Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.20 21:33

Ahoj, narazila jsem na tenhle dlooouhý příspěvek o labioplastice a tak se zkusím taky zeptat, spíš těch, které to už mají za sebou :D.Jsem třetí den po labioplstice, která vlastně vůbec nebolela. Mám to šíleně nateklé a celé to vypadá fakt strašidelně:D. Chodím jak kačer, přes otok nemůžu dat nohy k sobě. Spíš mě ale hodně znervózňuje prosakování ne přímo krve, ale jakoby vodičky, ne moc. Nemůže to být třeba hnis? Nic nebolí, jen občas svědí. Nevím jestli je to normální, nebo mám začít plašit :D

• Citovat
  • Upravit
20
29.11.20 01:09
@Anonymní píše:
Ahoj, narazila..... Nemůže to být třeba hnis? Nic nebolí, jen občas svědí. Nevím jestli je to normální, nebo mám začít plašit :D

Zavolej svemu chirurgovi, tento problem jsem nemela, takze nemohu poradit, ale infekce se klidne muze objevit, ale nezni to jako infekce?…

Spis ve spodnim pradle? Me hodne pomahalo chodit cely den doma na ostro… nevim, jestli ti to pomuze s tvym konkretnim problemem! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 18:57

Ahoj holky,
Máte nějaká zkušenost s panem doktorem Svobodou z Kolínského sanatoria? Jsem k němu objednaná na konzultaci…prý ale dělá celkovou modelaci genitálu což se mi zdá zvlastni, protože nechci aby mi zasáhl do klitorisu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.21 03:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Máte nějaká zkušenost s panem doktorem Svobodou z Kolínského sanatoria? Jsem k němu objednaná na konzultaci…prý ale dělá celkovou modelaci genitálu což se mi zdá zvlastni, protože nechci aby mi zasáhl do klitorisu…

Mám, nelze tam. Vychválil se mi, že to dělá s ohledem na nervová zakončení, abys tam neztratila citlivost, pak mi tam všechno uřezal nic necítím a ještě se mi vysmál…Nemluvě o těch oplzlostech co si ke mě dovoloval…Za těch 40 tis. To teda opravdu nestálo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.21 09:25
@Anonymní píše:
Mám, nelze tam. Vychválil se mi, že to dělá s ohledem na nervová zakončení, abys tam neztratila citlivost, pak mi tam všechno uřezal nic necítím a ještě se mi vysmál…Nemluvě o těch oplzlostech co si ke mě dovoloval…Za těch 40 tis. To teda opravdu nestálo.

Jak vám všechno uřezal? A zasáhl vám do klitorisu? Vždyť to je účel aby odstranil pysky ne? A jak dlouho jste po operaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.21 10:57
@Anonymní píše:
Jak vám všechno uřezal? A zasáhl vám do klitorisu? Vždyť to je účel aby odstranil pysky ne? A jak dlouho jste po operaci?

No, já si teda modelaci představovala jinak, klitoris je asi jediné co mi nezasáhl. Pysky se nemají odstranit, jen upravit aby nevyčuhovaly, ne úplně odstranit jak to mám já.

• Citovat
  • Upravit
3
13.2.21 10:08

Ahoj holky,
Tak jsem včera byla na zákroku Labioplastice. Dělal mi to Dr Patrik Richtr v Rokycanech a super. Měla jsem lokálku a jsem ráda. Kdyby jste se některá chtěla na cokoliv zeptat, ráda odpovím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.21 11:25

Ahoj holky, pred rokem jsem tez podstoupila, na muj vkus mi vzal vic nez jsem chtela ale je to mnohem pohodlnejsi, kdybych se mela rozhodnout znova, tak na to nepujdu a kdyby tak bych si nechala urezat max 3milimetry a ne tak ze to nevypada jako pysky, nemluve o tom ze je to rok a pritel je zklamany, rikal ze jak sem byla predtim jsem se mu ooravdu libila, ze nekterym klukum se libi pysky a nekterym zase jdyz je uzavrena jakoby no prej sex byl uplne o necem jinem driv, hral si a tak, ted nic…

• Citovat
  • Upravit
3
13.2.21 19:30

A proč Ti přítel neřekl, že nemáš chodit? Můj manžel s tím souhlasil. Při sexu nám to fakt vadilo a věřím, že teď noční přepadovku si konečně užijeme bez dlouhých příprav. Hlavně každá žena si musí uvědomit rizika s tím spojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.21 19:37

Tak podle mě je to hlavně o komunikaci mezi doktorem a pacientem. Žena musí zdelit co a jak by si přála. Já jdu na konzultaci 17.2. a i když partner s tím nesouhlasi, ale podporuje mě v tom, dělám to přesto kvůli sobě. Trápí mě to od puberty a na operaci jdu až teď v 27 letech, protože mě to omezuje při sexu (moc si ho neuziju a ani nemohu kvůli přebytečné kůži dosáhnout orgasmu. Vždy to musím tak nějak rozhrnout aby to šlo 😂), nošení prádla, jizde na kole a hlavně musím dbát na zvýšenou hygienu zejmena v letním období. Už mě to fakt unavuje a těším se až to budu mít za sebou. Věřím, že se mi ulevi i kdyby mi odstranil celé pysky. 😁 Dělám to hlavně pro sebe a přítel mě uspokojuje tak, že mi za ty pysky netahá, takže prostě chybět nebudou 😁 🙋

• Citovat
  • Upravit
2
20.2.21 07:53
@jakalm píše:
Tak to mám za sebou. Měla jsem lokál a úplná pohoda. Injekce jsem skoro necítila. Jen u klitorisu to trochu štíplo jinak opravdu v pohodě a už teď vím ze to bylo nejlepší rozhodnutí. Zatím nic nebolí a už teď jsem stastna.. Doktor mi odřízl pekny kus :D Dojela jsem v klidu domu i sama autem:))

Kde jste na tom prosím byla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.2.21 13:32

Já byla včera na vyndání stehů. Vůbec to nebolelo, ani jsem nevěděla, že se něco děje. Jestli můžu doporučit a některá by chtěla tento zákrok podstoupit, tak doporučuji pana doktora Patrika Richtra z Rokycan. Skvělý člověk, upřímný, otevřený a spolehlivý doktor. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.2.21 09:31

@Ivetaa30 Byla jsem v Trutnově. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.21 13:47

Sex po labio

Ahoj holky, před skoro 6 týdny jsem podstoupila labio..všechno v pohodě..sem moc spokojená, ale mám strach že můj klitoris už nedosáhne orgasmu jako předtím..minulý týden jsem tak nějak zkoušela..nevim jestli to bylo z nervozity abych si s ní něco neudělala, nebo sem se pořádně neuvolnila..s přítelem jsme ještě sex neměli, protože sem zrovna dostala menzes😂 🤦‍♀️ doufám, že to bude v pohodě..máte s tím některá zkušenost? A máte furt stejný prožitek jako před?? Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
667
8.3.21 14:39
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před skoro 6 týdny jsem podstoupila labio..všechno v pohodě..sem moc spokojená, ale mám strach že můj klitoris už nedosáhne orgasmu jako předtím..minulý týden jsem tak nějak zkoušela..nevim jestli to bylo z nervozity abych si s ní něco neudělala, nebo sem se pořádně neuvolnila..s přítelem jsme ještě sex neměli, protože sem zrovna dostala menzes😂 🤦‍♀️ doufám, že to bude v pohodě..máte s tím některá zkušenost? A máte furt stejný prožitek jako před?? Díky za odpověď

Ta operace ale nemá nic společného s klitorisem, ne? Měla jsem za to, že je to pouze úprava pysků… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí