Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetulM
26.5.12 21:44

a kolik jste platila?se vsim

• Citovat
  • Upravit
ladybird-ladybird
27.5.12 14:20

já platila 10.000Kč a měla jsem to v celkové narkoze. Když jsem se ptala na lokalní, tak mi to vymluvil, protože potřebuje, aby ty labia byly ve svém přiroz.stavu a on přesně věděl kde co má vzít a navíc, že je to oblast dost prokrvená… že mi tohle nedoporučuje. A jako prospání bylo krátké a pro mne lepší. Mohli si dělat co chtěli a mne to bylo fuk :-)

• Citovat
  • Upravit
1
31.5.12 18:50

zdravím :)) holky máte s touto operací zkušenosti i v Brně? jestli ano tak jaké? moc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ladybird-ladybird
31.5.12 20:53

Já bohužel ne. Byla jsem v Ostravě.

• Citovat
  • Upravit
7240
2.6.12 16:20

@Cath Zkus dr. Poláka, má sice nic moc chování, ale je to odborník na svém místě, práci odvádí výtečnou. A není ani příliš drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 12:19

Zdravím všechny, mám stejný problém a taky přemýšlím o labioplastice, ale nejsem spokojená ani se svými velkými pysky, které bych chtěla také zmenšit, překáží mi to hlavně z estetického hlediska už od puberty, jde to vidět i ve spodním prádle, v plavkách a to mi dost vadí. Žádný partner mi nikdy nic neřekl (z devíti), ale já si na to nikdy bihužel nezvykla. Manželovi jsem se s tímto komplexem svěřila před pár měsíci (jsme spolu 9 let) a hleděl na mě jako bych spadla z višně, že by ho v životě nic takovýho nenapadlo, že jsem dole jiná, že to mám jak všechny (měl asi 8 partnerek) to mě potěšilo :) ale vím, že to tak není… chci to udělat kvůli sobě, kvůli svému pocitu. Zkusím to probrat se svým gynekologem. Ještě bude samozřejmě potřeba sehnat nějaké finance, ale to by neměl být problém. Máte někdo dobrou zkušenost s nějakou klinikou v Brně? M.

• Citovat
  • Upravit
mysicka77
22.10.12 10:04

Ahoj ladybird, jsi spokojená s výsledkem?? co jizvy? Přemýšlím taky o operaci v Ostravě to provádí Lucák že? napiš prosím

• Citovat
  • Upravit
7240
22.10.12 10:07
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, mám stejný problém a taky přemýšlím o labioplastice, ale nejsem spokojená ani se svými velkými pysky, které bych chtěla také zmenšit, překáží mi to hlavně z estetického hlediska už od puberty, jde to vidět i ve spodním prádle, v plavkách a to mi dost vadí. Žádný partner mi nikdy nic neřekl (z devíti), ale já si na to nikdy bihužel nezvykla. Manželovi jsem se s tímto komplexem svěřila před pár měsíci (jsme spolu 9 let) a hleděl na mě jako bych spadla z višně, že by ho v životě nic takovýho nenapadlo, že jsem dole jiná, že to mám jak všechny (měl asi 8 partnerek) to mě potěšilo :) ale vím, že to tak není… chci to udělat kvůli sobě, kvůli svému pocitu. Zkusím to probrat se svým gynekologem. Ještě bude samozřejmě potřeba sehnat nějaké finance, ale to by neměl být problém. Máte někdo dobrou zkušenost s nějakou klinikou v Brně? M.

V Brně je dr. Polák, kamarádka u něj byla. Je laciný, protoe nemá kliniku, jezdí tam jen jednou (tuším) v týdnu, tak má pronajaté dvě místnosti. Ale práci odvádí supr, jen je takový.. no, hrr hrr, v čekárně chaos, neví, co dřív, ale práce supr, na té si dá záležet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ladybird-ladybird
22.10.12 12:49

Ahoj Mysicko. Mne to dělal primář Vřeský v nemocnici v Ostravě. Po přečtení diskusí o Lucákovi se mi k němu nějak nechtělo. A já jsem teda MAX. spokojená. A dnes už není vůbec nic poznat. Neměla jsem žádné problémy, otoky. Vše se hojilo krásně. Ani to nebolelo. Do měsíce jsem hrála na oslavě nohejbal :-)

• Citovat
  • Upravit
ladybird-ladybird
22.10.12 12:53

Mne to taky manžel vymlouval. Ale jak píšeš šla jsem tam kvůli sobě. Takže jsem byla rozhodnutá at se děje cokoliv. A každé, které o tom přemýšlí, tak doporučuji běžte. Není se čeho bát. A výsledek stojí za to a ten pocit si vzít jakékoliv prádlo… :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.12 19:21
@rejžička píše:
V Brně je dr. Polák, kamarádka u něj byla. Je laciný, protoe nemá kliniku, jezdí tam jen jednou (tuším) v týdnu, tak má pronajaté dvě místnosti. Ale práci odvádí supr, jen je takový.. no, hrr hrr, v čekárně chaos, neví, co dřív, ale práce supr, na té si dá záležet. :-)

Díky moc za tip, nevíš prosimtě, na kolik kamarádku zákrok vyšel? Přibližně..?

• Citovat
  • Upravit
7240
24.10.12 06:12
@Anonymní píše:
Díky moc za tip, nevíš prosimtě, na kolik kamarádku zákrok vyšel? Přibližně..?

Heleď, to bych se musela zeptat, ale teď je mimo, až tak za týden dva.. Tuším osm tisíc? Maximálně. Kontroly už jsou zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jamp
25.10.12 12:52

Ahoj holky, byla jsem na tomto zakroku na plasticke klinice, doktor to provadel v lok. umrtveni, ty injekce bolely to je fakt ale pak uz v pohode, asi pul hodky.Byla jsem stastna kdyz se mi to zahojilo a komplexy zmizely, kvalita sexu neporovnatelne vyssi, prozitky intenzivnejsi atd.to se vubec neda porovnat se stavem puvodnim.Koho to trapi, mel by to absolvovat a ne se utesovat nejakou kvetinkou apod. stejne se tech mindraku nezbavi. A navic mam pocit, ze postupem casu, zemske prit.,opotrebovanosti tela apod.se ty pysky natahujou.ja ted nosim co chci, tesne kalhoty atd.nic me nikde netlaci, neskripe a to jen za chvili bolesti a 8.000 kc.

• Citovat
  • Upravit
jamp
25.10.12 12:52

Ahoj holky, byla jsem na tomto zakroku na plasticke klinice, doktor to provadel v lok. umrtveni, ty injekce bolely to je fakt ale pak uz v pohode, asi pul hodky.Byla jsem stastna kdyz se mi to zahojilo a komplexy zmizely, kvalita sexu neporovnatelne vyssi, prozitky intenzivnejsi atd.to se vubec neda porovnat se stavem puvodnim.Koho to trapi, mel by to absolvovat a ne se utesovat nejakou kvetinkou apod. stejne se tech mindraku nezbavi. A navic mam pocit, ze postupem casu, zemske prit.,opotrebovanosti tela apod.se ty pysky natahujou.ja ted nosim co chci, tesne kalhoty atd.nic me nikde netlaci, neskripe a to jen za chvili bolesti a 8.000 kc.

• Citovat
  • Upravit
jamp
25.10.12 12:53

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa