Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.8.14 12:26
@Anonymní píše:
Sama, nejdříve mi řekli, že to má posoudit gynekoložka a když uzná, že zákrok potřebuji, uhradí to. Bavila jsem se sní o tom a ta mi řekla, že to musí rozhodnout psycholožka, ale ta o tom nic nevěděla, takže to platí mamka. Bude to s celkovou narkozou za cca 24 000 Kč. :|

Ahoj, tak vysledek je super (psala jsem o te operaci s Hirnakem nad tebou). Uz je to davno zahojeny, nahore to splasklo a sex je uplne o necem jinem! :potlesk: Jen teda stehy samy skoro vubec nevypadaly, doktor mi je po trech tydnech vytahoval sam a nektere byly neprijemne (nic co by se nedalo snest, ale stipalo to). Me to za ty penize stalo a platila jsem to samo ze sveho. Ono se to malokdy uznava jako problem :| Hodne stesti v srpnu a niceho se neboj, Hirnak to umi (jen doufam, ze to mas v celk. narokoze - je to urcite pohodlnejsi nez si to nechat jen opichat okolo injekci). Dej pak vedet.,.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.14 20:01

Ahoj, dnes jsem byla na konzultaci ohledně modelace ženského genitálu (prý je to rozdíl než labioplastika, která jen v podstatě šmiká), a doktor řekl cenu 18.000,– zákrok, 5.000,– celková narkóza, 2,500,– pobyt přes noc na klinice, takže přes 25.000,– celkem. Přijde mi to strašně moc!
Chtěla jsem jet sem: http://www.sanatorium-kolin.cz/…hirurgie.php
Byl jste někdo u Mudr. Svobody?
 H.

• Citovat
  • Upravit
1
25.10.14 21:15

Ahoj holky, četla jsem tady nekde, že tenhle zakrok nekomu uhradila pojistovna…jak to chodi? musim předtím navštívit svého gynekologa a řešit to přes nej nebo stači, aby mi něco pro pojišťovnu napsal chirurg u ktereho si ten zákrok budu nechávat delat? nemá někdo zkušenosti s OZP..jestli tohle hradí nebo ne? moc díík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 12:16

Ahoj,
jsem 5.den po labioplastice. Modřiny nemám, jen každým dnem více oteklé. Což jsem čekala. Ale dnes mě zarazily na operovaných pyscích malé tvrdé vřídky, svědivé a trochu bolestivé. Skoro mi to přijde jak herpes!! Ale já na opary téměř netrpím. Může to být ono???
Volala jsem na kliniku, prý by to nemělo být, a může to být i od rostoucích chloupků či krevní sraženiny-koagula.
Měl jste někdo? na kontrolu jdu v pondělí, tedy za tři dny. Také beru Wobenzym.
Sprchuju pouze v čisté vodě, na radu lékaře.
Anonymní Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.14 19:32

@Miroslavk ahoj,tak me musel presit jednu stranu, prvni den to hodne krvacelo a to by nemelo…
jak si dloho po zakroku?

• Citovat
  • Upravit
2
29.3.15 23:45

Hrazení pojišťovnou

Ahoj Lali…též jsem u OZP a nedávno jsem vznesla dotaz a možná mám pro Tebe a další slečny radostnou zprávu… odpoveď: zdravotní výkon 6431 7 - resekce malých stydkých pysků s plastickou úpravou – je v Seznamu zdravotních výkonů (Vyhláška MZ ČR č.326/2014 Sb.)je hrazen z veřejného zdravotního pojištění.

Ještě jsem se po tom dále nepídila, ale vypadá to, že je to novinka z roku 2014…to by bylo fajn, protože zbytečné tisíce na plastiku nemám, ale takhle… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
31.3.15 19:53

No konečně pojišťovna co to platí bez zbytečných problémů. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.15 13:08

Ahoj holky, jsem den po labioplastice a okolo klitorisu mám tmavší místečko, nevím jestli je to normální nebo jestli se mi tam nedělá hematom. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevím jestli se to vstřebá nebo jít na kontrolu dříve, jsem objednaná až za týden na kontrolu. Jinak včera operace byla v lokálním umrtvení a v pohodě, sice divný pocit a nervy jsem měla pořádné, ale dalo se to, nic nebolelo, jen ta první injekce. Teď to ani nebolí ani nekrvácí a normálně funguji, jen normálě sednout nemůžu, ale raději jsem si vzala týden volno ať se to dobře hojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.4.15 16:06

Ahoj Markét a jak jsi to měla s placením, měla jsi to přes pojišťovnu??? samozřejmě přeju brzké uzdravení a hlavně hodně spokojenosti a plně užívej změnu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.15 11:36

Nene platila jsem si to sama, v Brně na Bodyestet, stálo to 15tis. v lok. umrtvení, narkoza by byla ještě dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.15 20:56

Ahoj Marky, dneska jsem byla taktéž na labioplastice, chtěla jsem se tě zeptat, jak to zvládáš, bolí tě to stále? Krvácelo ti to ten den hodně? Docela dost mi teče krev a mám z toho ještě teď hrozný nervy :zed: doufám, že to zítra bude lepší, jen nevím, jestli můžu jít normálně do školy, nebo se na to mám ještě vyprdnout :| co myslíš? Teď to teda tam dole vypadá dost hrozivě :mrgreen: tak doufám, že otok a krvácení co nejdřívě zmizí, a tobě přeji brzké zahojení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 00:09

Ahoj Anet, mě to po té operaci moc nekrvácelo a ani nebolelo, vůbec jsem nepotřebovala prášky proti bolesti, až tak po třech dnech to začalo bolet, ale ne nějak moc, myslela jsem, že to bude mnohem horší. Já si vzala raději týden volna, ale doma jsem byla tak tři dny, pak už jsem normálně fungovala, jen sedět jsem musela opatrně. Nateklé to bylo šíleně teda, ale teď je to už týden a otok o hodně splasknul, zítra jdu na kontrolu, tak snad to bude dobrý. Ale ještě pořád trošku prosakuje krev, nosím intimky a trošku špiním stále a stehy zatím ještě nevypadly. Po té operaci bych raději asi byla doma, asopoň ten den, pak uvidíš, jak tě to bude bolet, ale dalo se s tím normálně fungovat a nikdo nic nepoznal hned po operaci, ale spíš jsem měla strach, aby se mi tam nerozjely stehy nebo něco a taky když jsem šla na wc, tak hned do sprchy umýt to, kvůli infekci, tak ta hygiena se dodržuje špatně, když to nemáš kde umýt:-)
Tak ať se dobře hojí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 11:22

Dneska už naštěstí krev tolik neteče:) rozhodla jsem se tedy podívat se pravdě do očí :mrgreen: jednu stranu mám uplně modrou, nevím jestli je to normální nebo zavolat do nemocnice :/ zatím to vypadá ještě hůř než včera, přirovnávám to k černošce po desátém botoxu :mrgreen: uvidíme co bude dál :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 19:24

Neboj, já to taky měla úplně šílené a taky jedna strana modrá, fialová, no děs, taky jsem začala stresovat a už chtěla jet na kliniku, ale postupně to mizelo a otok taky, po týdnu je to mnohem lepší, že už se na to dá i podívat a nezděsím se:-D Pomohlo mi na ten otok ledovat to, jinak na to nic nedávám a pokud to jde, tak jsem na ostro, doma teda jen:-) a i přes noc, ale to až nějak po třetím dnu, to už tak neprosakovala krev. Dneska jsem byla na kontrole a je to ok, tak jsem se uklidnila, pořád se mi tam totiž něco nezdálo:-D Ale i teď po týdnu mám pořád intimku a vždycky trošku krve ještě prosákne. Už aby to bylo ok. A bolí tě to? Jo a uřízli ti jen pysky nebo i kolem klitorisu? Mě i kolem toho klitorisu a tam se mi zdá, že se to hoodně blbě hojí a děsně citlivé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 21:05

Alespoň jsi mě uklidnila, fakt jsem nevěděla jestli mám začít brečet nebo začít hystericky křičet :mrgreen: musí se zachovat chladná hlava a hlavně mít trpělivost no :mrgreen: od té doby jsem se na to už radši ani nedívala protože je to fakt šílený! :-D taky leduju co to jde, právě jsem i různě četla, že se používají i mastičky na otoky, tu jsem ani nedostala a akorát mi dali čistící pěnu a doporučili ty sedací koupele:) Pořád je to asi nateklé i po tom týdnu že? Také nemůžu nic chtít po jednom dni zákroku, ale tohle jsem vážně nečekala, ale po přečtení spooousty recenzí jsem ráda, že v tom nejsem sama :-D docela to zatím bolí no :-/ příjde mi, že mi to také vzali i kolem toho klitorisu navíc mi pan doktor ještě ten klitoris vyvýšil více nahoru, že jsem ho prý měla hodně uvnitř, což mi problémy jako nedělalo, ale říkal, že teď by to mělo být ještě lepší, no tak jsem na to velice zvědavá :-D jak říkám, zatím se to fakt hodnotit nedá, protože nic horšího jsem teda zatím neviděla než toto :-D nechápu, jak to někdo může mít už druhý den dobré :-D hlavně mám strach aby se neudělal ten hematom, ale to snad ne. Musím prostě pevně věřit, že je to modřina, která za pár dní zmizí :-D přítelovi stačilo včera vidět jen tu vložku od krve a už se kácel. Kdyby to viděl dneska, asi by dostal infarkt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí