Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
31.1.22 22:40

@anonymousPraha

Za mě krásně napsaný a hlavně výstižný. Klobouk dolů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.22 09:07

@anonymousPraha Ženy, děkuji za reakci. V tomto se neshodneme. Civilizace je v úpadku a projevuje se to ve všech sferach.Je to uplně to samé jako trend zvětšování prsou, výplach mozku v podobě co je velké to je krásné, v případě tohoto zákroku co je malé to je krásné. Vás problém že chcete být jako přes kopírák a podstupujete dobrovolně obřízku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.22 10:51
Máte naprostou pravdu, v tomhle se určitě neshodneme. Přeji Vám a vlastně asi i nám všem abychom byly se svými těly takto smířené, jak popisujete. Bohužel ne pro každou z nás je toto samozřejmost a kdyby to tak bylo, tak si myslím, že by nikdo dobrovolně nepodstupoval tyto zákroky. Naštěstí estetická medicína v 21. funguje perfektně a za sebe mohu opakovaně a klidně ještě tisíckrát zopakovat, že bych své rozhodnutí neměnila a určitě bych se tak rozhodla znovu. Nejen, že se konečně cítím ve vlastním těle dobře, ne-li skvěle, ale cítím že nízké sebevědomí a stud jsou pryč. Takže pokud se některá z vás stále rozhoduje, dejte si samozřejmě na misku vah, zdali je to pro vás opravdu tak moc důležité, a pokud je, mohu sama za sebe tento zákrok doporučit🙂
@Rafanka píše:
@anonymousPraha Ženy, děkuji za reakci. V tomto se neshodneme. Civilizace je v úpadku a projevuje se to ve všech sferach.Je to uplně to samé jako trend zvětšování prsou, výplach mozku v podobě co je velké to je krásné, v případě tohoto zákroku co je malé to je krásné. Vás problém že chcete být jako přes kopírák a podstupujete dobrovolně obřízku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.22 21:01

Pokud vím, tak cílem obřízky je v nejhorších případech odstranění klitorisu, stydkých pysků a téměř zašití ženy, aby neměla žádné prožitky ze sexu, jelikož v jiných kulturách má sex sloužit pouze k reprodukci…

Nevím jak u ostatních žen po labioplastice, ale mně tedy klitoris i kapucka zůstaly naprosto beze změn (díky bohu). 😄 I stydké pysky tam zůstaly, jen byly dost zmenšeny. Myslím, že zkušený gynekolog či plastický chirurg, by si nedovolil něco zcela odstraňovat.

Jinak rovněž souhlasím, v názoru na toto téma se zcela neshodnem. 🙂

@Rafanka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.22 20:16

Zdravím, ráda bych se zeptala kam jste se rozhodli jít na Labioplastika a zda jste byli spokojené? Rozhoduji se kam jít :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.22 21:58
@Rafanka píše:

Prosím tě, mě to prostě vadilo, na kole a na koni jsem se vždy odrela, strašně to bolelo, že se nemůžeš ani vycurat. A to že mi to lezlo z plavek a kalhotek jakbysmet. Tak nepausalizuj, že je to jen módní výstřelek.

• Citovat
  • Upravit
7.2.22 09:52

@anonymousPraha Za mě doporučuji gyncentrum ISCARE v Praze, paní doktorku Roháčovou. Měsíc po zákroku a naprostá spokojenost :) špatné označení, pardon

Příspěvek upraven 07.02.22 v 09:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.22 09:53

@Sari 123 Za mě doporučuji gyncentrum ISCARE v Praze, paní doktorku Roháčovou. Měsíc po zákroku a naprostá spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.22 13:52

Ahoj holky, prosim o radu. Za mesic me ceka labioplastika a vazne uz se na ni tesim :) Akorat jsem se dozvedela, ze budu muset odjet na veletrh (5 hodin cesty autem a pak 3 dny na veletrhu). Operace bude ve stredu a pak v pondeli odjizdime. Pamatujete, jak moc to bolelo 5.den po operaci?
Dekuju za postrehy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.22 15:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim o radu. Za mesic me ceka labioplastika a vazne uz se na ni tesim :) Akorat jsem se dozvedela, ze budu muset odjet na veletrh (5 hodin cesty autem a pak 3 dny na veletrhu). Operace bude ve stredu a pak v pondeli odjizdime. Pamatujete, jak moc to bolelo 5.den po operaci?
Dekuju za postrehy :kytka:

Strašně. Chodila jsem s nohama od sebe jak kachna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.22 21:01
@Anonymní píše:
Strašně. Chodila jsem s nohama od sebe jak kachna.

I ten paty, sesty a sedmy den? 8o Mam doporuceny pred a po operaci homeopatika a pry pak dostanu nejakou penovou desinfekci. Premyslim, jestli jeste nemrknu na nejaky hojici a znecitlivujici gel. Pouzivala jsi neco? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.22 21:16
@Anonymní píše:
I ten paty, sesty a sedmy den? 8o Mam doporuceny pred a po operaci homeopatika a pry pak dostanu nejakou penovou desinfekci. Premyslim, jestli jeste nemrknu na nejaky hojici a znecitlivujici gel. Pouzivala jsi neco? Dekuju

14 dní to bylo peklo. Žádný gel jsem nepoužívala.

• Citovat
  • Upravit
1
19.4.22 22:15

Zdravím ženy :mavam:.
Ráda bych se zapojila do diskuze se svým dotazem… Jsem 4 týdny po labioplastice, resp. po celkové modelaci genitálu. Jsem moc spokojená, ale zajímalo by mě, zda máte některá zkušenosti, že finální tvar může opravdu vykrystalizovat i po více týdnech až měsících? Jedno labio mám totiž poměrně viditelně vystouplejší jak druhé a přemýšlím, zda se to muže ještě “upravit” k souměrnosti nebo už si mám začít zvykat na nesouměrnost? Může být i po 4 týdnech ještě jednostranný otok, který by způsobil to, že je jedna strana jiná jak druhá? Pořád ještě doufám, že to nějak “dozraje”, jak se tu často píše…já jsem taková dost akurátní a bojím se, že by mě to rozčilovalo. :) :D Tak by mě zajímaly vaše zkušenosti s ustupujícími otoky. :palec: Moc děkuju za případné odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.22 18:03

Zkusenosti operace

Ahoj, takze uz mam operaci taky za sebou ;) byla jsem vcera v Chrudimi u pana doktora Remese. Cela akce trvala ani ne hodinku vcetne popovidani. Bala jsem se moc, ale sykla jsem si vlastne jen u umrtvujici injekce. Pak uz to bylo v pohode. Po operaci cesta autem byla trochu horsi. Nebudu kecat, bolelo to a dala jsem si jeden ibalgin rapid. Bolest presla a dokonce jsem se pak po 2,5 hodinach od operace nechala zavezt do prace, kde jsem si i 4× vysla do patra a zpet. Na zidli jsem spis klecela nez sedela. Ale uz nebylo treba si davat ibalgin. Dneska v praci v pohode. Vim, ze mi neco delali, ale bolest zadna. Uz ted pohled dolu super! Nic nikde necouha :) jinak pouzivam ginexid penu, bastim homeopatika a nosim maly poporodni vlozky. Doufam, ze nasledujici dny to bude jen lepsi a lepsi. Urcite napisu :)

• Citovat
  • Upravit
ta9rix
3.6.22 01:44

dvě otázečky

Pokud jste byly jen na lokální anestezii převlékali vás do něčeho nebo jste měly na sobě své oblečení a druhá věc. Mohu si před lokální anestezii vzít kinedryl? Jedu něco přes hodinu a v autě mi bývá fakt špatně. Předem moc děkuji za případné odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa