Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.14 17:28
@Anonymní píše:
@Moňouss ja byla na operaci 6.3. a jedna strana je jeste natekla, byla 2× opravovana, tak to bude trvat trosku dele…
ja si myslim, ze dva mesice je docela dlouha doba a ten vysledek by mel byt uz docela jasny :think:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 13:40

Taky přidám svou troškou do mlýna.
Byla jsem na labio v lokální narkoze v Brně u Mudr. Justana (po tom, co jsem na něj slyšela samou chválu) a bohužel u mně nastaly komplikace. Po zákroku jsem v klidu odešla po svých (bydlím cca 5 min od kliniky) a rána mi začala strašně krvácet (chvíli krev kapala, chvíli tekla čůrkem), silná noční vložka mi protekla za chvíli, navíc jsem se zrovna hned nemohla dovolat na kliniku (pátek odpoledne)… opravdu šílený zážitek, ránu mi tedy přešívali. Nicméně jsem 3. den po a zatím to vypadá celkem dobře (na té přešívané straně mám trochu otok, druhá je lepší, z rány se ještě trošku krev uvolňuje, ale s vložkou ok, zatím rána nebolí).
Měla bych dotaz na slečnu/paní, která tady také psala, že jí ránu přešívali, jak vypadá finální výsledek (na té přešívané straně)? Jen abych věděla, co čekat, zatím je to takové fialové, nateklé, ale doufám, že se to spraví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 19:16

Ahoj, ja jsem 3 tydny po a ta prava strana co byla presivana je jeste trosku natekla, ale to se srovna… uz ted to vypada dobre.
na leve uz nemam stehy, ale na prave jeste jmalo jo. nastesti uz muzu nosit i tanga a nic neboli :lol: me ta prava strana prosakovala asi 14 dni..
doporucuji hodne vetrat a po vysprchovani jsem misto vyfoukala fenem, aby to bylo hlavne suche ;)
ted ze zacatku muzes ledovat a tim to krvaceni bude mensi a i otok, staci 2× za den.
ja vim, ze ten finalni vysledek muze byt taky az za 2 mesice.

jak ti to presival :?: byla injekce nebo ne :?:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 19:19

Ja teda kdyz jsem mela ten hematom a zacalo to krvace a ja kolabovala, tak to bylo opravdu hrozne… jsem myslela, ze umiram :|
nastesti to spatne je pryc a klidne bych to podstoupila znovu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 19:45

Já jsem z toho popravdě byla taky dost špatná, když ze mě ta krev začala téct (obecně špatně snáším pohled na krev, navíc jsem také věděla, že začnu kolabovat - to naštěstí až u doktora). Mně teda při přešití píchnul znovu umrtvovací injekci (jednak ta rána sama o sobě více bolela, jak už byla „rozřezaná“ a jednak i psychika - jakmile jsem věděla, že to není v pořádku, tak mě to jakoby začalo více bolet).
Myslím, že to budu mít dost podobné - ta levá strana už teď vypadá lépe (menší otok, není tak fialová apod.) než ta pravá - přešívaná.
A ještě dotaz k tomu ledování - stačí fakt pouze 2× denně (třeba hoďku ráno, hoďku večer)? Já teď leduju skoro nonstop (samozřejmě kromě doby, kdy nemůžu v klidu sedět nebo ležet) a jako je to v té oblasti fajn, ale jinak mi je strašná zima (a to jsem jinak nabalená v teplé mikině).
A ještě jeden dotaz - chodila jsi i když to prosakovalo na ostro? Já zatím chodím spíš v kalhotkách s vložkou, najednu stranu si myslím, že na ostro je to lepší (aby to větralo) na druhou stranu se ale bojím, že tu krev, která mi prosakuje budu mít všude (třeba když si ve škole sednu, že pak budu mít krvavý flek na sukni+krev na židli).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 20:00

Ledovat jsem mela 2× za den tak pul hodky.ja jsem ze zacatku vlozku nosila, ale kdyz jsem leze, tak jsem mela pod sebou vlozku a jeste detskou podlozky(kdyby nahodou)a vetrala… to vetrani je dulezite :!
me byla taky porad zima, jak jsem hodne krvacela :| koupila jsem si zelezo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 20:03

Jj, pro železo už se zítra chystám :).
Super, tak to budu ledovat méně :).
Moc děkuji za odpověď (sice jsem spoustu věcí měla teoreticky nastudovaných už předem, ale až po zákroku jsem zjistila, že vlastně pořádně nevím, co a jak).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 20:21

Ja to taky mela nastudovane, ale ty problemy co jsem mela ja, tak nikdo nemel :mrgreen:
kdyz budes neco potrebovat vedet, tak napis ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.14 00:20

Ahoj holky :)
Je mi 18 let, v cervenci budu rodit. Az to budu mit vsechno za sebou, rada bych sla na labioplastiku. Tam dole me to trápí uz asi od 15ti let. Nikdy jsem neměla kvůli tomu sex za světla. Mam to takovy jiny nez všechny ostatní holky. Jeden pysčík mam uplne malej krasnej a druhej je velkej, uplne mi tam planda. Vypada to hrozne. Žádný partner si zatim nestěžoval ale stejne. Me to prostě hodne vadi. Tak se chci zeptat vas, za jak dlouho po porodu asi budu moct operaci podstoupit? Jaka je podle vas nejlepsi klinika a jaci doktoři? Penize ani misto kliniky nehrajou roli. Hlavne mi zalezi na doporučení. Predemm moc diky za odpovědi ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.14 09:53

Ahoj, tak to bohuzel netusim, za jak dlouho po porodu muzes jit na operaci :think: to ti poradi na plastice.
ja bych asi sla na operaci do Vinohradske nemocnice na plastiku, jsou tam fakt dobry.
ja tam bohuzel nemohla(nechtela),delala tam tchyne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.14 13:18

Ok tak diky za radu :))

• Citovat
  • Upravit
20
4.4.14 20:10

Holky, jsem 2hod po labioplastice a na jedne strane mi z toho kape krev. Ve sprse tece curkem. Je to oK? Propada trochu panice. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 21:13

Já jsem na ní nebyla, tak nevím, ale chystám se po porodu, chci se jen zeptat, bolí to jak se to začíná hojit?..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.14 21:55

Je normální že vám to nechali kolem poštěváčku jen a jinak ty pysky uřízly celé? je to divný že to tam mám prázdny a mam tam jen diru :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.14 23:58

@Luciecb ahoj,nesmi to moc krvacet… aby to kdyz lezis teklo hodne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení