Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1paja
7.10.13 19:06

Ninax89, už je to lepší? Nevěš hlavu, bude se to zlepšovat každým dnem.

• Citovat
  • Upravit
ninax89
8.10.13 18:07

Ahoj, je to už mnohem lepší, je to sice ještě modré ale otok už splaskl. Souměrné to sice není, což už asi ani nebude, ale s tím mě chirurg obeznámil ještě před zákrokem. I tak jsem ale moc spokojená, vypadá to nesrovnatelně líp :) Zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme co pan doktor řekne :)

• Citovat
  • Upravit
1paja
8.10.13 18:21

No tak super. Hele, modré jsem to měla docela dlouho, myslím že týden určitě, ne-li déle. Já to mám taky tak, není to úplně souměrné, ale vůbec to nevypadá blbě, naopak, líbí se mi to a jsem spokojená. Jen už bych to chtěla mít úplně zahojené, abych mohla sportovat. Sice už mě to vůbec nebolí a neobtěžuje, ale jedno místo je potřeba ještě dohojit..

• Citovat
  • Upravit
ninax89
10.10.13 19:38

Přesně tak, taky mě to už nebolí. Chůze úplně v pohodě, krásně se to hojí. Možná občas trošku svědí místečka kde jsou stehy, ale ty jdu za týden vytahovat. Včera jsem byla na kontrole a možná ještě jedno místo tam nahoře bude potřeba trošku upravit aby to vypadalo ještě víc hezky :)Ale to prý až za měsíc, až bude vidět finální výsledek a pak už budu úplně šťastná. Neumím popsat jak moc mi to pomohlo, a jak se cítím mnohem lépe. A u Tebe je to teda taky v pohodě? Můžu se zeptat kolik tě ten zákrok stál?

• Citovat
  • Upravit
1paja
10.10.13 19:54

Tak já měla stehy vstřebatelný. Po necelých třech týdnech byly všechny pryč. Zahojilo se to hezky co se týká šití. Mám tam ale místo, přechod mezi malým a velkým SP a tam mám ranku, která se ještě nezhojila - ale pokračuje to dobře. Opravu myslím potřebovat nebudu, jsem spokojená. Byla jsem v Chrudimi na plastice a v lokálu jsem platila 9 tis. Co ty?

• Citovat
  • Upravit
Anulilinka
11.10.13 00:02

NUTNĚ

Ahoj holky, prosím, procházím stále internet, ale prostě nevím, kam na labioplatiku jít. Jedná se mi o Prahu. Prosím, kde jste byly spokojené nebo kde jsou dobré reference? Zároveň, aby to nebylo za 25000… děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anulilinka
11.10.13 00:03

A doopravdy nezbudou jizvy?

• Citovat
  • Upravit
1paja
11.10.13 17:24

Tak to neporadím, já byla v Chrudimi. Jsem spokojená. Co se týká jizev - ze své zkušenosti zatím nevím, samozřejmě ty jizvy jsou ještě tuhé, ale změkne to jako každá jiná jizva, takže si myslím, že vidět ani cítit to nebude. Už teď to vypadá bezvadně. Jako vidět to asi bude, kdyby to jako někdo zkoumal a svítil na to baterkou :lol: ale jinak si nedovedu představit, JAK by to mělo být vidět… :) Jinak asi je rozdíl, když se labia jen prostě zkrátí, ale u mě byl problém že byla nejen dlouhá, (věk dělá svoje, prostě nic už nedrží jak má), ale taky silná a tlustá, takže mi p. doktor udělal vlastně modelaci „nových“.

• Citovat
  • Upravit
ninax89
12.10.13 10:40

Já platila 10000 zákrok + 350 konzultaci. Tak mi to dělali lokalně. Ale i tak je to ještě ta levnější varianta. :) Jsem štastná že už to mám za sebou, vše už splasklo, normálně funguju :)Co se týče těch stehů, tak doktor říkal, že i když jsou vstřebatelné, tak se nemusí vstřebat vždycky, tak je pak lepší vytáhnout to co zbude. Ale taky to chce ještě dohojit… Jinak v Praze to bude asi vždycky dražší. Zkusila bych nějaké menší město poblíž Prahy.

• Citovat
  • Upravit
1paja
12.10.13 18:13

Jo jo, konzultaci jsem nepočítala, ta byla za 300,–. Zbytky stehů jsem vyndavala, šlo to samo. Při mytí bylo vidět, že vypadávají. Jinak lokálu není třeba se bát, fakt. :)

• Citovat
  • Upravit
1paja
12.10.13 18:17

No a dohojit…ono to jde docela rychle, fakt to šití mám zhojené zcela, ale taky ještě mám jedno místo kde šití nebylo a tam to není..a na jednom SP kde hodně pálili krvácení, tam taky kousek. Ale už se to chýlí ke konci a každý den vidím, že je to lepší. No ale je to skoro měsíc, byla jsem 17. 9..Nebolí to teda vůbec už.

• Citovat
  • Upravit
1
14.10.13 12:15

Ahoj, také přemýšlím už vážně o labioplastice a už jen vybírám kliniku…objednám na konzultaci a může se jít. Nemá některá z vás zkušennosti s Mudr. Zárubou (ústav estetické medicíny - Praha Emauzy) nebo klidně jiného doktora, kterého můžete doporučit?

Co je podle vás lepší? lokální nebo celková anestezie? ovlivňuje to výsledek?
Děkuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1paja
14.10.13 18:23

Já jsem se rozhodla pro lokál přiznám se z finančních důvodů. Ale neměla jsem vůbec problém, žádnou bolest, nic. Pokud jsem trochu pociťovala píchnutí, tak jsem hlásila a hned bylo přidané anestetikum. Jsem spokojená a to fakt hodně, takže u mě to výsledek rozhodně neovlivnilo. Možná záleží na praxi chirurga. Přesto, že mě varoval, že to nemusí být symetrické (a nebylo to ani před zákrokem, tak se to povedlo velmi dobře, nemám vůbec žádné výhrady a to věřím, že zrovna u mne to fakt nebylo jednoduché. Soudím i podle délky výkonu, trvalo to skoro hodinu. Byla jsem ale v Chrudimi, v Praze nevím.

• Citovat
  • Upravit
Monika1111M
15.10.13 16:02

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat u které jste pojištovny, že vám to hradila.

• Citovat
  • Upravit
1paja
15.10.13 18:04

Já jsem určitě nepsala že mi to hradila pojišťovna, plastickou operaci nehradí. Pokud by se výkon dělal na gynekologii, tak snad to lze, ale je třeba si uvědomit, že tam do dělá chirurg bez atestace na plastickou chirurgii,(prostě to uříznou a nikdo se tam s tím podle mě patlat nebude a taky si myslím, že nebude mít zrovna s touto operací takové zkušenosti),projdi diskuze, pokud jsou opravy a problémy, pochopila jsem, že z většiny se to týká právě těchto operací. Já bych do toho tedy nešla. Je to jen můj názor, možná někdo bude mít zkušenost dobrou. Hodně se dočteš na http://www.plasticka-chirurgie.info/diskuze Myslím, že raději ušetřím na něčem jiným než na tomhle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa