Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.10.15 21:19

Ahoj dámy,
tak se také přidám k úspěšně odoperovaným odvážným :hug:
Dnes jsem pátý den po labioplastice a můžu říct, že pocity jsou dost smíšené :roll:
Na jednu stranu jsem ráda, že jsem se konečně po 5 letech odhodlala, ale na druhou se začínám čím dál tím víc obávat výsledku.
Byla jsem jen na jedné straně. Kromě injekcí jsem necítila nic, den po operaci to tedy bolelo neskutečně, ale od druhého dne funguju naprosto normálně, dokonce jsem zvládla 10ti hodinovou cestu autobusem.
Modřiny, ani otok neřeším, je jasné, že to bude všelijak barevné a velké, co mě ale dost děsí je, že v místě stehů mám jakoby „díru“.. Řezala mě klasickou klínovou metodou, tedy vyříznout kousek a sešít dva kousky k sobě. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to takové rozjeté. Ale zároveň to nekrvácí, ani nebolí. Myslíte, že se to ještě srovná? Máte některá zkušenost? :nevim:
Děkuji moc za odpovědi a přeji krásný večer! :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.15 12:00

@MalinovaEli Ahoj, myslím, že se to ještě může určitě srovnat, popř. by se doupravilo později, toho bych se nebála ;) já mám podélný řez, takže takovou zkušenost nemám, spíš se mi stalo, že jsem jednu stranu měla mnohem víc oteklou i po těch 14ti dnech a jednou ráno jsem zjistila, že krev skrz ránu prosakuje, tak jsem z toho byla celkem vystresovaná, zrovna jsem ten den šla na KO, vše bylo v pořádku, šlo pravděpodobně o hematom, je pravda, že od toho krvácení splaskl o dost i ten opuch, tak jsem teď mnohem klidnější…

Jinak tě obdivuju, že jsi i tak brzy po operaci byla schopná normálně fungovat, to u mě vůbec nehrozila, každej jsme fakt jinej :-)

Monika

• Citovat
  • Upravit
7240
31.10.15 15:12

Holky a máte obě strany naprosto stejné? Myslím samozřejmě když opadne otok, zahojí se to - prostě konečný výsledek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.15 16:06
@MalinovaEli píše:
Ahoj dámy,
tak se také přidám k úspěšně odoperovaným odvážným :hug:
Dnes jsem pátý den po labioplastice a můžu říct, že pocity jsou dost smíšené :roll:
Na jednu stranu jsem ráda, že jsem se konečně po 5 letech odhodlala, ale na druhou se začínám čím dál tím víc obávat výsledku.
Byla jsem jen na jedné straně. Kromě injekcí jsem necítila nic, den po operaci to tedy bolelo neskutečně, ale od druhého dne funguju naprosto normálně, dokonce jsem zvládla 10ti hodinovou cestu autobusem.
Modřiny, ani otok neřeším, je jasné, že to bude všelijak barevné a velké, co mě ale dost děsí je, že v místě stehů mám jakoby „díru“.. Řezala mě klasickou klínovou metodou, tedy vyříznout kousek a sešít dva kousky k sobě. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to takové rozjeté. Ale zároveň to nekrvácí, ani nebolí. Myslíte, že se to ještě srovná? Máte některá zkušenost? :nevim:
Děkuji moc za odpovědi a přeji krásný večer! :mavam: :srdce:

Ono na to nechce moc koukat, dokud se to fakt nevyhojí. Jednak jsou tam otoky, jednak modřiny, splaskává to a vstřebává se to postupně. Rovnat se to bude ještě dlouho, do konečného tvaru bych to odhadla tak 4 měsíce, ale i tak po měsíci uvidíš, jestli a jak je to stejnoměrný. Já to teda měla hodně a s operací jsem opravdu spokojená, je to teď dva roky co jsem byla. Měla jsem SP dlouhé od mládí, ale samozřejmě porod a pak věk tak to bylo horší a horší a protože jsem sportovně aktivní, tak mi to překáželo a různě vadilo, odíralo. Jsem fakt ráda že jsem do toho šla. Co se týká hojení tak po každém wc omývat jak to jde, hodně větrat, ať k tomu jde vzduch. Já už pak chodila do práce a v pohodě, jen jsem prostě opatrně seděla - ono to vůbec chce být opatrná. Ale fakt nelituju.
Nevím teda - já měla jinou metodu, ne ten klín - jestli tedy se ti ten steh neuvolnil? Možná by bylo dobré konzultovat s tou Dr. V tvém případě kdyby to uvolněný bylo, tak by se to asi rozjelo a nebylo to hezký. Jinak netu se dá dohledat spoustu diskuzí holek co to podstoupily a měli různé dotazy a problémy okolo hojení, tak zkus pohledat. Něco je na myslím plastika.cz a nebo jestli nenajdeš tak napiš, já to zkusím dohledat, teď už tam nechodím, ale projetý jsem to měla hodně :-).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.15 20:12

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat, jak dlouho po labce jste měli první sex a jaké to bylo, jestli jste cítili bolest, pnutí apod.? nebo úplně v pohodě? Díky za info…

• Citovat
  • Upravit
2.11.15 21:58

Reklamace?

Dobrý večer :)
Damy moje, tak se asi chybicka vloudila.
Doufam, ze vas zadnou nepohorsi fotka, jednoduse nevim jak to popsat slovy :(
Otazka je jasna-mam narok na reklamaci? Nehlede na to, ze je pysk porad o dost vetsi nez ten druhy. Jsou tam stale stehy, tak se nelekejte :D
Dekuji, mejte se krasne,
Vase Eli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.15 07:04
@MalinovaEli píše:
Otazka je jasna-mam narok na reklamaci? Nehlede na to, ze je pysk porad o dost vetsi nez ten druhy. Jsou tam stale stehy, tak se nelekejte :D
Dekuji, mejte se krasne,
Vase Eli :)

Evi, šla bych hned k Dr. kdo to dělal. Třeba to lze ještě napravit. Takhle to vypadá, že povolily ty nejdůležitější stehy, co měly držet ty strany dohromady. Určitě to tak být nemá, mělo to být u sebe. To už by bylo lepší, kdyby to jednoduše zkrátili. Mě to přijde teda už dost vyhojený. Jinak ono se to ještě bude měnit, trochu tvar a i velikost, ty jizvy jsou přece jen tak krátce po zákroku tuhý a tak to vypadá trochu jinak. Nicméně tady je to jasný :-(.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.15 09:55
@MalinovaEli píše:
Dekuji, mejte se krasne,
Vase Eli :)

Podle mě se ti taky rozjely ty stehy, jde vidět, že je to v místě, kde to mělo být sešité… na reklamaci podle mě určitě nárok máš… jinak ten tvar se ještě bude měnit, takže nesouměrnost bych zatím neřešila..

M.

• Citovat
  • Upravit
3.11.15 09:58

❤️

Moc dekuji za reakci ❤️
Problem je, ze bydlim ve Svycarsku, takze se s pani doktorkou dohaduju jen pomoci mejlu. Je to uz v podtstate uplne zahojene, takze po tom, co jsem ji poslala fotku mi stejne rekla, ze musime pockat minimalne mesic, nez se to uplne zhoji, potom to pry muzeme sesit. To mam teda radost, ze budu muset znovu podstupovat ty injekce a bolest po.. :zed:
Take mi psala, ze sesiti nebude stat nic, ale co kdyz ho chci jeste vice seriznout, jelikoz stale precuhuje? :think: Ja proste musim mit vzdycky neco extra :roll:
Nechapu, ze jsem si jeste nezvykla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 13:22

Odpověď

Tak došla odpověď od paní doktorky, musím říct, že mě celkem potěšila :dance:
DR.:
Nepohrnu se ihned do dalšího zmenšení. Rozhodně sešijeme po částečném odříznutí okrajů zahojené ale rozdvojené rány. I tím pádem se to zmenší. Jasně ale říkám že totální souměrnost nedokážu. Celá plastika labií je o odstranění obtíží. P. S nic platit nebudete
No, můžu říct, že se těším stejně tak moc jako před první operací :D tak doufám, že to tentokrát dopadne dobře :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.15 19:20
@MalinovaEli píše:
Tak došla odpověď od paní doktorky, musím říct, že mě celkem potěšila :dance:
DR.:
Nepohrnu se ihned do dalšího zmenšení. Rozhodně sešijeme po částečném odříznutí okrajů zahojené ale rozdvojené rány. I tím pádem se to zmenší. Jasně ale říkám že totální souměrnost nedokážu. Celá plastika labií je o odstranění obtíží. P. S nic platit nebudete
No, můžu říct, že se těším stejně tak moc jako před první operací :D tak doufám, že to tentokrát dopadne dobře :think: :mavam:

Evi, tak si myslím, že když se to sešije, že se to zmenší. No, já nevím, jak jsi to měla velké, já fakt hodně - tlusté i dlouhé. Dr. mi je zkrátil, sice pořád trochu vyčuhují, ale mě se to líbí, podle mě by to skryté být ani nemohlo (aspoň v mém případě). Takže nevím, jestli u tebe by to šlo že by se to skrylo - nakonec ale když to bude zkrácené k velkým SP, tak je to v pohodě, ne?

• Citovat
  • Upravit
4.11.15 15:40

Ano snad ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.15 18:17
@Anonymní píše:
Evi, tak si myslím, že když se to sešije, že se to zmenší. No, já nevím, jak jsi to měla velké, já fakt hodně - tlusté i dlouhé. Dr. mi je zkrátil, sice pořád trochu vyčuhují, ale mě se to líbí, podle mě by to skryté být ani nemohlo (aspoň v mém případě). Takže nevím, jestli u tebe by to šlo že by se to skrylo - nakonec ale když to bude zkrácené k velkým SP, tak je to v pohodě, ne?

A máš na mysli, že vyčuhují i když stojíš? Je fakt, že v některých případech to podle mě fakt nejde, záleží na více faktorech, jak jsou velké i ty velké SP, apod…

Monika

• Citovat
  • Upravit
5.11.15 17:40

Ahoj slečny, dámy… je mi 24 let a velice vážně o tomto také uvažuji… už to trvá dva roky co nad tím přemýšlím a jelikož jsem po vysoké začala pracovat až teď myslím, že je taktéž vhodná doba na to našetřit :-) mám nekolik otázek a budu ráda za odpovědi. Když jste o labioplastiku začaly jevit zájem šli jste ke gynekologovi nebo kam? :-) také mě zajímají cenové relace… kolik to celkově stálo :-) a třetí věc mě zajímá, slyšela jsem že některé ordinace mají udělanou galerii fotografii, kde jste si vybrala jak chcete aby vaše vagina vypadala a podle toho se to nějak udělalo, měl to někdo tak? :-) nechci být uplně bez pysků něco málo bych si tam chtěla nechat.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 19:23
@Anonymní píše:
A máš na mysli, že vyčuhují i když stojíš? Je fakt, že v některých případech to podle mě fakt nejde, záleží na více faktorech, jak jsou velké i ty velké SP, apod…Monika

Ano, jsou vidět i když stojím. Aby to nebylo, to by je musel leda úplně užíznout. Nicméně já jsem takto fakt spokojená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa