Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
14.12.24 00:51
@Anonymní píše: Více

Ahoj!!
Jee super gratuluji!! Doporucuju se fakt nehybat teda. Me nekde rupl kus stehu…

Doufam, ze budes spokojena…
Ja uz mam ted 2 mesice po operaci a super. Nekde mi to vzali hodne (skoro uplne) ale u klitorisu a dole mi to jen trochu serizli.

Ale ja musim rict ze z psychickeho hlediska se citim o dost lepe. Mela jsem to fakt extra dlouhy a pri sexu mi natekly takze vypadaly jeste vetsi. No hruza. Ale ted je to super. Vsechnu tu prebytecnou kuzi mam pryc a je to mnohem prijemnejsi.

Ale preji silu a trpelivost pri hojeni! A hlavne porad lezet at sebto hezky zahoji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.24 09:10

@Jirina339
Ahoj! Dekuju moc za podporu. :) Jak rikas, budu ted par dni odpocivat, abych dosahla nejlepsiho vysledku. Holt to kazdy operater dela trochu jinak a ta moje se do nariznuti u klitorisu nechtela poustet, i kdyz jsem ji rikala, at to tam serizne co nejvic. Jsem rada, ze jsi zminila to nateceni pri sexu, to byl prave ten hlavni duvod, proc jsem do toho sla 😅 pri vzruseni to vypadalo fakt uplne priserne a velce, ze jsem se partnerovi nechtela ukazat a muselo vsechno probehnout potme. Tak snad to ted bude po zahojeni aspon trochu lepsi 😁

• Citovat
  • Upravit
3
14.12.24 09:12
@Jirina339 píše: Více

Toho 27.11. to uz bolo 15. den, brala som aescin od zaciatku a aj ladovala, tak ten otok mi vtedy prisiel uz tak o 80 % lepsi, ale pri hocijakom vacsom pohybe po byte este napuchavalo.
No inak som bola na lokalke, dr. spominala, ze to mam tak hranicne aj na celkovu skrz velkost a ze to bude viac neprijemne pre mna, ale zvladla som to - cakala som tie 4 injekcie horsie, ale nakoniec to nebolo tak hrozne - 2 okolo klitorisu boli neprijemnejsie, ale inak pocitovo podobne ako u zubara :D
No a inak, v utorok (12.11.), cca tak 2-3 hod po zakroku, tak aj s aulinom celkom dost intenzivne.. Bolelo a pocitovo akoby aj rezalo, palilo jemne vecer.. Prve wc z toho kvapkala este celkom vo vacsom krv - okrem toho prvotneho wc ale uz iba velmi jemne. Ten den po zakroku rozhodne nic prijemneho. Davala som si aulin este aj na noc.
Prve 2 dni vratane zakroku som mala sick day, pospavala som. Od 2. dna (14.11.) som uz pracovala lezmo z postele.
2. den to uz prestalo vyraznejsie boliet samo o sebe, ale bolo to uz od toho 1. dna extra opuchnute cca 3× ak nie viac od bezneho stavu. Brala mi toho jej odhadom tak 70 % a preto kladla doraz na 10 dni iba lezat - co som sa snazila dodrziavat. Mala som doma komplet starostlivost, takze len lezanie/ pracovanie v pololehu a pohyb iba na wc/ kupelne.
10. den (22.11.) opuch uz vyrazne klesol aj s modrinami. Hematom sa mi nastastie nevytvoril.
Citlive to bolo este dost na dotyk, chodza pomala a stale ako kacer :lol: Stehy drzali fajn, ale cca od 7. dna znova obcasne jemne krvacanie (ciarka na kryti) - cca 10. den som prestala nosit krytie, iba naostro a uz OK.
Inak aescin, ladovanie a to oplachovanie po kazdej sprche, dezinfekcia a framykoin cca do 10-12. dna. Potom som vymenila framykoin za betadine, ale ta mi nesadla a od 14. dna stale sprcha a dezinfekcia, ale natieranie uz iba Cicatridine (tou mazem stale - aktualne 1 mesiac po).
Stehy mi zacali vypadavat same 21. den (3.12.), ale potom sa im moc nechcelo - do 28. dna som si ich sama vsetky vybrala postupnym nastrihovanim.
11.12. kontrola - dr. moc spoko, krasne zahojene. Steh sa mi nastastie ziadny neuvolnil, toho som sa bala najviac. Je to o nervy, ale naozaj to chce vydrzat a nehybat sa moc.
Inak vysledok - Ako sa to hoji, tak to rozne meni tvar.. Cely cas mi prislo, ze ten 1 mi zobrala menej nez druhy a je to nerovnomerne.. A asi uplnu symetrickost som necakala, ale uz mi pride, ze sa to zrovnava a bol asi od zaciatku vyrazne viac opuchnuty. Aktualne je asi stale ten 1 o nieco mensi, ale nie o moc. Celkovo to mam take hrubsie, ako toho bolo moc a na spodku mali tie labie asi vacsi zaklad (presah cca 1,5 von a a aj viac koze okolo klitorisu) - budem rada, keby sa to nejak stensi, ale moc to neocakavam.
Brala mi to podelnou metodou, trochu koze aj okolo klitorisu, ale velmi minimalne, skor len ten prechod k labiam. Inak som ale moc spokojna, je to vyrazne mensie a uz teraz sa citim psychicky lepsie, ze tam nie je len hromada koze :D
Doma som nosila len nocne kosele, od 22. dna som musela aj do office (dovtedy som sa stale snazila mat minimalny pohyb, ale uz cca od 16. dna aspon pred vchod so psom) a najmenej tesne kalhoty boli akurat rifle, ale dalo sa to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36736
14.12.24 13:03

Doporučuji bitamín E a zinek. Pozor, E snižuje srážlivost, může způsobovat krvácení. Na druhou stranu tím brání ucpávání vlásečnic a touto cestou podporuje hojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 07:47

Ahoj, mam zakrok take za sebou a jelikoz jsem z teto skupiny hodne cerpala odvahu, citim trochu dluh to ted „vratit“, popsat, jak to probiha u me a odpovidat na pripadne otazky :)

U me byl problem zejm. hodne kuze na klitorisu a zaroven ale i vetsi male stydke pysky. Takze operace byla kombinovana.
Sla jsem na doporuceni v teto skupine k doktoru Otcenaskovi, cena 18tis.
Na operaci jsem sla vlastne natesena, ze se toho konecne zbavim, operace jsem se nebala, spise pak toho hojeni.
No..zatim to vypada, ze zkusenost je uplne opacna. Zakrok vlastne byl docela neprijemny. Injekce nebyly tak hrozne, daly se vydrzet, ale pak ten pocit, ze vlastne vite, co se tam dole deje a nejake neustale napeti, abych hlidala, jestli uz doktor nereze nekam, kde to nemam tak umrtvene…coz je ale zbytecna obava, jednak to umrtveni pochopitelne funguje dobre a jednak, kdyz uz to nekde pomalu prestavalo pusobit, tak jsem citila opravdu jen malouckou bolest a hned jak na to upozornila, doktor to dopichnul.
Zaroven to trvalo pomerne dlouho. Plus kdyz uz bylo uplne hotovo, a oddechla jsem si, zacala jsem krvacet z jednoho ze stehu a sli jsme znovu „na sal“. Celkem jsem tam od prichodu po odchod nakonec byla 2,5h. Samotna operace tipuji cca 1,5h.

Doktora musim vrele doporucit! Jednak to cele krasne zasil, nektere stehy nesly vubec videt ani hned po operaci a jednak je velmi mily a empaticky, dava si zalezet a hned jak citi lehkou komplikaci, tak ji peclive resi. Sestricka taky zlata.

Ten den vecer: kdyz to zacalo prichazet k sobe - uz cestou domu, protoze jsem tam byla dlouho, tak samozrejme bolest velka, ale s tim se musi pocitat. Prasky proti bolesti jako Panadol mi prislo, ze vubec nejinak neovlivnuji miru bolesti. Na druhou stranu jsem si rikala, ze na to, co se tam delo, by to mohlo klidne bolet i vice. Usnula jsem bez problemu. Behem noci bolest uplne prestala a od te doby uz me to samo od sebe nebolelo vubec :)

1. + 2. den po jsem se snazila spise lezet, ale jelikoz jsem byla v domacnosti s lidmi, co o zakroku nevedeli, starala jsem se o sebe jako bezne, chodila jsem teda trochu opatrne a sedala si podsazene tak, abych nesedela primo na rane, ale zjevne na venek neslo poznat nic divneho.
Dodrzovala jsem doporuceny postup (kazdou toaletu umyt roztokem s hypermanganem a prekryt ctvercem). Oba dny rany jeste trochu krvacely, ale nic hrozneho.
Vespodu to bylo natekle a s modrinami, ale i tak uz to bylo cele „mensi“ nez pred zakrokem. Vedela jsem tedy, ze az to vsechny splaskne, bude to jeste mensi a hezci, ale zaroven jsem si rikala, ze i kdyby to takhle melo zustat, tak i tak jsem spokojena, ze to je lepsi nez predtim :)
2.den jsem zacala brat aescin na otoky a wobecare enzymy pro lepsi hojeni. Radeji jsem pockala az na 2.den, protoze tyhle leky trochu redi krev a to jsem se bala pro pripady, ze budu jeste nejak krvacet.
Pokracovani za par dnu :)

• Citovat
  • Upravit
20.1.25 22:23

To je aspoň recenze a zkušenost! 🙂 Ženský, byla jste některá u doktora Remeše v Chrudimi? Chtěla bych taky k doktoru Otčenáškovi, ale mám to do Prahy hodinu a půl vlakem, plus ještě nějaká cesta MHD z kliniky na vlak. To bych se asi docela bála. Do Chrudimi to mam hodinu autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36736
21.1.25 01:37

Tramal, jmenuje se to tramal. Účinná látka tramadol.
Tak na první dva, tři dny se hodí. Zeptejte se doktora. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.25 23:52
@Anonymní píše: Více

Pokracuji…
3.den jsem zacala mazat Betadine. Uz jsem nevydrzela odpocivat, a protoze jsem si citila ok, jela jsem pomahat rodine se sekanim a nosenim drivi. V prvni moment jsem se lekla, ze to byl blbej napad, protoze jsem citila, jak se tam ctverec a vlozka trou o ty stehy, ale pak jsem si ani nejak zvykla a v pohode.
Stejne jsem pomahala i 4.den, to uz jsem necitila vubec zadnej problem, ackoli jsem pak odpoledne zase mela krev na toal. papiru. Zacaly mi taky vykukovat kousky nite ze stehu.
Ten 3.den uz bylo videt, ze otok pozvolna opada, 4.den taky zas o neco lepsi.

Kdyz jsem pred zakrokem procitala tuto diskuzi, obcas se zminil nekdo o „uzlikach“. Vim o cem je rec, ten steh, co mi behem operace krvacel, vytvoril taky malicke boulicky. Predpokladam, ze se to zatahne pri hojeni.

Taky jsem si nakoupila vitamin E a zinek, nekdo to tu doporucoval, ze to pomaha, takze momentalne se cpu: Wobenzynem, Aescinem, zinkem a vitaminem E..snad to k necemu je :D
Nicmene zitra to bude tyden od zakroku a kazdym dnem je otok mensi, rany zacelenejsi, uz nekrvacim. Porad teda sedim podsazene, abych nesedela na rane a nosim sukne, na uplne dziny to neni. Samo od sebe to ale jinak neboli, jen ty nejvetsi stehy, kdyz si je mazu Betadinem.

Pokracovani za par dni :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.25 21:19
@JulcaPulca13 píše: Více

Ahoj, já u Dr. Remeše byla, je to už pár let. V lokálu, vše super, žádný problém a spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.25 12:49

Labioplastika

Ahoj všem,
pročetla jsem celou diskusi a chtěla bych poděkovat všem za cenné rady a zkušenosti.
Trvalo to roky, než jsem se odhodlala, ale 29.1. mě konečně čeká Labioplastika.
Zákrok budu podstupovat v celkové anestezii u pana doktora Dolejše. Konzultace byla výborná a pan doktor mě dostal svým profesionálním a lidským přístupem. Tak doufám, že i z operace budu takhle nadšena. Samozřejmě mám strach, ale těšení se na to, že už se konečně nebudu muset stydět svléknout, neustále to rovnat do kalhotek, ten strach přebíjí :lol:
Určitě pak napíšu, jaký zákrok byl a jak jde hojení.
Ještě jednou velký díky všem, kdo se podělily o zkušenosti. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
32
4.2.25 18:56

Orgasmus po labioplastice

Zdravím holky. Za týden jdu na konzultaci ohledně labioplastiky a celkem mě vystrašila odpověď na esthetion od pana doktora -„Někdy dokonce nemusí již dosáhnout orgasmu.“ po labioplastice. SP mám velmi citlivé, lituje některá z vás zákroku, že i s velkými SP byl prožitek orgasmu silnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.25 20:59
@Simi007 píše: Více

Ne, vůbec. V těch velkých labiich jsem žádnou erotickou citlivost nikdy neměla. Velmi se mi ulevilo. Lékař o ničem takovém nemluvil. Vždyť s klitorisem ti nic dělat nebude…

• Citovat
  • Upravit
32
17.2.25 05:19

Děkuji za odpověď. Dnes v 8. hod jdu na zákrok ambulantně, držte palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.2.25 17:46

Zdravím holky, v pondělí jsem byla na labioplastice a nikde jsem se nedočetla, jak vypadá jizva 5 dní po zákroku. Otoky mám samozřejmě, ale jeden SP je kolem celé jizvy v místě šití úplně krvavý, má tmavě červenou barvu. Je to hematom nebo normální průběh hojení? Kontrolu mám příští týden. Děkuji za radu :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 21:21

@Simi007 Ahoj, já jsem to 5. den měla vlastně hezky čisté, jen bylo vidět, jak je to sešité. Jak jsem to pořád omývala tím roztokem hypermanganu, tak jsem všechnu krev brzy postupně odmyla. Čímž neříkám, že to, jak to máš ty, je nutně špatně..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa