Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AnonymA622
Tak tahle bych se potom chtěla cítit.. né vážně, to je fakt skvělý, ale asi to má každý jiné a je to dost individuální. Já z toho zákroku mám hrozné nervy. Samotné operace se ale bojím až tak nejméně, vydržela jsem toho už spoustu a tohle vydržím také, ale… mám nervy z toho, co řeknu v práci, doma.. prostě celkově. Ví to jen manžel, protože se za to fakt stydím. Máte to také někdo tak?
@jenny97 píše: Více
Tak snad v práci nebudeš vykládat podrobnosti, můžeš říct že se jedná o malý gynekologicky zákrok a víc o tom nemluvit. Manžel říkáš že to ví a v rodině povíš to co v práci. Žádná věda.
@jenny97 ja jsem nastesti nezadana tak ze jsem toho vyuzila a hned jsem sla
rozhodne to nikonu rikat nehodlam ![]()
Manžel je prece jasna vec a mel by te podpořit
tak ze bud v klidu ![]()
Ahoj holky, mohly byste mi prosim poradit co si s sebou vzit na zakrok pripadne nejake info okolo co bych mela vedet? Dekuji ![]()
Ahoj, je tu prosím někdo, u koho došlo k rozpadu šití a musel na reoperaci? Pokud ano, prosím, proč u vás k rozpadu rány došlo? A byla reoperace úspěšná? Budu ráda za sdílení zkušeností. Děkuji.
Dobrý večer, prosím vás hledám info ohledně labioplastiky. Tento problém trápí moji skoro 17 letou dceru. Máte zkušenosti někdo u dospívající dcery? Děkuji
Vím že ji to trápí hodně…
@sisisi píše: Více
A je to opravdu tak strašné? Mladé holčiny kolikrát mají zkreslené představy, mají dojem že to má vypadat jako na fotkách v časopisech, filmech.
@sisisi píše: Více
co to je hrozne? zpusobuje ji to zdr. potize, zanety, bolesti?
videla jsi ty nebo ona galerii ruznych podob?
ma zazitek spatne reakce od kluka?
zkusili jste psychologa, nazor gynekologa?
Jestli je to „křížem“ hodnocené jako špatné, tak na tom asi něco bude. Dělají se plastiky nosu, nebo třeba vrásek čistě jen z estetických důvodů a tady jde o fyzickou překážku a o sebereflexi, abych tak řekl „o život“. Tak bych to nelámal a bral, že ano.
Gynekolog bude stejně nakonec potřeba. ![]()
@sisisi vemte dceru na konzultaci, ať se poradí s lékařem 🙂 Samotnou mě to trápí taky asi od 17 let a budu to řešit až teď, o 10 let později.
@Bubli272 píše: Více
Jj mám to v plánu. Gynekologie a poté se domluvíme dál. Určitě budem konzultovat.
Přeji ať vše vyřešíte také 😊
Ahoj, nedávno jsem narazila na tuhle diskuzi a napadlo mě, že bych také mohla něčím přispět.
“To” dole mě trápilo již několik let. Hlavním důvodem, proč jsem se rozhodla pro operaci bylo, že mi to překáželo při různých aktivitách, např. jízda na kole, obecně sport a hlavně jsem se dřela o kalhotky a to mě šíleně rozčilovalo ![]()
Dostala jsem doporučení od mé gynekoložky, což bylo fajn, zákrok za mě hradila pojišťovna.
Na operaci jsem byla v pátek v nemocnici a to v celkové narkóze. Hned po probuzení mě to dost bolelo, ale musela jsem to vydržet. Dostala jsem dolu led, ale nevím, jestli to mělo nějaký efekt. Na záchod jsem chodit nemusela, protože mi dali cévku. Pak po celý zbytek dne jsem dostávala prášky na otoky, udělala se mi dole i pořádná modřina, kterou mám doteď ![]()
Večer před spaním jsem dostala kapačku, abych nekrvácela a injekci na bolest, která dobře zabrala. Druhý den mě pustili domu.
První dva dny bylo všechno v pohodě. Bolelo to, ale ne hodně, ani jsem nekrvácela, měla jsem z toho radost.
Jenže v pondělí, tedy dva dny po zákroku to začalo. Přijde mi, že to bolí víc a nechce se to zlepšovat, plus mi z toho trochu teče krev, pálí to a svědí to ![]()
Tak bych se rovnou chtěla zeptat, protože co jsem tu tak četla, tak u spoustě z vás bylo zlepšení do pár dnů a u mě nic, kdo s tím má nebo měl podobnou zkušenost? Nejhorší je, že se ani pořádně nemůžu osprchovat, jak to tam dole bolí ![]()
Děkuji Všem za případné reakce. ![]()
@Barbora976 píše: Více
Nedokážu poradit. Zatím zkušenost nemám, ale raději volej doktorovi.
Svědí to podle mě že se to hojí a bolí třeba že nemáš prášek od bolesti? Ale radeji k lékaři ať něco nepodceníš třeba ať tam není zánět 🤷♀️
Já to budu řešit teprve s dcerou, zatím půjdem nejdřív na konzultaci
V utery jsem byla na labioplastice a dnes je ctvrtek.
Pipku mam celou modrou 😂 😂. Jsem celkem vydesena. Na jedne strane na malem pysku mam modrou vetsi podlitinu. Uz nevim co je a co neni normalni. Jak to vypadalo u vas druhy den po operaci? Kontrolu mam az za 10 dni a nechci nic podcenit.
Mazu si to framykoinem. Pak klasika umyvam po kazde toalete atd ted si davam nejaky prasek a aescin. Dnes budu pokracovat s chlazenim. Ale ne to hardkor. Jak to probihalo u vas. Mam totalni nervy z toho 😂 😂. Dokazu spat jen na boku takze v noci podle me se sama prevalim na bok.. porad jen lezim ale fuha..