Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.5.13 15:07

Holky, nevite o nejakym dobrym doktorovi v Praze nebo jejim blizkem okoli? Mam stejny problem, uz od puberty jsem rozhodla na operaci jit, ale gynekolog mi rikal, ze je lepsi na zakrok jit az po porodech, protoze porodem se to „tam“ muze jeste dost zmenit. Jedno dite mam, chtela bych jeste 1, nebo 2…
PS: Za jakych podminek a ktera pojistovna zakrok financuje?

• Citovat
  • Upravit
2
23.5.13 11:13

Byla jsem před 4týdny a stačila košile, župan a kartáček s pastou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.5.13 11:18

Byla jsem v celkové za 10 200 v Ostravě u MUDr. Vřeský. Podélný řez, citlivost to nenarušilo, naopak orgasmus mám intenzivnější. Žádné jizvy nepozoruji, spíš, že díky stehům jsou pysky takové vlnitější, ale to se každým dnem hojením vyrovnává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Teeska
27.5.13 16:10

Ahoj, tak jsem se před chvilkou telefonicky objednalana labio a nečekala jsem, že to půjde tak rychle… během pěti minut jsme se domluvili jak na konzulataci, na kterou jdu 3.6. do Chrudimi(300 Kč), ale taky rovnou na termín samotnýho zákroku (11.6.). Celkem se bojím lokálky, ale tak snad to půjde. Je teda k ničemu to, že to mám přes půl republiky, ale stojí to za to :))

• Citovat
  • Upravit
3
31.5.13 18:21

Ahoj holky, já jsem taky objednaná na labioplastiku, ale hrozně se bojim, že to nedopadne dobře, že budu mít jizvy nebo že budu mít porušenou citlivost. Nakonec jdu do nemocnice, ptala jsem se gynekologa, kam mám jít a on říkal, že on to dělá v nemocnici a že s tim má úspěch, tak snad to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.13 08:07

Ahoj,
estetický problém bych taky asi neřešila, ale on je to někdy problém i zdravotní. Jsem učitelka a jednou jsem měla ve třídě holčičku, co měla malé st. pysky větší, než velké, lezlo jí to z kalhotek, měla s tím problém i při tělocviku. Tak v tomto případě je operace myslím na místě. Myslím, že ty holky tady to taky řeší spíš ze zdravotních důvodů, aby mohly nosit kalhoty nebo jezdit na kole, sportovat. Přece žádný rozumný člověk by se nehnal na operaci jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hatlapatka
28.6.13 12:52

Můžu se prosím zeptat jakou máš pojišťovnu, že ti to proplatila?

• Citovat
  • Upravit
1
6.7.13 13:41

Jsem dvanáctý den po labioplastice a konečně můžu říct, že se vracím do normálního života :) Byla jsem na operaci pouze jednoho malého pysku, protože přečuhoval a bylo mi to opravdu nepříjemné, jak píšou ostatní, styděla jsem se za to a občas mě to i bolelo, když jsem si vzala opravdu obtáhlé rifle. Operace mě stála 5200 a provedla ji paní doktorka Dvořáková v Brně na Orlí. Doporučil mi ji na stejném místě můj gynekolog, takže jsem nešla nikam do neznáma. Byla jsem v narkoze, dostala jsem vstřebávací stehy a dvě hodiny po zákroku mě pustili domů. První tři dny to sice bolelo, ale bolest se dala vydržet. Nejhorší to bylo čtvrtý až šestý den. Neskutečně mě to nateklo a měla jsem pocit, že je to horší a horší. Nejlepší bylo ráno pořád chladit. Od sedmého dne konečně začalo lepšení. Opravdu den co den jsem se cítila lépe a ikdyž mě to při chůzi trochu bolí, tak se chystám konečně normálně mezi lidi. :) Je mi teprve 19, ale styděla jsem se za to už dlouho a dala jsem si to jako dárek k maturitě. I přes ten týden bolesti bych do toho šla znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navic
6.7.13 21:38

Labioplastiku jsem podstoupila před 4 roky. Všem kteří se odhodlávají radím že se není čeho bát. Na rovinu, není to nic extra příjemného, ale dá se to zvládnout a hlavně, za ten výsledek to stojí!

• Citovat
  • Upravit
1paja
17.9.13 16:58

Labioplastika je za mnou..

Tak se hlásím, že po dlouhém váhání to mám taky za sebou. Bylo to dnes v lokálním znecitlivění a vůbec to nebylo nic hrozného. Pak když to přišlo k sobě, tak to bolelo dost - po ibalginu ok. Je to nateklé, ale jestli se to zhojí bez problémů, bude to dobré a budu spokojená. Tak držte palce!

• Citovat
  • Upravit
ninax89
4.10.13 13:17

Milé slečny, tak bych se s váma ráda podělila a své zážitky. Po labioplastice jsem dnes dva dny. Prováděli mi ji v lokalní anestezii v Brně. O tomto zákroku jsem uvažovala léta… Jsem štastná, že už je to za mnou a teď už se těším jen na výsledek až se vše zahojí :) Samozřejmě mám stále veliké otoky, modřiny a nepříjemný pocit v tom místě. Taky jste nemohly normálně chodit? Jak dlouho vám to trvalo, než jste se daly dohromady? :) Děkuji za odpovědi…

• Citovat
  • Upravit
1paja
4.10.13 17:46

No tak já byla 17. 10. tedy 24 dnů po. Je fakt, že týden jsem si vzala dovolenou, ale fungovala jsem vcelku normálně, jen jsem opatrněji sedala. Otoky byly taky velké a měla jsem i ty modřiny. Chodilo se mi dobře. Ty otoky ustupovaly nejvíce prvních 5 dní, pak už to šlo pomalu, protože se to prostě hojí. Ale lepšilo se to stále. Na jedné straně se mi to hojí lepší, tam už to fakt skoro je, na druhé hůř, v posledních několika dnech mi vypadly některé stehy, všechno drží a už zbývají jen místa vpředu dohojit. Stále mám trochu sekretu na intimce. ALE - už od operace, i přes ty otoky jsem byla hned spokojená a jsem každým dnem víc. Fakt jsem taky ráda, že jsem se rozhoupala. Číme je člověk starší, tím je to horší a problémy se stupňovaly.

• Citovat
  • Upravit
ninax89
4.10.13 20:09

No já to taky tak měla. Jsem ráda, že jsem se k tomu konečně odhodlala, snad nebudu litovat. ALe opravdu nemůžu chodit. Musím opatrně s nohama od sebe, což vypadá dost komicky. Při chůzi to bolí a bojím se, abych si tam něják ty stehy ještě nepotrhala. Stejně tak musím i ležet s roztahlýma nohama. Otok moc nechce splasknout. Nevím co mám dělat. Bojím se, abych tam neměla ten hematom. Ale uběhly teprve dva dny, tak to ještě asi tak má být. No nevím :(

• Citovat
  • Upravit
1paja
4.10.13 20:26

No, moje kamarádka byla operovaná na gynekologii a říkala, že měla stehy zvenku a že byla 11 dní než vypadaly úplně out. Já měla vnitřní, tedy začátek u konečníku a vnitřní šití a končí to vpředu. Jí totiž píchaly ty konce stehů…Není to taky tak?
Já mohla fakt chodit docela v pohodě, dokonce jsem nosila kalhoty..

• Citovat
  • Upravit
1paja
4.10.13 21:11

Jinak tedy já jsem si první tři nebo čtyři dny brala Ibalgin. Stačilo to a fakt jsem fungovala dobře, v podstatě veškerá práce kolem domácnosti i venku zvířectvo.
Pro mne bylo nejblbější sedět. Po týdnu už jsem ale byla v práci a sic to nebylo úplně pohodlné, tak zas žádná tragedie. (V práci sedím a občas někam dojdu a zase sedím).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa