Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
20.4.13 22:08
@veeeronikaa píše:
Ahoj děvčata, také bych ráda přispěla do diskuze, v úterý ráno jsem absolovala labioplastiku v Trutnovské oblastní nemocnici u p. doktora Červíčka. Zákrok si díky celkové anestezii nepamatuju, po probuzení pouze lehké točení hlavy a bolest nijak závratná. Na večer injekce a druhý den ráno domů. Zákrok hradila pojišťovna a nechala jsem si tento zákrok uděat pouze proto, že mi to vadilo v osobním životě, při sexu, sportu a nošení hezkého prádla. Dnes je sobota a rána celkem bolí. Respektive řeže v oblasti stehů jakoby táhne…není to bolestivé při vyprazdňování. Ovšem spánek nebo ohnutí se a pod je velmi nepříjemné. Přisuzuji to hojení a splaskávání otoku ale stejně se mi to celé příliš nezdá. Otok sice splaskává ale přijde mi jako by se přemisťoval.. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji..

Bude to splaskávat nestejnoměrně, toho se nelekej. Copak sis nepročetla diskuze na stránkách o tamto zákroku? Výsledek posuzuj - zkoumej v zrcadle nejdřív po měsíci, ať to má čas trochu se usadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ročník 81
21.4.13 20:34
@Matina2 píše:
TO: ročník 81
Ahojky, taky už delší dobu přemýšlím o labioplastice a zrovna o MUDr. Davidu Štěpánovi. Zkoušela jsem i jiné doktory a někteří chtějí před lokální anestezií vyšetření krve - krevní obraz a srážlivost. Což by šlo přes praktického lékaře (je to náš rodinný lékař) a to je pro mě příliš intimní. MUDr. Štěpán nic takového nechtěl? Všude píšou, že před lokální anestezií nemusíte mít žádné vyšetření. Jo a mám doma malého syna, nebude po zákroku problém se o něj starat? A taky nechci mít po zákroku žádnej doprovod, nebudu to všude hlásit. Dokážu dojeT autem sama domů, ne? DĚKUJI MOC PŘEDEM ZA JAKOUKOLIV INFORMACI.

Nene, žádná předchozí vyšetření dokládat nechtěl.
Ale vzhledem k tomu, že jsem nedávno před tím měla testy na srážlivost u gynekoložky, s klidným svědomím jsem mu prohlásila, že je u mě vše v pořádku, žádné alergie, srážlivost v pořádku, atd. To bylo vše. Od doktora jsem po zákroku odjela normálně tramvají domů - asi 30 minut cesty v MHD. Asi záleží kolik pozornosti tvůj synek bude vyžadovat :) myslím, že je vhodné si moci aspoň ten první den po zákroku doma spíše odpočinout a nikde se moc nehonit. Ale standardní pohyb v domácnosti určitě zvládneš.

• Citovat
  • Upravit
22.4.13 22:55

JSem necelé 4 týdny po zákroku. 1.týden jsem zbalila krabice věcí z bytu na stěhování, druhý týden se stěhovalo do nového domu, a třetí týdenn se vybaluje v domě. MYslím, že je to docela velkej výkon na to, že bych měla být více v klidu. Dalo se to uplně v pohodě zvládnout, psychika taky hrála svojí roli, ale co se týče fyzické námahy tak ze začátku s opatrností a potom bez omezení šlo vše (kromě tahání beden) Nemůžu si to vynachválit. Mudr. Štěpán je fakt dobrej. Pod lokální anestezi bych nešla. I známej doktor musí zachovat lek. tajemství a navíc me se ani neptala na co jdu. a i kdyby, muzes si neco vymyslet. V anesteziologickém dotazníku není nikde psáno co podstupujes. Určitě se toho nebojte. 5-6 týdnů počkat, až se to úplně zahojí, je to den ode dne hezčí a hezří a to si rikám, že už to vypada normálne dost dlouho. otok splaskne a jizva se definitivně zahojí až za 6 týdnů. Mějte se hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 22:59

Domů dojedeš, spíš asi bude problém si sednout to jsem se musela podpírat a držet. Radeji bych si zařídila odvoz, treba od kamarádky. Normálně si sednes az za 2 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Matina2
28.4.13 13:00

nestejná labia po zákroku

Ahojky holky,
jsem pátý den po labioplastice, dělala mi do MUDr. Kučerová v Brně. Zákrok byl v lokálce a krom bolestivé injekce to bylo v pohodě. Večer to trošku bolelo, ale jinak pohoda. Mám dotaz, sice jsem teprve 5. den po zákroku, ale při doteku i pohledu je zřejmé, že jedno labio je menší a druhé větší. Jasně, ještě to pracuje, ale i tak jsem z toho nervozní, že to bylo provedeno špatně. Zítra jdu na kontrolu, tak se na to zeptám. Ale jakákoliv rada od vás mi pomůže. Díky

• Citovat
  • Upravit
28.4.13 18:03

Je to uplně normální. Mela jsem to taky a po 4 týdnech se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Matina2
10.5.13 12:59

Ahojky, jsem tu zase :o) Mám skoro tři týdny po labioplastice a nevím, zda nemám začít litovat toho, že jsem tam vůbec šla. Jedna strana je pěkná, ale ta druhá ne. Vede mi z té jedné strany z rány taková jakoby uzdička nahoru (cysta nebo já nevím) a vypadá to fakt blbě. Jestli to doktorka nějak blbě uřízla nebo co. Máte někdo podobnou zkušenost??? Jestli ano, co s tím? Jít za x měsiců na opravu?? Díky za info.

• Citovat
  • Upravit
13.5.13 22:15

Jsi moc netrpělivá. 3 týdny je krátká doba. Jakoby uzdičku jsem tam taky měla a na obou stranách. Ted jsem 6 týdnů po operaci a nic tam už není. Už byl i první sex… :potlesk: a drandim na kole:) Neboj, je to citlivá sliznice a dlouho se hojí…vyčkej. Konečnej tvar se pořád rýsuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.5.13 22:30

Holky chtěla bych se zeptat, kdo jste byla na labioplastice, tak nemáte nějak narušenou citlivost? A jak Vám zákrok dělali, řekali po celé délce pysků a nebo Vám jakoby vyřízli kousek uprostřed a máte jizvy jakoby postranách? Už se na to dlouho odhodlávám jít a ve středu si jdu k dokrotovi domluvit termín operace a bojim se… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Matina2
14.5.13 12:48

TO: A. aaaaaaaaa
Ahojky, no jsem hrozná, já vím. Mám ty uzdicky taky na obou stranách, ale na ty jedný to vypadá prirozeně a právě na tý druhý ne. Jakoby to jedno labio rozdělovalo na dvě poloviny a teklo mi z toho místa trochu krve. Si říkám, jestli mi tam třeba nerupnul steh nebo tak něco.
Každopádně ti moc děkuju za tvé rady a zkušenosti i informace. Uvidím, co bude dal.

• Citovat
  • Upravit
Teeska
20.5.13 15:26

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli jste ten zákrok předtím probírali se svým gynekologem. Také se chystám co nejdříve na labioplastiku s lokální anesteziía vůbec nevím, kde začít. Jinak má některá z vás zkušenosti s lokálním umrtvením… Kdyžtak prosím napište cenu a místo, kde jste byly :)) Děkuju Tess

• Citovat
  • Upravit
21.5.13 09:33

Do lokálního bych nešla. Před zákrokem jsem mluvila se svým gynekoloem a ten mi doporučil dokrotra, který to dělá. Mudr. Štěpán, Sanus Hradec Králové. Ale nedělá to v lokákním, nedoporucuje to. Cena 0,–, u mě platila pojištovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra 77
21.5.13 11:21

Otazka

Ahoj holky,
uz jsem na tento zakrok objednana, ale taky budu v nemocnici asi 4 dny. Chtela bych se zeptat jestli je tady někdo kdo to tak mel a co asi tak budu v nemocnici všechno potrebovat? Diky!

• Citovat
  • Upravit
Petra 77
21.5.13 11:22

Ahoj,
takze ti to delal primar Stepan? Ja jen ze jsem objednana k nemu. Tak jestli si byla spokojen? Diky!

• Citovat
  • Upravit
Teeska
21.5.13 14:16

Děkuju, asi to udělám podobně a budu doufat za finanční podporu, pro mé rodiče by to bylo finančně náročné. A ještě jsem se chtěla zeptat za jak dlouho vás objednali na zákrok?.. Já jen, že bych už v červenci chtěla být po operaci. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa