělají i po tom ze mám nízkou hladinu železa spěchá to v Úterý mám nastupovat

• Citovat
  • Upravit
2
24.4.16 16:57
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo neví jestli mi operaci udělají i po tom ze mám nízkou hladinu hemoglobinu spěchá to v Úterý mám nastupovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.4.16 21:45

@Kata17 Pokud máte v pořádku srážlivost a ostatní hodnoty kr. obrazu, tak nejspíš udělají. Zavolejte si tam zítra a domluvte se. Já měla několik hodnot mimo ty referenční z tabulky (leukocyty, lymfocyty) a nevzali mě. Konzultovala jsem taky po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.5.16 21:43

Děkuji za radu už jsem po operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.5.16 11:34

@Kata17 To vám závidím! Já půjdu snad na konci května. Dalo se to vydržet? A jaké je pak hojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 20:14

Ahojte,

táto diskusia ma konečne dokopala k operácii, ktorú som akurát dnes absolvovala. Bolo to všetko v lokálnej anestézii, ktorá teda bolela ako svina, keď mi ju pichali :D keď už jej účinky odzneli, tak som začala cítiť také pobolievanie, no nie je to také strašne ako som čakala. Je to iba take občasné pálenie a trochu ako keby ste si ju udreli, ale fakt sa to zatiaľ dá vydržať, uvidím aká bude noc. Trošku mi to krváca, mala som to aj dosť opuchnuté, ale odporučili mi kúpiť si Aescin, ktory je práve proti opuchom (otokom) a celkom zabral. Mam kúpený aj Brufen, ale ten si dám asi až na noc pre istotu. Sprchujem po každej toalete, natieram roztokom Betadine a aj masťou Betadine. A tiež mam nákazane robiť repíkové obklady. Pozerala som sa do zrkadla, vyzerá to fakt hrozne aké to je červené :mrgreen: ale už sa teším na to, ako to bude vyzerať keď sa to zahojí, lebo už teraz mi nič netrčí, tak verím že budem spokojná :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.16 06:09

666

Ahoj.. tak se taky podelim, jsem uplne vystresla. V utery jsem byla na zakroku, doktor rikal ze to vypada dobre, ze se to bude dobre hojit… dalsi den jsem objevila takovou bouli za pochvou, asi plnou krve nebo ceho.. volala jsem do ordinace, pry je to celkem normalni (i kdyz jsem se to nikde nedocetla). Vecer mi to zacalo pekne krvacet, dnesni noc byla teda top. Nevzala jsem si uz vlozku na spani, jen rucnik pod sebe. Vzbudilo me vlhko, krev na matraci, na dece.. normalne to kape kap kap.. Dneska jdu na kontrolu.. no reknu vam, ze dneska kdybych umela vracet cas, tak to udelam. :,( :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.16 09:47

666

Tak ted jsem se vratila z kontroly.. bud je doktor fakt velkej optimista, nebo jsem trochu vysilovala. Pry se to hoji „moc hezky“ ale je pod tim modrina a ta se vytlacuje ven. I mi to kreslil ale stejne mam v hlave zmatek.. i kdyz trochu me uklidnil. :roll:

• Citovat
  • Upravit
65
24.5.16 11:43

Holky, děkuju všem, co sem napsaly svoje příspěvk o labioplastice. Já se snad za 3 dny konečně taky dočkám! Hurá! Držte se a at´ jste s výsledkem spokojené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.16 22:49

Byla jsem a super!

Tak já mam tedy 14 dní po a jsem moc spokojná otok mi splackával 10 dní zhruba, musím řict, že jsem už ted s výsledkem spokojená, moje bývalá vagína, nebyla ošklivá, žáden mindrák, asi jsem natrefila v životě na samé úchyly nebo já nevím, protože každý byl vyjevený, jakou mám prý krasnou… no, ale chtěla jsem mít jen čárečku. No a tak jsem si nechala udělat i transfer tuku do velkých stydkých pysků, no a je to fajn, labia mi uřízl uplně no a velké vysky naplnil tukem… vysledek boží mám ji zase jako malá holčička, bylo to bezbolestné. Doporučuji na Brandejs, doktora Miloše Křižka, zákrok sice stál 71 000, ale bala bych se ho podstoupit někde za 9000… je hlavně zakopaný pes v tom, jak řežou labia, někdo to prostě dělá tak že pod klitorisem uřeže pysky a výsledek pak je takový, že to vypadá jako malý penis! Videla jsem to u kamaradky. Takže jsem pečlivě vybírala doktora, který mi vysvětlil že se to musí dělat nějak do trojuhelníku, pak to nejde vidět, že máte vagínu po plastice. Takže všem přeji štěstí a určitě do toho. Těším se na svůj prní sex!!! :srdce: :srdce: :pankac: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2
28.8.16 20:26

Ahoj holky prosím vás jakým stylem vám byla labioplastika provedena? prý každý chirurg preferuje něco jiného, já mám seřízlou spodní část a oblast klitorisu je netknutá. Po výkonu jsem skoro 3 týdny. Otoky, krvácení to vše už je za mnou…ale oblast poštěváčku je pořád nateklá..respektive nevím zda se jedná o otok nebo to tak už zůstane…to co tam zbylo, bylo sešito a teď to vypadá jako malý penis nebo jak to popsat…chirurg byl spokojen a já také..ale myslela jsem, že mi to ještě splaskne..teď se začínám bát že to tak zůstane… a taky by mě zajímalo, zda si vás po té době několika měsíců (po úplném zhojení) opět přizvali na kontrolu nebo už to čistě záleží na mě, pokud budu chtít reoperaci :zed: Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.8.16 20:40

@britu Já mám seřízlé pysky po celé délce, u klitorisu mi nic lékař nedělal. Výsledek je skvělý. Byla jsem na 1 kontrole asi po 3 týdnech a pak už jsem znovu nemusela. Jsem po zákroku 3 měsíce. Počkala bych ještě tak měsíc a pak už by měl být vidět skutečný výsledek, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.8.16 15:26

Každá bude do hladka vyholená a každá bude mít stejnou kundičku přesně podle standardu dnešní doby? Ježiš holky neblázněte. Milujeme vás proto, že jste každá jiná, né proto, že jste všechny stejné. Pokud nemáte vleklé gynekologické obtíže s velkými pysky, tak opravdu není žádný rozumný důvod chodit na labioplastiku.
Měl jsem přes 30 žen a mohu říct, že opravdu každá je dole jiná a to je dobře. Jak by se vám líbilo, kdyby každý muž měl stejnou velikost penisu, stejný tvar, stejnou šířku, stejně vyholení?
Měl jsem ženu i s opravdu hodně velkými stydkými pysky a ta se v posteli dost styděla, když to pak se mnou překonala, tak z ní vylezlo, že se za to začala stydět až, když do ní muž pravidelně rýpal, že má pysky jak dva řízky. Pokud Vám tohle někdo říká, tak si radši najděte jiného, protože každá z vás je svým způsobem krásná a to i tam dole a právě ta rozdílnost žen je úžasná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí