Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zvládnout se to určitě dá, doporučuju si vzít hned po propuštění Ibuprofen. Když mě vezl syn domů, přicházelo to k sobě, tak mě to fakt docela začalo bolet. Ale jak jsem si vzala prášek, za chvíli to polevilo. Ve vlaku si můžeš sednout jak budeš potřebovat, nebo stát. Krvácení - no těžko říct, mě to zprvu snad ani neteklo, ale k večeru jsem byla na „velké“ a jak jsem zatlačila, tak to začalo téct a docela mě to vyděsilo. Takže sprcha a ledová voda. Ještě že jsem se doktora ptala, jak hodně to může krvácet, tak jsem svou paniku zvládla…Dnes jsem dva měsíce po. Jsem opravdu spokojená s výsledkem a jsem neméně ráda, že jsem se odhodlala to podstoupit. Měla jsem to udělat dávno.
Ahoj, musím se též podělit o své zkušenosti:), i když jsem na zákroku byla před 3 měsíci. Pamatuji si jak jsem zde tenkrát též četla, zda do toho mám jít či ne:). Když se na celou „akci“ poohlédnu zpětně, tak toho nelituji. Pravda je, že byly i stavy, které opravdu nebyly příjemné. samotná operace byla v pohodě, další den ráno mě propustili. Druhý a třetí den byl ok, ale komplikace nastala až 4. den - vznikla mi na místě krevní sraženina - a ta samozřejmě chtěla ven. Bolelo to teda strašně!! další popis k tomuto dni radši přidávat nebudu, abych ostatní neodstrašila. Další den už to naštěstí bylo dobré a pak už se to postupně jen zlepšovalo. Týden jsem chodila jako kdybych si do kalhot na…:), ale co, za ten výsledek to stálo! Další týden jsem chodila též zvláštně:), 3. a 4. týden byl v pohodě. Byla jsem jinak v Emauzích v Praze a jsem spokojená!
@Bella123 píše:
Ahoj holky, blizko bydliste neni nic, kde by zakrok delali, musim cca 2 hodiny vlakem, myslite, ze se takova cesta da po zakroku zvladnout? Bojim se krvaceni… Dekuji moc!
Je to sešitá rána, navíc silně umrtvená, nic krvácet nebude, neboj. Dej si do kalhotek vložku, silný prášek proti bolesti a bude to ok.
Jsou holky, co cestu domů odřídí a taky to jde.
Ahoj, tak ja jsem se taky rozhodla konecne podstoupit labioplastiku
vaham uz nekolik let a ted budu koncit materskou a je to moje posledni moznost, kdy to podstoupit.
ted mam cas a muzu se jeste valet doma
hlavne to nemusim nikde rikat.
na konzultaci jdu ted v lednu a doufam, ze operace probehne hned v unoru.
je to na plastice v Praze a budu platit 12 000kc v lokalni anestezii
hazim odkaz pro prazandy - http://www.plasticka-chirurgie-vrbicky.cz/cenik-k6
Ahoj, prosim tě, už si šetřím peníze a plánuji operaci, a jak chápu, tak tento problém si měla taky. Zajímalo by mě, jestli ti operovali oba pysky, protože já mám zvětšený pouze jeden na levé straně. Myslíš, že se to může odrazit i na ceně?. Že to bude levnější? Ještě bych se chtěla zeptat, jestli si byla v úplné, nebo jen lokální narkóze? Děkuji ![]()
@Monika1111M píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat u které jste pojištovny, že vám to hradila.
Taky by mě to zajímalo ![]()
To by mě taky moc zajímalo. Jeden mám pouze trošku větší a vyčnívá asi o 3mm, ale ten druhý je oválný a dlouhý opravdu několik cm. Stydím se ve veřejých sprchách, třeba po sportu a pokud v těch sprchách někdo je, tak si tu sprchu raději nechám i na doma. Je to opravdu hrozné. Vadí mi to při chůzi, ne teda vždy, nebo když změním polohu s sedě. O tom jak se v těch záhybech zadržuje pot, sekret a moč snad ani nemluvím. Po půl dni mimo domov, kdy jdu tak třikrát na toaletu už nelibě zaváním.
Před partnerem se nemohu pořádně uvolnit a sex si vůbec ale vůbec neužívám.
jenže když procházím stránky s touhle tématikou, kde odpovídají doktoři, tak ani prý ani hygienické problémy nejsou důvodem k uhrazení zákroku pojišťovnou.
Moje gynekoložka mi řekla něco ve smyslu, že se s tím mám smířit nebo si to zaplatit. Chápu, kdybych ty peníze měla, tak neváhám.
Proto se musím zeptat jestli jsou pojiš´tovny, které to hradí nebo jestli je v Brně gynekolog ochotný napsat zdravotní důvody. Opravdu to není jen rozmar, kdybych je měla jen trošku větší a aspoň souměrné, tak o tom ani nepřemýšlím, to má hodně žen, ale takhle moc visící několik cm?
![]()
Já teda začnu šetřit pro každý případ, ale čím dříve se toho zbavím tím lépe.
A na někoho konkrétního nebo konkrétní pojiš´tovnu se ptám proto, že pochopitlně, když už bych někoho měla děsit s tou ohavností, tak ať je to aspoň k něčemu. Moc se mi nechce se s tím předvádět po celým Brně, aby mi nakonec všichni řekli, že mám smolíka.
Omlouvám se za anonym, ale jinak to vážně nejde.
![]()
Ahojky, dneska sem podstoupila labioplastiku na klinice v Brně u pana doktora Justana. Také mi vyčníval jen jeden pysk a to o 2,5 cm.. měla jsem od gynekoložky napsanou zprávu s tím, že to musí pryč, ale nikoho to nezajímalo, tak jsem si musela zákrok uhradit sama. Pan doktor Justan mi za to, že to byla jen jedna strana a měla jsem lokální umrtvení dal cenu 4.900,– což je opravdu krásná cena. Teď 10 hodin po operaci polehávám, často se sprchuji a sem tam si dám prášek od bolesti. Sice operace s lokálním umrtvením nebyla moc příjemná, spíše naopak, i tak jsem spokojená. Rozhodně do toho jdi
![]()
@Moňouss píše:
Ahojky, dneska sem podstoupila labioplastiku na klinice v Brně u pana doktora Justana. Také mi vyčníval jen jeden pysk a to o 2,5 cm.. měla jsem od gynekoložky napsanou zprávu s tím, že to musí pryč, ale nikoho to nezajímalo, tak jsem si musela zákrok uhradit sama. Pan doktor Justan mi za to, že to byla jen jedna strana a měla jsem lokální umrtvení dal cenu 4.900,– což je opravdu krásná cena. Teď 10 hodin po operaci polehávám, často se sprchuji a sem tam si dám prášek od bolesti. Sice operace s lokálním umrtvením nebyla moc příjemná, spíše naopak, i tak jsem spokojená. Rozhodně do toho jdi![]()
Děkuju za tip. Tak to je krásná cena za odstranění něčeho na čem se příroda tak vyřádila.
Půjdu do toho určitě. Děkuji. ![]()
Holky, mam 14 dnv po operaci a v miste sesiti to mam tvre a stipe me to. Hygienu dodrzuji a misto si mazu mastickou na jizvy. Ani tvar neni nic moc, prijde mi ze tam kde sem si nechala pysk odoperovat, tak ze tam vubeá neni… poradte
Dobrý den, prosím je zde někdo kdo podstoupil labioplastiku u Mudr Vřeského v Ostravě? Moc děkuji, prosím pisněte na email:***@seznam.cz
Tak už jsem objednaná a za 14 dní jdu taky.. bojím se té lokální anestezie, bolí hodně ty injekce? díky
@Anonymní píše:
Tak už jsem objednaná a za 14 dní jdu taky.. bojím se té lokální anestezie, bolí hodně ty injekce? díky
Co vím, tak bolí jako prase. Pardon za upřímnost. ![]()
Ale pro krásu se musí trpět, ne? ![]()
@rejžička píše:
Co vím, tak bolí jako prase. Pardon za upřímnost.
Ale pro krásu se musí trpět, ne?
však jo! jen se ptám jestli to bolí..
Ahoj holky, blizko bydliste neni nic, kde by zakrok delali, musim cca 2 hodiny vlakem, myslite, ze se takova cesta da po zakroku zvladnout? Bojim se krvaceni… Dekuji moc!