Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.15 22:59

Já prave planuji jit ted na podzim tak si k tomu asi prihodim nejaky to nachlazeni a tri dny prolezim v posteli :D Tak snad nebudu odhalena :D Jen doufam, ze me po zakroku neprepadne ten pocit, ze sem udelala blbost, kdyz to bude moc bolet :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.15 14:47

Myslím, že budete ráda :-) Jen si prostě připravte medikamenty. Já si dala třeba i 3 ibuprofeny najednou. Druhý den už to bylo celkem v pohodě.
Ale nevím, nikde žádná paní předemnou nepsala, že by jí to tak bolelo. Třeba jsem jen moc citlivá.. a vy to budete mít úplně jako dovolenou :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.15 09:34

Zdravím všechny, včera jsem také podstoupila labioplastiku - po letech rozmýšlení a nespokojenosti jsem konečně sebrala odvahu do toho jít… Ten první den to opravdu hodně bolelo, k večeru už ok a dnes už to skoro vůbec nebolí, jen chodím jak kačer :) pořád nemůžu uvěřit, že jsem to fakt udělala, teď jen počkat na zahojení :)

Monika

• Citovat
  • Upravit
5
17.10.15 19:16

Ahoj, tak i já jsem včera podstoupila labioplastiku (Perfect clinic Praha, dr Hirňák). Zatím je to hodně čerstvé, jsem zvědavá na průběh hojení a doufám v to nejlepší, samozřejmě. Byla jsem v celkové anestezii, po zákroku mě odvezli na pokoj, takže jsem spala, po probuzení žádná bolest. V noci to trochu krvácelo, ale jinak ok. Přemýšlela jsem o tom několik let, teď jsem se prostě rozhodla, že do toho půjdu a hotovo, všechno šlo dost rychle, konzultace, oběhat předoperační vyšetření a hurá na sál. Hned po zákroku, co jsem se probudila z narkózy, jsem z toho měla dobrý pocit. Snad mě nezklame a hojení dopadne v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.15 20:15

@anonym69 A kolikátý den jsi po?

Monika

• Citovat
  • Upravit
5
17.10.15 20:16
@Anonymní píše:
@anonym69 A kolikátý den jsi po?Monika

No první, byla jsem včera odpoledne.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.15 10:52

@anonym69
Jéééé gratuluji! Já byla u stejného mudr letos v dubnu. Byla jsem v lokální a všechno mam zhojené luxusně! Tak ať to máte taky tak :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.15 12:37
@anonym69 píše:
No první, byla jsem včera odpoledne.)

Tak to jsme byli ve stejný den :-) já byla v Brně u Dr. Justana… mě zž takový ten nějvětší otok splaskl, objevily se modřiny, bolest už skoro žádná, jen se mi hůř chodí, sedí, apod…

Monika

• Citovat
  • Upravit
5
18.10.15 13:27
@Anonymní píše:
Tak to jsme byli ve stejný den :-) já byla v Brně u Dr. Justana… mě zž takový ten nějvětší otok splaskl, objevily se modřiny, bolest už skoro žádná, jen se mi hůř chodí, sedí, apod…Monika

Já to mám asi dnes nejhorší, co se týče otoku, tak leduji. Jak se o to obecně staráš, jestli se můžu zeptat? Já zatím po umytí přetřu betadinou, ráno jsem zkoušela i tu sedací koupel v rosalginu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.15 22:41
@anonym69 píše:
Já to mám asi dnes nejhorší, co se týče otoku, tak leduji. Jak se o to obecně staráš, jestli se můžu zeptat? Já zatím po umytí přetřu betadinou, ráno jsem zkoušela i tu sedací koupel v rosalginu.

Já oplachuji vodou s hypermanganem a co nejvíc „větrám“… jen se mi stala celkem nepříjemná věc, dostala jsem předčasně MS, takže o to je celkem složitější :? naštěstí silné to mám jen dva dny a pak už jen minimum, tak ještě zíra to nějak zvládnout…

M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.15 08:54

Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, co byli na labce, kdy jste potom mohli normálně chodit?? Já jsem pátý den po a pořád chodím jak kačer, otok je skoro pryč, ale stejně mi to dělá zle, jak se to o sebe tře… a mazali jste později něčím? Napadla mě dubová kůra…?

Díky za info :-)

Monika

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.15 08:58

Určitě jsem chodila jako kačer dlouho. A třeba až po 14dnech jsem se odhodlala do kalhot..
Mazala jsem Calciem a Betadinem (roztok i mast potom). Hojení jsem měla super, mudr si pochvaloval taky.
Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.15 09:16
@Anonymní píše:
Určitě jsem chodila jako kačer dlouho. A třeba až po 14dnech jsem se odhodlala do kalhot..
Mazala jsem Calciem a Betadinem (roztok i mast potom). Hojení jsem měla super, mudr si pochvaloval taky.
Držím palce!

Tak jsi mě uklidnila, že to není nic divnýho :-) :-) já si právě myslela, že budu dřív použitelná :lol: myslím s tou chůzí :-) M.

• Citovat
  • Upravit
5
21.10.15 10:30

Teda, už pátý den, to nám to utíká :). Já chodím taky ještě jako kačer (lepší se to), otoky mi taky mizí, i když levá strana je na tom hůř a klitoris je oteklý nejvíc. Jinak to tedy je modré, až to hezké není, ale snažím se na to raději moc nekoukat :). Já mažu třikrát denně dubovou kůrou (gel), i když nejsem si jistá, jestli to nějak zabírá. Na omak jsou sešitá místa dost citlivá, spíš ještě bolestivá. Nejvíc mě štve, že nemůžu sedět, z toho polehávání už začínám být šílená :).

Jinak s tou MS to u mě taky hrozilo, proto mi dali na gyndě prášky na oddálení, budu to brát dva, tři týdny, než se odhodlám za daného stavu to mít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.15 13:34

@anonym69 já mám otoky už jen vyloženě na těch šitých labiích, modřiny už skoro žádné, když se podívám zvrchu nebo vestoje do zrcadla, tak už to vypadá v pohodě… mě se celkem i blbě spí, protože ráda ležím ráda na boku s pokrčenýma nohama a to se vždycky musím úplně opaarně nainstalovat do té polohy :D jinak mám doma dva prcky, tak jsem spíš ráda, když si lehnu za den :-) dnes jsou naštěstí u babičky, tak spíš to vidím na ležací odpoledne :-)M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa