Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.12.15 21:40

Dobrý deň, som 4 deň od operácie a chcela by som sa opýtať… Čo mi pomôže na zahojenie ( krém alebo vodu?? ) dávam si repiky sedací kúpeľ a po každej palete a sprchujem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.15 21:49
@Anonymní píše:
Dobrý deň, som 4 deň od operácie a chcela by som sa opýtať… Čo mi pomôže na zahojenie ( krém alebo vodu?? ) dávam si repiky sedací kúpeľ a po každej palete a sprchujem

Musíš to prostě vydržet. Omývat po toaletě, řepík ok, klidně Rosalgin. Klid, vzduch k tomu. Zbytečně to ale nemáčej, dělala bych jen oplachy. Spíš to drž v suchu. Kdyby ti to pak hodně zasychalo, používala jsem Hemagel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.15 03:25

Chcela by som sa ešte opytat… Ci je normálne že si nájdem trochu :nevim: zakrvavenú vložku??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.12.15 09:48
@Anonymní píše:
Chcela by som sa ešte opytat… Ci je normálne že si nájdem trochu :nevim: zakrvavenú vložku??

To víš že to je normální, vždyť je to operační rána. Pokud to nekrvácí jako že by to teklo, pak jet o ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.15 23:54

Dobrý deň, som 13 deň po operácii… Chcela by som sa opytat mám trochu strach lebo jeden je vätčšiako druhu :,( môže to byt ešte opuch?? máte niekto nejaké skúsenosti? Ďakujem

• Citovat
  • Upravit
236
31.12.15 17:23

Přečti si diskuzi, holky tu píšou, že je to normální a časem se to srovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.16 10:03

Ahoj, mudr všude informují, že je konečný výsledek znát až kolem 2 měsíců po operaci. Já mohu potvrdit. Otoky postupně mizely. A krvácí to, ano..
Držím palce! Výsledek bude určitě super!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.16 10:06

Jinak teda ještě.. já vložku nedávala.. snažila jsem se max větrat, takže bavlněné tepláky a na ostro. A vyplatilo se to. Mudr byl nadšený z mého hojení a to jsem jen oplachovala po každé toaletě vodou a mazala 2× denně hemagelem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.16 17:48

Ahojte holky, jsem skoro 2 týdny po operaci a mám trochu strach… otoky už zmizely ale jedna strana je trošku větší nebo jiná než druha… někde jsem četla, že konečný výsledek je až za 3 měsíce??? je to pravda?? máte nějaké zkušenosti??? a ještě kdy můžu cvičit?? běh nebo turistika, lyže??? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.16 17:50
@Anonymní píše:
Jinak teda ještě.. já vložku nedávala.. snažila jsem se max větrat, takže bavlněné tepláky a na ostro. A vyplatilo se to. Mudr byl nadšený z mého hojení a to jsem jen oplachovala po každé toaletě vodou a mazala 2× denně hemagelem.
Ďakujem… :srdce: :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.16 18:44
@Anonymní píše:
Ahojte holky, jsem skoro 2 týdny po operaci a mám trochu strach… otoky už zmizely ale jedna strana je trošku větší nebo jiná než druha… někde jsem četla, že konečný výsledek je až za 3 měsíce??? je to pravda?? máte nějaké zkušenosti??? a ještě kdy můžu cvičit?? běh nebo turistika, lyže??? děkuji

Cvičit můžeš až budeš mít rány zcela zahojené. A druh sportu? Uvidíš sama, co ti to dovolí. Já jezdila na koni cca po měsíci.

• Citovat
  • Upravit
13
8.1.16 09:28

Ahojíky holky, prosím vás o nějaké info od těch co jste po labioplastice, za jak dlouho vám otok začal mizet a popř za jak dlouho vymizel úplně a který den po labio jste začla normálně chodit a cítit se trošku normálně jako člověk?? Já jsem podstoupila labio včera odpoledne, sestřička mi říkala „nedívejte se min 4dny dolu bude to hrozný pohled“ no a já se samozřejmě mrkla včera i dnes a dnes mnohem nateklejší a mám pocit jako bych byla zašitá úplně celá :D :D chodím jako kačer a spodek mě docela táhne, pálí, sem tam se objeví i skvrnka s krví, máte stejné zkušenosti?? děkuji za každou odpověď, připomínku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 15:52
@pussi píše:
Ahojíky holky, prosím vás o nějaké info od těch co jste po labioplastice, za jak dlouho vám otok začal mizet a popř za jak dlouho vymizel úplně a který den po labio jste začla normálně chodit a cítit se trošku normálně jako člověk?? Já jsem podstoupila labio včera odpoledne, sestřička mi říkala „nedívejte se min 4dny dolu bude to hrozný pohled“ no a já se samozřejmě mrkla včera i dnes a dnes mnohem nateklejší a mám pocit jako bych byla zašitá úplně celá :D :D chodím jako kačer a spodek mě docela táhne, pálí, sem tam se objeví i skvrnka s krví, máte stejné zkušenosti?? děkuji za každou odpověď, připomínku :kytka:

Nedívej se dolů tak 14 dní :mrgreen:, pak můžeš opatrně, ale musíš si uvědomit, že ty jizvy jsou tlusté a tuhé. To všechno odezní, konečný tvar bych řekla je klidně řekněme za 3 měsíce. Po 3 týdnech myslím už je vidět jak to bude vypadat, ale ty jizvy fakt chtějí čas. Jestli se chceš na to koukat, kontroluj jen celistvost stehů, jestli se to někde nerozjelo, ale fakt nemůžeš hodnotit jak to teď vypadá. Prosakovat to může klidně do zhojení stehů. Vydrž tak týden - teď se to bude lepšit každým dnem, ale je to prostě rána na hodně citlivém místě, no…

• Citovat
  • Upravit
13
9.1.16 14:23

Diky, je mi jasne, ze lecit se to bude cele nejaky ten patek s tim jsem samozrejme smirena :palec: hlavne me zajimalo to chozeni, ve ctvrtek jsem podstoupila labio a do utery mam dovcu a pak musiiiim do prace, tak jestli budu schopna, vcera jsem si to nedokazala vubec predstavit, ale je fakt, ze dnes je to uz mnohem lepsi a mam pred sebou jeste cele 3dny odpocinku, tak snad chuze kacer do te doby uplne odezni :lol: dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.16 14:58
@pussi píše:
Diky, je mi jasne, ze lecit se to bude cele nejaky ten patek s tim jsem samozrejme smirena :palec: hlavne me zajimalo to chozeni, ve ctvrtek jsem podstoupila labio a do utery mam dovcu a pak musiiiim do prace, tak jestli budu schopna, vcera jsem si to nedokazala vubec predstavit, ale je fakt, ze dnes je to uz mnohem lepsi a mam pred sebou jeste cele 3dny odpocinku, tak snad chuze kacer do te doby uplne odezni :lol: dekuji :mavam:

Jj, to už budeš v pohodě. Samozřejmě citlivé a ještě nezahojené to bude, ale už to bude snesitelné. Vezmi si nějaké hodně volné kalhoty, ať tě to při sezení neškrtí, nebo sukni. nevím tedy co děláš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa